هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مامور معذور
از بالا دستور
جلاد مجبور
سوراخ موش بخر -
@0yasin-sh0
مشخصه رک نیستی
ممنون که اینقدر هوامو دارینوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-Shajarian فدات عجیجم
-
@سینا-بیات ولی واقعا کمترین میزان غیر نظامی در جنگ اوکراین کشته شده، چون واقع بین باشیم میبینیم کشته شدن غیر نظامیان به نفع روسیه نیست
@سینا-بیات آمار رو که چک کردم(از رسانه های غربی!) هر ماه حدود 100-200 غیر نظامی کشته شده، البته این برای طرف روس هم هست، همین چند روز پیش بود که ویدئویی از نیروهای اوکراینی منتشر میشه که برای گرفتن یک ماشین چند سرنشین روس که غیر نظامی بودن رو میکشن!
-
@M-Shajarian چه کسانی؟ در چه حد؟ به این سادگی که نیست! ولی من حاضرم برای جمعیت 140 میلیونی کشورم(ایرانی هستم، ولی چون گفتید جای پوتین الان خودم رو گذاشتم جای آقای پوتین
) حتی 1 میلیون خارجی رو هم قربانی کنم! البته اگر وضع سیاسیم رو خراب تر نکنه!
@سینا-بیات من خیلی اهل سیاست نیستم
یعنی شاید در حد ماهی چند پیام رو دنبال میکنمعلاوه بر ناتو و. ... پوتین برای دستیابی به منطقه مشترک مرزی بین اوکراین و روسیه هم این جنگ رو راه انداخته
نمی دونم... ولی اینکه مردم دارن تلف میشن نمیتونم قانع بشم... -
@سینا-بیات ولی واقعا کمترین میزان غیر نظامی در جنگ اوکراین کشته شده، چون واقع بین باشیم میبینیم کشته شدن غیر نظامیان به نفع روسیه نیست
@سینا-بیات متوجهم
ولی یه نفر هم یه نفره قبول دارین؟ -
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خنده داره واقعا
-
@سینا-بیات من خیلی اهل سیاست نیستم
یعنی شاید در حد ماهی چند پیام رو دنبال میکنمعلاوه بر ناتو و. ... پوتین برای دستیابی به منطقه مشترک مرزی بین اوکراین و روسیه هم این جنگ رو راه انداخته
نمی دونم... ولی اینکه مردم دارن تلف میشن نمیتونم قانع بشم...@M-Shajarian بله خوب، مردم اوکراین سختی زیادی کشیدن! ولی میشه گفت تقصیر خودشون هم هست، به یک دلقک رای دادن(میدونید که، زلنسکی قبلا بازیگر فیلم کمدی بود، حتی شاید چند تا از فیلماش رو قبلا دیده باشید)، یادمه قبل از جنگ که شایعه شده بود قراره روس ها به اوکراین حمله کنن میلیون ها اوکراینی رفته بودن تو خیابون میگفتن روسیه هیچ غلطی نمیتونه بکنه، حمله کنه بهمون هم میجنگیم و نمیترسیم!
-
@سینا-بیات آمار رو که چک کردم(از رسانه های غربی!) هر ماه حدود 100-200 غیر نظامی کشته شده، البته این برای طرف روس هم هست، همین چند روز پیش بود که ویدئویی از نیروهای اوکراینی منتشر میشه که برای گرفتن یک ماشین چند سرنشین روس که غیر نظامی بودن رو میکشن!
@سینا-بیات
بله من صرفا طرف هیچ کدوم نیستم
اوکراینی ها هم کار ناشایستی انجام میدن در صورتی که خبرتون صحت داشته باشه
من کلا به جاشون بودم
هیچ وقت برای تسخیر یه منطقه دست به چنین کاری نمیزدم.... -
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هنوز آبان نیومده:))
-
@سینا-بیات متوجهم
ولی یه نفر هم یه نفره قبول دارین؟ -
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۴۸ آخرین ویرایش توسط چیچک انجام شده
جدیدا بحثهایی تو الاخونه میبینم که حتی یه کلمه هم نمیتونم نظر بدم :)))
چرا همه از همه چی خبر دارن ؟!
چرا من هیچی نمیدونم ! -
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نفسم بالا نمیاد
از چهار طرف تحت فشارم -
فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان درس خوننوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۴۸ آخرین ویرایش توسط melancholy انجام شده
دلم میخواهد منطق را کنار بگذارم ولی نمی گذارند...
-
خدا خیرت بده..
چه خوب که هستی.... -
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-Shajarian
۴۰۰ بزن به حسابم واسه اینکه تودلی جای این بحث ها نیست
یه تاپیک آزاد اندیشی بزنید برای اینجور بحث ها -
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حاج آقا بهشت و جوب های عسل که سهله
جهنم هم بعید میدونم راهت بدن -
جدیدا بحثهایی تو الاخونه میبینم که حتی یه کلمه هم نمیتونم نظر بدم :)))
چرا همه از همه چی خبر دارن ؟!
چرا من هیچی نمیدونم ! -
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۴۹ آخرین ویرایش توسط _Reza_ انجام شدهاین پست پاک شده!
-
@M-Shajarian بله، یه نفر هم یه نفره، ولی نمیشه بخاطر یک نفر، هزار نفر، یک میلیون نفر، یا حتی یک میلیارد نفر خارجی منافع فقط نه، بلکه جان مردمت رو به خطر بندازی! به هر حال همه به فکر خودشون هستن!؟
@سینا-بیات
بله بله
منظورتون اینه باید با از بین بردن چند نفر کم ، به بقای میلیون ها انسان کمک کرد....