هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
تو این مدت بعد کنکور دست ب بلاکم خوب شده دیگه راحت بلاک میکنم وارد لیست بلاکین همتون هاها
الحمد لله رب العالمین...
@Dex
پیامات کمرنگه -
Rahman Aa جدیییی.. ینی چی سرخش میکنهه؟
Michael Vey سرخ ن با کره تفت میده اون آبه ی کوچولو خشک شه بعد داخلش ذرت بریز با ذرت ی دور بده ی چولو بزار آب ذرت هم گرفته شه نودل خشک تر شه بعد مایونز بزن یا خوردن روش پنیر پیتزا بریززز خیلییییییییییییییی بعد درش رو ببند ک پنیر آب شه بعد خیلی خوب میشه
-
Gharibe Gomnam
خودت بگو چجوری بکشمت؟
چطوری ریحانه چ خبر
کنکوری شدنتو تبریک و تسلیت عرض میکنم@Soniaaa
لازم به کشتن نیست
فکر کنم تنها کنکوری ای باشم که آنقدر از کنکوری شدنم خوشحالم -
@Soniaaa
فعلا نمیاد اصلا مسئله هم درس نیست فقط -
@Soniaaa
لازم به کشتن نیست
فکر کنم تنها کنکوری ای باشم که آنقدر از کنکوری شدنم خوشحالمGharibe Gomnam
خداروشکر
-
@Soniaaa
فعلا نمیاد اصلا مسئله هم درس نیست فقطGharibe Gomnam
میدونم گفت آخرین بار -
لوسیفر ۵ فصلههه؟؟؟؟؟؟؟؟
Michael Vey اره بابا تازه تا قشننننگ فشاریت نکنه دست از سرت بر نمیداره
🤌🤌🤌
-
سریال لوسیفرو میبینممم تصویب شدد
هرچن دلم میخواست فیلم ببینم تا بتونم تو همون تلویزیون بزارمش.. حالا ینی سریالو هم بشینم سه ساعت دونه دونه دان کنم بزارم تلویزیون؟ نه... نمیرزه تو گوشی میبینم
Michael Vey لوسیفر رو راحت نمیشه دید ، باید دان کنی همشو ، چون به هر حال تو گوگل نمیزارن راحت ببینی
-
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba
تو چرا به خودت میگیری ما میگیم حقوق متقابل
الان خانم ناظم ما به شما توهین کردیم؟
جز انتقاد به شما چیز دیگه ای بود؟
یکی از بچه ها گفته بود چرا ناظم شدی یادته؟
باز اگر ناراحت شدی ببخشیدببین دوست عزیزم....طرف حسابم به جز شما همه اوناییه که این مدلی فکر میکنن...چه اینوری چه اون وری
ناظم هایی که اینجا هستن الان
با همه مشعله ای که دارن
دوست دارن اینجا هم کمک کنن
جو رو آروم نگه دارن
اگه قرار باشه سر هر بحثی وارد بشه که همه بچه ها معذب میشن
به جای تشکر از برخورد های مهربونش اینجوری بهش نپرید
خوب نیست دل شکستن =)))آروم تر باشید
گاهی وقتا طرف کسی رو نگرفتن خیلی بهتره
مخصوصا تو مجازی
هم باید اروم بود...همه سعی کنید طرفای دعوا رو آروم کنید ( البته اگه توی خودتون میبینید این توان رو)
=))))officer k
من بهشون نپریدم انتقاد کردم بارها و بارها ازشون هم در پی وی هم در جمع تشکر کردم و همینطور از خانم مدیر
درضمن من همیشه تو هر بحثی شرکت نکردم دیشب لازم دونستم طرف آقای ایرانمنش رو بگیرم باتوجه به دلایل خودم نه تعصبات کورکورانه چه بسا در همین تودلی طرف افرادی رو گرفتم که باهاشون تفاوت عقیده داشتم پس یارکشی و لشکر کشی نیست
شماهم که استارت یه بحث دیگه رو زدین
با تشکر از نصیحتتون -
Michael Vey سرخ ن با کره تفت میده اون آبه ی کوچولو خشک شه بعد داخلش ذرت بریز با ذرت ی دور بده ی چولو بزار آب ذرت هم گرفته شه نودل خشک تر شه بعد مایونز بزن یا خوردن روش پنیر پیتزا بریززز خیلییییییییییییییی بعد درش رو ببند ک پنیر آب شه بعد خیلی خوب میشه
Moonchild اعوووو خب ما از تمام این وسایلی ک گفتی فق نودلشو داشتیم
-
Michael Vey اره بابا تازه تا قشننننگ فشاریت نکنه دست از سرت بر نمیداره
🤌🤌🤌
VÎÇŤØŔ ارزش دیدن داره حالا؟
-
Michael Vey لوسیفر رو راحت نمیشه دید ، باید دان کنی همشو ، چون به هر حال تو گوگل نمیزارن راحت ببینی
VÎÇŤØŔ ن خب من ی اپ دارم ک تموم فیلم سریالای خارجکیو با دوبله و زیرنویس بدون سانسور داره مشکلی ندارم از لحاظ دان کردن و ایناش ولی با انلاین دیدن راحت ترم
-
Moonchild اعوووو خب ما از تمام این وسایلی ک گفتی فق نودلشو داشتیم
Michael Vey
انقد از نودل تعریف میکنی کنجکاو شدم بخورم یبار
یبار خیلی خیلی قبلا خریدم دوست نداشتم دیگه نخریدم -
Michael Vey
انقد از نودل تعریف میکنی کنجکاو شدم بخورم یبار
یبار خیلی خیلی قبلا خریدم دوست نداشتم دیگه نخریدم@Soniaaa چووون ک نودل خالیش و معمولیش خوش مزه هستاااا ولی مث این میمونه ک رشته ماکارونیو درست کنی خالی خالی یا فوقش با ادویه بخوری.. اما ایا ما ماکارونیو خالی خالی میخوریم؟ :>>>
-
@Soniaaa چووون ک نودل خالیش و معمولیش خوش مزه هستاااا ولی مث این میمونه ک رشته ماکارونیو درست کنی خالی خالی یا فوقش با ادویه بخوری.. اما ایا ما ماکارونیو خالی خالی میخوریم؟ :>>>
Michael Vey
منطقی بودمیخرمش️
-
Michael Vey
منطقی بودمیخرمش️
@Soniaaa
-
ترجیح میدم ب عقیده و روش خودم بدبخت بشم تا اینکه به عقیده و روش دیگران خوشبخت
-
ولی جدی این خارجیا چ گناه دارن.. میرن رشته ماکارونیو درست میکنن تهش تو بشقاب میریزن و ی قاشق رب میندازن روش فک میکنن عجب ماکارونیی درست کردن..
️
هعی بخاطر نخوردن ماکارونی ما ایرانیا عمرشون ب فناس واقعا
-
ولی جدی این خارجیا چ گناه دارن.. میرن رشته ماکارونیو درست میکنن تهش تو بشقاب میریزن و ی قاشق رب میندازن روش فک میکنن عجب ماکارونیی درست کردن..
️
هعی بخاطر نخوردن ماکارونی ما ایرانیا عمرشون ب فناس واقعا
Michael Vey
قرمه سبزی و فسنجونو بگووو -
@Soniaaa اگه من نبودم میتونستی این جمله رو بگی؟