هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@در-حال-بارگذاری برو my computer
کلیک راست کن رو صفحه .گزینه اخرش اطلاعاتو میاره@Tatlı-oğlan صب کن ببینم ورژن قبلی چجوره
-
@Tatlı-oğlan نصب کردم
میاد بالا ولی مثه قبلی نیست@در-حال-بارگذاری خب ورژن جدیده
یه تغییری باید کرده باشه دیگه.
-
@Tatlı-oğlan صب کن ببینم ورژن قبلی چجوره
@در-حال-بارگذاری ببین هی نصب نکن بعد حذف نکن !!.
خوب نیس اینطوری -
خوب نیس اینطوری@Tatlı-oğlan نسخه قبلیش همونی بود ک میخاستم
نسخه جدیدش واسه کالاف موبایل هم خوبع -
@در-حال-بارگذاری خب ورژن جدیده
@Tatlı-oğlan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@در-حال-بارگذاری خب ورژن جدیده
مرسی دمت گرم
-
-
@سینا-بیات دمت گرم
-
خوب نیس اینطوری@Tatlı-oğlan
هر دو نسخش اینو میاره بالا و سرعتش بیش از حد ممکن پایینه
میگه باید حالت VT روشن باشه ولی خاموشه و هر کار میکنم Enable نمیشه
واسه خودم کلا رو حالت Diseable هست
-
نقش من این نیست سنگر بگیرم
فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم
یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من
خودمو میشناسم عقب نمیرم
-
@سینا-بیات
-
@Tatlı-oğlan ها
نمیدونم والا
خودم نخریدم هیچ اطلاعی ندارم@در-حال-بارگذاری برای اطلاع از مشخصات سیستمتون میتونید این کار رو کنید:
کارت گرافیک، رم و سی پی یو:
روش های زیادی هست، بهترین کار سرچ کردن کلمه run در ویندوزه و وارد کردن dxdiag در run هست(اگر اولین دفعه بری اینجا یه پیغامی میده که راستش یادم نمیاد پیغامش چیه، هر چیه یه OK یا Next هست دیگه)
بعد از صفحه اول(syestem) میتونید رم و سی پی یو رو ببینید(به همراه دایرکت ایکس و یک سری اطلاعات دیگه):
شماره 1 مشخصات سی پی یو رو نشون میده، شماره دو تعداد هسته سی پی یو هست(مثلا اینجا سی پی یو I7 9700k هشت هسته هست)
شماره 3 که مهمترین جا هم هست مقدار رم رو نشون میده( در اصل مقدار رم دقیق نیست و فکر کنم توانی از 2 باشه، مثلا اینجا نوشته 16384 مگابایت، 384 مهم نیست، میگن رم 16 گیگ)
شماره 4 دایرکت ایکس رو نشون میده(برای بازی مهمه، مثلا بازی های الان اکثرا دایرکت ایکس 12 به پایین قبول نمیکنن و خیلی مهمه شما بدونید دایرکت ایکستون چنده)
تو بخش display، در بخش device مشخصات کارت گرافیک رو مینویسه، Name اسم کارت گرافیکه و Vram همون حافظه گرافیکی هست که میگن، مثلا اینجا gtx 1050 TI چهار گیگابایتی، اون 8 گیگ و 12 گیگ یه بحث دیگه داره که مربوط به... اسمش یادم نمیاده، بیشتر برای کسایی 3d ارتیست هستن اهمیت داره. اگر خواستید بگید توضیح بدم
سمت راست هم driver اطلاعات خاصی نمیده، همون دایرکت ایکس و ورژن درایور(هرچند دونستن Feature levels هم برای بعضی بازی ها مهمه، مثلا میگفتن برای اساسسین کرید ولهالا سیستم باید 12-0 رو پشتیبانی کنه) -
@در-حال-بارگذاری برای اطلاع از مشخصات سیستمتون میتونید این کار رو کنید:
کارت گرافیک، رم و سی پی یو:
روش های زیادی هست، بهترین کار سرچ کردن کلمه run در ویندوزه و وارد کردن dxdiag در run هست(اگر اولین دفعه بری اینجا یه پیغامی میده که راستش یادم نمیاد پیغامش چیه، هر چیه یه OK یا Next هست دیگه)
بعد از صفحه اول(syestem) میتونید رم و سی پی یو رو ببینید(به همراه دایرکت ایکس و یک سری اطلاعات دیگه):
شماره 1 مشخصات سی پی یو رو نشون میده، شماره دو تعداد هسته سی پی یو هست(مثلا اینجا سی پی یو I7 9700k هشت هسته هست)
شماره 3 که مهمترین جا هم هست مقدار رم رو نشون میده( در اصل مقدار رم دقیق نیست و فکر کنم توانی از 2 باشه، مثلا اینجا نوشته 16384 مگابایت، 384 مهم نیست، میگن رم 16 گیگ)
شماره 4 دایرکت ایکس رو نشون میده(برای بازی مهمه، مثلا بازی های الان اکثرا دایرکت ایکس 12 به پایین قبول نمیکنن و خیلی مهمه شما بدونید دایرکت ایکستون چنده)
تو بخش display، در بخش device مشخصات کارت گرافیک رو مینویسه، Name اسم کارت گرافیکه و Vram همون حافظه گرافیکی هست که میگن، مثلا اینجا gtx 1050 TI چهار گیگابایتی، اون 8 گیگ و 12 گیگ یه بحث دیگه داره که مربوط به... اسمش یادم نمیاده، بیشتر برای کسایی 3d ارتیست هستن اهمیت داره. اگر خواستید بگید توضیح بدم
سمت راست هم driver اطلاعات خاصی نمیده، همون دایرکت ایکس و ورژن درایور(هرچند دونستن Feature levels هم برای بعضی بازی ها مهمه، مثلا میگفتن برای اساسسین کرید ولهالا سیستم باید 12-0 رو پشتیبانی کنه)@سینا-بیات مرسی
-
@Tatlı-oğlan
@در-حال-بارگذاری باید بری تو بایوس فعال کنی
فعال کردی تو بایوس؟ -
@Tatlı-oğlan
@در-حال-بارگذاری مارک لپتاپ رو بگو بگم چطوری فعال کنی.
فعال نکنی کلا کار نمیکنه این درست و حسابی.
برو مشخصات لپتاپت هم اسکرین بگیر بفرس برام. -
این تغییر منو میترسونه
قراره تا کجا پیش بره؟ -
وقت بگیرم یا نگیرم؟
مامانم میگه خودت بگو
(تودلی)