هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@در-حال-بارگذاری ببین هی نصب نکن بعد حذف نکن !!.
خوب نیس اینطوری@Tatlı-oğlan

هر دو نسخش اینو میاره بالا و سرعتش بیش از حد ممکن پایینه
میگه باید حالت VT روشن باشه ولی خاموشه و هر کار میکنم Enable نمیشه

واسه خودم کلا رو حالت Diseable هست
-
نقش من این نیست سنگر بگیرم
فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم
یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من
خودمو میشناسم عقب نمیرم
-
@سینا-بیات

-
@Tatlı-oğlan ها

نمیدونم والا
خودم نخریدم هیچ اطلاعی ندارم@در-حال-بارگذاری برای اطلاع از مشخصات سیستمتون میتونید این کار رو کنید:
کارت گرافیک، رم و سی پی یو:
روش های زیادی هست، بهترین کار سرچ کردن کلمه run در ویندوزه و وارد کردن dxdiag در run هست(اگر اولین دفعه بری اینجا یه پیغامی میده که راستش یادم نمیاد پیغامش چیه، هر چیه یه OK یا Next هست دیگه
)
بعد از صفحه اول(syestem) میتونید رم و سی پی یو رو ببینید(به همراه دایرکت ایکس و یک سری اطلاعات دیگه):

شماره 1 مشخصات سی پی یو رو نشون میده، شماره دو تعداد هسته سی پی یو هست(مثلا اینجا سی پی یو I7 9700k هشت هسته هست)
شماره 3 که مهمترین جا هم هست مقدار رم رو نشون میده( در اصل مقدار رم دقیق نیست و فکر کنم توانی از 2 باشه، مثلا اینجا نوشته 16384 مگابایت، 384 مهم نیست، میگن رم 16 گیگ)
شماره 4 دایرکت ایکس رو نشون میده(برای بازی مهمه، مثلا بازی های الان اکثرا دایرکت ایکس 12 به پایین قبول نمیکنن و خیلی مهمه شما بدونید دایرکت ایکستون چنده)

تو بخش display، در بخش device مشخصات کارت گرافیک رو مینویسه، Name اسم کارت گرافیکه و Vram همون حافظه گرافیکی هست که میگن، مثلا اینجا gtx 1050 TI چهار گیگابایتی، اون 8 گیگ و 12 گیگ یه بحث دیگه داره که مربوط به... اسمش یادم نمیاده
، بیشتر برای کسایی 3d ارتیست هستن اهمیت داره. اگر خواستید بگید توضیح بدم
سمت راست هم driver اطلاعات خاصی نمیده، همون دایرکت ایکس و ورژن درایور(هرچند دونستن Feature levels هم برای بعضی بازی ها مهمه، مثلا میگفتن برای اساسسین کرید ولهالا سیستم باید 12-0 رو پشتیبانی کنه) -
@در-حال-بارگذاری برای اطلاع از مشخصات سیستمتون میتونید این کار رو کنید:
کارت گرافیک، رم و سی پی یو:
روش های زیادی هست، بهترین کار سرچ کردن کلمه run در ویندوزه و وارد کردن dxdiag در run هست(اگر اولین دفعه بری اینجا یه پیغامی میده که راستش یادم نمیاد پیغامش چیه، هر چیه یه OK یا Next هست دیگه
)
بعد از صفحه اول(syestem) میتونید رم و سی پی یو رو ببینید(به همراه دایرکت ایکس و یک سری اطلاعات دیگه):

شماره 1 مشخصات سی پی یو رو نشون میده، شماره دو تعداد هسته سی پی یو هست(مثلا اینجا سی پی یو I7 9700k هشت هسته هست)
شماره 3 که مهمترین جا هم هست مقدار رم رو نشون میده( در اصل مقدار رم دقیق نیست و فکر کنم توانی از 2 باشه، مثلا اینجا نوشته 16384 مگابایت، 384 مهم نیست، میگن رم 16 گیگ)
شماره 4 دایرکت ایکس رو نشون میده(برای بازی مهمه، مثلا بازی های الان اکثرا دایرکت ایکس 12 به پایین قبول نمیکنن و خیلی مهمه شما بدونید دایرکت ایکستون چنده)

تو بخش display، در بخش device مشخصات کارت گرافیک رو مینویسه، Name اسم کارت گرافیکه و Vram همون حافظه گرافیکی هست که میگن، مثلا اینجا gtx 1050 TI چهار گیگابایتی، اون 8 گیگ و 12 گیگ یه بحث دیگه داره که مربوط به... اسمش یادم نمیاده
، بیشتر برای کسایی 3d ارتیست هستن اهمیت داره. اگر خواستید بگید توضیح بدم
سمت راست هم driver اطلاعات خاصی نمیده، همون دایرکت ایکس و ورژن درایور(هرچند دونستن Feature levels هم برای بعضی بازی ها مهمه، مثلا میگفتن برای اساسسین کرید ولهالا سیستم باید 12-0 رو پشتیبانی کنه)@سینا-بیات مرسی
-
@Tatlı-oğlan

@در-حال-بارگذاری باید بری تو بایوس فعال کنی
فعال کردی تو بایوس؟ -
@Tatlı-oğlan

@در-حال-بارگذاری مارک لپتاپ رو بگو بگم چطوری فعال کنی.
فعال نکنی کلا کار نمیکنه این درست و حسابی.
برو مشخصات لپتاپت هم اسکرین بگیر بفرس برام. -
این تغییر منو میترسونه
قراره تا کجا پیش بره؟ -
وقت بگیرم یا نگیرم؟
مامانم میگه خودت بگو
(تودلی) -
کسی محمد قلی زاده رو میشناسه ؟
-

-
تو طویله ایران یه آغل دیگه هست به اسم سنجش رئیسشم یه الاغه که پدرش معلوم نیست کیه.
من که کنکور ندارم ولی حرص میخورم

_MILAD_ سلام
به عنوان یه داداشبی ادبت یه نصیحت کوچیک
عدالت نیست درست
بی شرفی مسئولین درست
فساد درست
فقر درست
و
.
.
.
. درست