هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Gharibe Gomnam چی بگم... ولی کلا دوست داشتم تک فرزند باشم، بیشتر خوش میگذشت...(نه اینکه فرد جامعه ستیز و غیر اجتماعی باشم، ولی کلا از چیزی که خودم انتخاب نکرده باشم خوشم نمیاد، مثل فامیل و برادرم که همیشه بلای جانم بودن....)
@سینا-بیات حالا زمان مه بگذره بزگرت تر که شدید تو بعضی جیزا نظرتون عوض میشه
-
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اگر میخوای متقاعدشون بکنی اول باید دلشونو به دست بیاری این واقعا جواب میده
یعنی بچه خوبی باشی دست گیرشون باشی
الان شاید بگین چرا واسه تو جواب نداده
باید بگم
مادرم و موفق شدم بلاخره از خر شیطون بیارم پایین نصف کار انجام شدهبرای منم خیلی اوقات جواب داده
خدارشکررر -
Gharibe Gomnam چی بگم... ولی کلا دوست داشتم تک فرزند باشم، بیشتر خوش میگذشت...(نه اینکه فرد جامعه ستیز و غیر اجتماعی باشم، ولی کلا از چیزی که خودم انتخاب نکرده باشم خوشم نمیاد، مثل فامیل و برادرم که همیشه بلای جانم بودن....)
@سینا-بیات
نه بابا اینکه برادر دوست ندارین به معنی جامعه ستیز بودن نیست
شاید باید دیدتونو. به دنیا عوض کنید
ولی از اثرات خونه نشینی هم هست
تهران کرج هستین؟ -
@سینا-بیات
نه بابا اینکه برادر دوست ندارین به معنی جامعه ستیز بودن نیست
شاید باید دیدتونو. به دنیا عوض کنید
ولی از اثرات خونه نشینی هم هست
تهران کرج هستین؟ -
MMd_Nobari
مثلا این یه نمونه مدل سه بعدی هست که ساختم(یه اسلحه هست به اسم استن مارک)
کارای سه بعدی واقعا حوصله میخواد، تو دبیرستان واقعا حوصلش رو ندارم@سینا-بیات
دمت گرم
بازی سازی علاقه داری پس...حوزه طراحی گرافیکیش...عالیه -
Gharibe Gomnam در شهر خراب شده قم هستم
@سینا-بیات
خخخخ
وطنم پاره تنم -
@سینا-بیات
خخخخ
وطنم پاره تنم -
Hhh Hh برای من کلا جواب نمیده این قضیه، درس که میخونم، تو کارهای خونه هم تا حد توان و حوصله کمک میکنم، ولی بازم تو همه مسائل باهاشون به مشکل میخورم
@سینا-بیات
کتابخونه شهرتون برو خب
ادم با خونواده تمام روز در ارتباط باشه به مشکل میخوره خب -
Hhh Hh برای من کلا جواب نمیده این قضیه، درس که میخونم، تو کارهای خونه هم تا حد توان و حوصله کمک میکنم، ولی بازم تو همه مسائل باهاشون به مشکل میخورم
@سینا-بیات
باهاشون حرف هم میزنید؟ حرفی به غیر از درخواست یا بعضی نق زدن ها و.... حرفی مثل حرف هایی که مثلا مادرتون دوست دارن باهاش با کسی صحبت کنن... یا تعریف و تمجید ازشون.... یا سوال درباره گل یا آشپزی ... یا گرفتن هدیه براشون..... کلا کار هایی که به هم نزدیک تر بشید.... اینجور بیشتر مقبولیت پیدا میکنید -
MMd_Nobari این یکی گریه داره، نمیدونم چرا بعضی ها از این شهر خوششون میاد؟
@سینا-بیات
چون مذهبی ان لابد -
@سینا-بیات
کتابخونه شهرتون برو خب
ادم با خونواده تمام روز در ارتباط باشه به مشکل میخوره خب -
MMd_Nobari این یکی گریه داره، نمیدونم چرا بعضی ها از این شهر خوششون میاد؟
-
@سینا-بیات
باهاشون حرف هم میزنید؟ حرفی به غیر از درخواست یا بعضی نق زدن ها و.... حرفی مثل حرف هایی که مثلا مادرتون دوست دارن باهاش با کسی صحبت کنن... یا تعریف و تمجید ازشون.... یا سوال درباره گل یا آشپزی ... یا گرفتن هدیه براشون..... کلا کار هایی که به هم نزدیک تر بشید.... اینجور بیشتر مقبولیت پیدا میکنید -
MMd_Nobari میرفتم، ولی دیگه حسش نمیکشه برم
، قم که کتابخونه رسما ریخته، البته بیشترشون آخوندین
@سینا-بیات
فرض کن بغل دستیت داره تفسیر نمونه میخونه که خونریزی حرام است... تو هم داری اسلحه طرح میکنی...خخخ -
-
@سینا-بیات
کار یکی دوماه نیست
حداقلش یک سال
بعد نوع حرف زدنم مهمه
مثلا
موقع پیامک دادن نباید بگین سلام مامان بیا دنبالم
من میگم
سلام مامان جان خوبی میشه لطفاً بیای دنبالم؟ یا خودم بیام؟
اصولاً در گفتگوی اول متقاعد نمیشن اگر همون اول متقاعدشون بکنید دعوا میشههه من تجربشو داشتم
که تهش پدرم گفت من ازت نا امید شدمپس چرا اومدی تجربی؟
باید مسولیت پذیر باشین اگر فرزند. کوچکتر هستین رابطه مسالمت آمیز با فرزند بزرگتر یک کلید خیلی خوب برای جلب اعتماد والدینه چون اونا رو فرزند اول یه حساب دیگه باز میکنن
ظرف شستن
ماساژ دادن دست و پای پدر
و...
بعدشم نباید هربار یه کاری انجام دادین اوت مسئله رو پیش بکشین
نیست منم مثل شما بودم دیدم نمیشه به فکر راه حل افتادم اینا اندکی از تجربیات من بود جهت اطلاعات بیشتر میتونید همینجا سوالات تو بپرسین -
@سینا-بیات
پس حتما امتحانش کنید
کم کم....
مثلا ی فیلم که فکر میکنید خوشش بیاد نشونشون بدید.... از اون کوتاها.... یا جوکی....
کلا.... کم کم... -
Gharibe Gomnam در شهر خراب شده قم هستم
@سینا-بیات
عجب
اونجا خیلی گرمه