هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Younes-D-IUT
که اینطور
پس از سایت بگیرن
ی قسمت از سایت هست که میتونید شماره داوطلبی رو ازش بگیرید (قسمت سیستم پاسخگویی سازمان سنجش)Hhh Hh
هوممم تشکر -
@Younes-D-IUT
که اینطور
پس از سایت بگیرن
ی قسمت از سایت هست که میتونید شماره داوطلبی رو ازش بگیرید (قسمت سیستم پاسخگویی سازمان سنجش)Hhh Hh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Younes-D-IUT
که اینطور
پس از سایت بگیرن
ی قسمت از سایت هست که میتونید شماره داوطلبی رو ازش بگیرید (قسمت سیستم پاسخگویی سازمان سنجش)@Younes-D-IUT
https://request.sanjesh.org/noetrequest/login/ -
Hhh Hh
هوممم تشکر -
خدا هیچوقت بابای رفیقتونو مدیر مدرسه مامانتون نکنه
-
همش میاد میگه دخترم اینجور زده اونجوری زده
باشه خب ب ما چههههه -
:///
-
پورعباس، رئیس سازمان سنجش
نتایج اولیه آزمون سراسری سال ۱۴۰۲ تا پایان هفته جاری اعلام می شود.
اعمال سوابق تحصیلی به صورت ۴۰ درصد تأثیر قطعی در نمره آزمون سراسری سال ۱۴۰۲ برای اولین بار اعمال میشود، سازمان سنجش آموزش کشور در تعامل با وزارت آموزش و پرورش در حال نهایی کردن دادههای مربوط سوابق تحصیلی داوطلبان است.
دفترچه انتخاب رشته آزمون سراسری ۱۴۰۲ هنوز نهایی نشده و اطلاعات مربوط به ظرفیت دانشگاهها از جمله دانشگاههای علوم پزشکی بهتدریج در حال تکمیل است، بنابراین آمار اعلام شده درباره کاهش ظرفیت رشتههای پزشکی صحت ندارد.
بازم خداروشکر🥲
-
و...
مدت ارسال درخواستی که به پایان رسیده ..... -
سلام
بچه ها من موقع ثبت نام کنکور جز علاقه مندی هام فرهنگیان رو نزدم،الان شانس قبول شدن فرهنگیان رو از دست دادم؟؟؟ -
سلام
بچه ها من موقع ثبت نام کنکور جز علاقه مندی هام فرهنگیان رو نزدم،الان شانس قبول شدن فرهنگیان رو از دست دادم؟؟؟Erfan Iranmanesh 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
سلام
بچه ها من موقع ثبت نام کنکور جز علاقه مندی هام فرهنگیان رو نزدم،الان شانس قبول شدن فرهنگیان رو از دست دادم؟؟؟ -
و...
مدت ارسال درخواستی که به پایان رسیده .....