هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@تومیوکا-گیو اره تراز بندی می کنن باز دی فکر کنم جون اون موقع همه آماده نبودن برایش خیلی ها منفی هم زدن تازه
مخصوصا دوازدهم ی ها
و این اختلاف تراز خوبی میدهjahad_121 هورااا خب خداروشکر واقعا
-
@Soniaaa دی خریت کردم اومدم صرفه جویی کنم تو مخارج گفتم کنکور نمیدم
خدایی هنوز نمیفهمم آخه ۱۳۰ تومن چی بود که نرفتم دی رو هم کنکور بدم...تازه بابام داشت التماس میکرد که «زهر مار و مخارج، گمشو برو بده دی رو» هعی...
@تومیوکا-گیو
فازتو دوست داشتم -
Hhh Hh هیچی پس حالا حالا نمیاد
شبی راحت بخوابید
از من به شما نصحیت من که الان م بگن شبی میاد می خوابم برای خودتون میگم -
@Soniaaa دی خریت کردم اومدم صرفه جویی کنم تو مخارج گفتم کنکور نمیدم
خدایی هنوز نمیفهمم آخه ۱۳۰ تومن چی بود که نرفتم دی رو هم کنکور بدم...تازه بابام داشت التماس میکرد که «زهر مار و مخارج، گمشو برو بده دی رو» هعی...
@تومیوکا-گیو هم کلاسی من ندا د می گفت باید اماده باشم حالا یکی از بچه درسخون های کلاسمون بوداا
بعدش پشیمون شد
امسال م قبوله -
@سینا-بیات اشکال نداره فدا سرت
-
@Soniaaa
-
officer k در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba
به خدااااا
تا وقتی اون همه سریال و فیلم خوب جهانی هست چرا وقتمونو بزاریم رو چیزی که تهش از همون سکانس اول معلومه
=))))))بعد اصلا چیز خنده داری ندارن واقعا
-
@تومیوکا-گیو اون اختلاف تراز خوبی که گفتم میده منظور م برای دی ماهی ها بودااا
فکر کنم که این طور و ترازشون میره بالا تر چون نسبت به بقیقه تو دی اگر بهتر زده باشن تراز بیشتری گیرشون میاد جون خیلی ها خراب کردن دی و و خوندن برای تیر -
@تومیوکا-گیو هم کلاسی من ندا د می گفت باید اماده باشم حالا یکی از بچه درسخون های کلاسمون بوداا
بعدش پشیمون شد
امسال م قبولهjahad_121 الان همکلاسیتون ندا هستن؟
واقعاً دوستاتون راست میگفتن که ویس بگیرید -
@Alba
آره .. اگه طنزی هم بود مال دهه ۷۰ یا ۸۰ بود که خنده میومد رو لب آدم واقعا
الان هیچی
اصن نمیفهمن چی میسازنofficer k
چرا ساخت ایران ۲ قشنگ بودا -
@تومیوکا-گیو اون اختلاف تراز خوبی که گفتم میده منظور م برای دی ماهی ها بودااا
فکر کنم که این طور و ترازشون میره بالا تر چون نسبت به بقیقه تو دی اگر بهتر زده باشن تراز بیشتری گیرشون میاد جون خیلی ها خراب کردن دی و و خوندن برای تیرjahad_121 هعی خدا
آخر نفهمیدم خوشحال باشم یا ناراحت... -
@تومیوکا-گیو
ناراحت -
@Soniaaa
پس از این به بعد آخر پیامام بجایاستیکر
میذارم...
-
زهرا بنده خدا 2
خداروشکر
منم خوبم
نه. چیه؟Hhh Hh
یه طرح هست از طرف موسسه امام
پایه گذارش علامه مصباح یزدیه(کسی که به گفتهی اساتید اینجا استدلال هاشون رو غرب توی دانشگاهاش مطرح میکرد)
میان مبانی دینی رو با استدلال بیان میکنن
ازپایه
اینکه اصن کی گفته خدایی هست تا اونجا که بگن کی گفته انقلاب اسلامی رو باید پیروی کرد
سوالی شبههای چیزی باشه رو هم جواب میدن
یه دورهی ۴۰روزه و به شدت فشردهست
ولی ارزششو داره(و البته این کاملا بستگی به میزان حقیقت جویی دانش پژوه داره،اگر بگه حالا میریم ببینیم چه خبره ،واقعا سخت میشه)
حداقل اینکه با نظرات متفاوت و استدلالاشون آشنا میشی و میتونی مسیرت رو انتخاب کنی
(یه اشنایی خیلی کوچیک بود که اصلا وصف کافی و لایقی از دوره نیست...صرفا گفتم که خودتون اگر مشتاق بودین بیشتر تحقیق بکنید) -
@Soniaaa
ولی غصه نخور دنیا 2 روزه
دیگه برای همه اتفاق افتاده ولی بردش با دی ما هایت هرکی خوب داده باشه
-
officer k
ساخت ایران یک برا ۱۳۹۰بود -
Hhh Hh من دادشم بیستر خودم پیجوره
اگر درصد باشه من درصدا مو گرغتم همون روز کنمور به جز زیسته اینم نرسیدم به موقع سر تحلیل
ولی اگر رتبه باشه اره خب دوست دارم بدونم ولی نه در این حد که شب بیدار ب مو نم