هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Mr-Amir1
- فراموش کردنِ کَسی مثل این است که شبی فراموش کنی چراغ حیاط پشتی را خاموش کنى. چراغ تمام روز بعد روشن میماند و نور خورشید مانع فهمیدنت میشود. اما تاریکیِ شب بعد، وا میداردت که به یاد بیاوری.
این متنو خانوم طوفان الان گذاشت مفهوم تقریبا یکی داشتن
جالب بود برام -
چیچک منو نمیشناسید چون تا قبل از کنکور نمیومدم تودلی😁
خراسانی ام... -
شما تا این موقع( ۱ صبح) بیدار میمونید تا ببینید نتایج اومد یا نه
من تا این موقع بیدار میمونم تا تایم بسته نامحدود شروع بشه و کامیپوترو روشن کنم بزنم دانلودما مثل هم نیستیم....
-
من تا این موقع بیدار میمونم تا تایم بسته نامحدود شروع بشه و کامیپوترو روشن کنم بزنم دانلودما مثل هم نیستیم....
-
@ABR_DJ خداروشکر😂🤝
-
@تومیوکا-گیو
رو ویندوز از idm و اندروید adm استفاده کن.
یه بخش دانلود برنامه ریزی شده داره. از قبل لینک هاتو میذاری تو لیست، تنظیم میکنی خودش خودکار از ۱ تا ۷ صبح دانلود کنه و هروقت (مثلا ۴ صبح) دانلودِ همهی لینکها تموم شد ویندوز رو خاموش کنه 🙂
و راحت بگیر بخواب. -
مشکل از وقتی شروع شد
که هر انسانی به هر کسی رسید گفت دوستت دارم
و اعتبار این جمله از بین رفت ... -
یه وقتایی حسم این شکلیه توروخدا نذار ازت ناامید شم، خواهش میکنم خوب بمون، نذار راحت از زندگیم حذفت کنم بذار یکم بیشتر پیشم بمونی
Sachli
حالتون چطوره؟ =)))) -
Sachli
خداروشکر
منم بدی نیستن...امروز اسباب کشی داشتیم لهم له😂💔🏌🏻♂️عههههه...یه ساچلی خانوم رو پاک کردم فقط😂💔🏌🏻♂️
منو میشناسین یا توضیح بدم؟🥲😂💔🏌🏻♂️ -
Sachli
خداروشکر
منم بدی نیستن...امروز اسباب کشی داشتیم لهم له😂💔🏌🏻♂️عههههه...یه ساچلی خانوم رو پاک کردم فقط😂💔🏌🏻♂️
منو میشناسین یا توضیح بدم؟🥲😂💔🏌🏻♂️ -
officer k یکی از حس هایی که میخواستم تجربه کنم و هیچوقت تجربه نکردم همین اسباب کشی بود😂🚶
درکل گفتم😂
نه نیازی نیست، میشناسم😂Sachli
وقتی من ۳ سالم بوده یه جابه جایی داشتیم...الان بعد ۱۸ سال یه جابه جایی داشتیم دوباره...اولین تجربهم محسوب میشه🥲💔🏌🏻♂️آها پس یادم باشه اول فکر کنم به جملاتم بعد ارسال کنم
البته من تو پستام غلط املایی زیاد دارم...مجبورم به ادیت زدن اکثر مواقع😂💔🏌🏻♂️خب خداروشکر که شناختین😂💫💔
-
Sachli
وقتی من ۳ سالم بوده یه جابه جایی داشتیم...الان بعد ۱۸ سال یه جابه جایی داشتیم دوباره...اولین تجربهم محسوب میشه🥲💔🏌🏻♂️آها پس یادم باشه اول فکر کنم به جملاتم بعد ارسال کنم
البته من تو پستام غلط املایی زیاد دارم...مجبورم به ادیت زدن اکثر مواقع😂💔🏌🏻♂️خب خداروشکر که شناختین😂💫💔
officer k بیا، شما دوتا برداشتی به من نرسید😂💔
نه راحت باشید معمولا فقط دیدنمو به روی طرف مقابلم میارم، همین🙂😂
همدردیم😂🤝
من خیلی غلط املایی دارم تو نوشته هام
بعد چندبارم پستامو ادیت میزنم(قبلا خیلی بیشتر)
یبار یکی بهم گفت بابا یه دقه ادیت نزن ببینم چی نوشتی😂🚶مشخصه درد عمیقی رو سر این معرفی و نشناختن تحمل کردین 😂🚶