هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
چرا جیمیلم پر شده از تبلیغات؟؟؟؟؟ تبلیغاتی که سایتا میفرستن نه ها، خود جیمل تبلیغات زده!!!!! تف به ذاتت گوگل
حتی نمیشه وارد هرزنامشون کرد -
Rahman Aa یعنیییی آخ آخ آخ مسئولیت عملیات بگم قشنگ بهت ی جون بابایی بده کیف کنیییی
لَََََََََََذت ببری از سربازیتتتتت
کرانچی فلفلیییییی برات میخرم میارم در پادگان بهت بدن قشنگگگگگگگ حال کنیییی -
@0Farzam0 سلام بر شما
-
خواستم یه چی بتون بگم جالب شاید باشه و ترس برانگیر
حدود یه ماه و نیم پیش نشستیم سر کلاس چلاجور
چلاجور گفت سال شما کنکور زمین فوق العاده سخت خواهد بود
گفتیم بابا این چی میگه داره میترسونه اول سال
بعدش گذشت و گذشت تا اینکه امروز ماز مشاورش وویس پر کرد گفت تراز کسی که زمینش 30 درصد بالاتر باشه امسال از کسی زیست و شییم فیزیکش هر کدوم چند درصد از اونی که زمین بالاتر زده بالاتر باشه (چندبار بخونید میفهمین چی میگم)
تراز بالاتری میگیره
و یعنی سال کنکور ما زمین سخت خواهد بود -
اگه بارون بزنه با یاد تو دیوونه میشم
-
Rahman Aa یعنیییی آخ آخ آخ مسئولیت عملیات بگم قشنگ بهت ی جون بابایی بده کیف کنیییی
کرانچی فلفلیییییی برات میخرم میارم در پادگان بهت بدن قشنگگگگگگگ حال کنیییی -
jahad_121
حالت چطوره؟
اوضاع کنکورت خوب بود؟
ترازت راضی بودی؟دو سوال پایینی رو دوست داشتی بگو دوست نداشتی هم که یهیچی
@0Farzam0 حالم بدک نیست صبحی تا ظهر بیرون بودم با خودم کلانجار رفتم به نتیجه ای نرسیدم
سوال بعدی چی بودپاینی تری ترازه هم بدک نیست خوبه ولی فقط صبحی سر درصد شیمیم شک بهم وارد شد من با 3 تا دبیر چک کردم هادیان فر و مرادی و مسعود جعفری اگر اسمش درست گفته باشم
ولی الان تغییر کرد
حالا اعتراض می زنم ولی فکر نکنم چیزس بشهخلاصه که بین رفتن و موندن ماندم
و تو خونه هرکی منو می بینه میگه بشین تو می تونی برای سال دیگه بخون بین بد دو راهی موندم
تازه بابامم نیومده اون تازه نمگیه پشت بمون میگه برو دبیری ورزشدیگه دارم پیر می شم
چند تا موهام سفید شد به تعدادشون اضاف نشه
ورزشه نشه ابتدایی خلاصه که هیی
دبیریشیمی هم نمیشه چون جایی که هستم نمی خواد باز می زنم ولی فکر نکنمتراز نمره ها هم که من نه موافق این طرحشون بودم نه چیز الانم مخالف م رو اونم اعتراض می زنم اون دفعه قبلی رو 3 تا درسم اعتراض زدم حدو 1 نمره هر کدوم اضاف شد پس بقیقهشم درست تصحیح نکردم
-
کرانچی فلفلیییییی برات میخرم میارم در پادگان بهت بدن قشنگگگگگگگ حال کنیییی