هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
ramses kabir چه خوب
مرخصیه چطوری هست چه مدت
به نظرتون من شیمی برم دانشگاه؟ بعد مرخصی بگیرم برای دارو بخونم
یا کلان بشینم این چند ماه برای دارو بخونمjahad_121
سلام دختر
شرمنده بابت تاخیر در جواب دادن
ببینین بنظر من این کاملا بستگی ب خود شما داره
مثلا من خودم پارسال خیلی وقتا کم کاریم ب این دلیل بود ک با خودم میگفتم
تو ک دانشگاه تو داری دیگ چرا میخوای بخونی و این باعث میشد ک شل کنم ی تایم هایی رو
و ب نظر خودم اگ ثبت نام نبودم
حداقل سعی میکردم محکم تر بخونم و شل نکنم چون این تهدید رو همیشه حس میکردم ک اگ قبول نشم،ممکنه برم سربازی یا اصا دیه توانایی ادامه دادن نداشته باشم
و این ک ثبت نام کنین یا نکنین
بنظر من کاملا بستگی ب شناختی داره ک شما نسبت ب خودتون دارین و من نمیتونم صرفا نسخه ای رو ک برای خودم جواب داد رو
ب شما هم پیشنهاد کنم -
از خون دل نوشتم نزدیک دوست نامه
انی رایت دهرا من هجرک القیامه
دارم من از فراقش در دیده صد علامت
لیست دموع عینی هذا لنا العلامه -
از خون دل نوشتم نزدیک دوست نامه
انی رایت دهرا من هجرک القیامه
دارم من از فراقش در دیده صد علامت
لیست دموع عینی هذا لنا العلامهزهرا بنده خدا 2
سلام خوبی؟
دلم برات تنگ شده بود -
ramses kabir در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ولی یک سال پشت کنکور موندن
می ارزید ب این خوش حالی تهش...:))کو شیرینی لعبتتتتتتتتتتتتتت؟!
مورد داشتیم تراز ۱۰۵۴۶ که شیرینی نداده سوسک پریده تو گلوش. دیگه خود دانیپنیرک شیرینی رو ک خودت میدونی وقتی میدم
ک رتبه ها بیاد دلبر
حالا بزا اصا سوسک هم بره تو گلوم
من دیه از این دنیا حقمو گرفتم -
زهرا بنده خدا 2
سلام خوبی؟
دلم برات تنگ شده بود@Venus655
سلام عزیزم
خوبم خداروشکر تو چه طوری؟
منم دلم واسه همتون تنگ شده بود🥺 -
باید برم با اساتید صحبت کنم ببینم چیکار باید کنم...
-
@Venus655
سلام عزیزم
خوبم خداروشکر تو چه طوری؟
منم دلم واسه همتون تنگ شده بود🥺زهرا بنده خدا 2
منم خوبم -
زهرا بنده خدا 2
منم خوبم@Venus655 خداروشکر
-
سلام بچه ها.چرا انقد بین رتبه منطقه2 با یک و سه اختلاف هست
مثلا زده بود با تراز 8500 رتبه منطقه یک و سه حدود 6500 میشه ولی منطه2 حدود 10000??? -
️ در اقدامی، سازمان سنجش و وزارت آموزش و پرورش، تحت عنوان همترازی نمرات سوابق تحصیلی در سالهای مختلف، برای نمرات امتحان نهایی سالهای قبل از ۱۴۰۲ ارزش کمتری قائل شده است و به طور مثال برای دانش آموزی که در سال ۹۸، نمره درسی را ۲۰ آورده با فردی که در سال ۱۴۰۲ آن درس را ۲۰ شده، تراز کمتری قائل است. حال سوال اینجاست که دانش آموز سال ۹۸ و... مگر میتوانسته نمره ای بالاتر از ۲۰ کسب کند که بتواند با نمره ۲۰ دانش آموز ۱۴۰۲ برابری کند؟ آیا سازمان سنجش و وزارت آموزش و پرورش انتظار داشته اند که فارغ التحصیلان قبل از ۱۴۰۲، نمراتی مانند ۲۱ یا ۲۲ کسب کنند که تراز آنها را با دانش آموزان ۱۴۰۲ برابر در نظر بگیرند!
در ضمن، آن زمان تاثیر قطعی معدل برای کنکور مطرح نبود و خیلی به معدل اهمیت داده نمیشد! اما اکنون و با اطلاع قبلی، دانش آموزان میدانستند که تاثیر قطعی دارد. نکته دیگری نیز مطرح میشود؛ در زمان ترمیم معدل، صحبتی از همترازی نبود و پیشنهاد به دانش آموزان بر این بود که برای نمرات پایین خود ترمیم بزنند و نمرات بالا نیازی به ترمیم معدل ندارند و عدهای هم که ترمیم معدل انجام دادند، نمرات ترمیم با همان سال اخذ دیپلم آنها همترازی شده...
اعتراضی به ناهمترازی:
https://farsnews.ir/my/c/215834خدا شفا بده
این چه وضعشه -
آهی از ته دل
-
ولی یک سال پشت کنکور موندن
می ارزید ب این خوش حالی تهش...:))ramses kabir
سلام
بهتون تبریک میگم -
-
سینماتیک دیگه واقعا داره گریه منو در میاره
-
سینماتیک دیگه واقعا داره گریه منو در میاره
پرستو بابایی چرا
خیلی خوبه که
تو کنکور بیشترین چیزایی که جواب دادم از سینماتیک بود(البته با تدریس های رایگان استاد یاری) -
مثلا زده بود با تراز 8500 رتبه منطقه یک و سه حدود 6500 میشه ولی منطه2 حدود 10000???@Mr-Fantastic در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
مثلا زده بود با تراز 8500 رتبه منطقه یک و سه حدود 6500 میشه ولی منطه2 حدود 10000??? -
پرستو بابایی چرا
خیلی خوبه که
تو کنکور بیشترین چیزایی که جواب دادم از سینماتیک بود(البته با تدریس های رایگان استاد یاری)@تومیوکا-گیو
کجاش خوبه -
کسی اینجا chess.com بازی میکنه یه دست بزنیم؟