هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
jahad_121 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
وای چی میشه من از بالا همه رو شیمی بزنم
چیز خاصی نمیشه فقط میری و دیگه پشت سرت رو هم نگاه نمیکنی
یکی از دوستامون تراز ۹۶۰۰ شده پزشکی رو اگه بخواد میاره یه شهرهایی ولی میخواد بره شیمی (اگه قبول بشه) شریف. چون از منابع موثق اطلاع داره که مهاجرتش خیلی خوبه. همین دیشب حرفش بود -
@Zahra-HD مرسی
️
-
یکی از دوستامون تراز ۹۶۰۰ شده پزشکی رو اگه بخواد میاره یه شهرهایی ولی میخواد بره شیمی (اگه قبول بشه) شریف. چون از منابع موثق اطلاع داره که مهاجرتش خیلی خوبه. همین دیشب حرفش بود -
یکی از دوستامون تراز ۹۶۰۰ شده پزشکی رو اگه بخواد میاره یه شهرهایی ولی میخواد بره شیمی (اگه قبول بشه) شریف. چون از منابع موثق اطلاع داره که مهاجرتش خیلی خوبه. همین دیشب حرفش بودپنیرک در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
یکی از دوستامون تراز ۹۶۰۰ شده پزشکی رو اگه بخواد میاره یه شهرهایی ولی میخواد بره شیمی (اگه قبول بشه) شریف. چون از منابع موثق اطلاع داره که مهاجرتش خیلی خوبه. همین دیشب حرفش بودحتی شیمی کاربردی تو علوم پایه شنیدم مهاجرتش عالیهههه
مهندسی شیمی هم عالییی
هقق -
@سینا-بیات نه شاید شبی شاید فردا شب
خودشون گفتن ج م ع0 -
پنیرک در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
یکی از دوستامون تراز ۹۶۰۰ شده پزشکی رو اگه بخواد میاره یه شهرهایی ولی میخواد بره شیمی (اگه قبول بشه) شریف. چون از منابع موثق اطلاع داره که مهاجرتش خیلی خوبه. همین دیشب حرفش بودحتی شیمی کاربردی تو علوم پایه شنیدم مهاجرتش عالیهههه
مهندسی شیمی هم عالییی
هقق@Alba اره شیمی کاربردی خیلی گسترده هم هست
-
اگر انتخاب رشته ۳۱ مرداد شروع شه طبق گفته های سنجش تا ۴ شهریور وقت هست ولی همیشه دو روز اضافی لحظه ی آخر مهلت میدن
۱۰ روز بعد اونایی که مصاحبه ای هستن صدا میکنن همین فرایندش ۱۰ روز میکشه تا مصاحبه ها انجام بشه و نتایج مصاحبه به سنجش ارسال بشه
۱۵ روز هم میکشه نتایج بیاد یعنی حوالی ۴ مهر
۱۰ روز هم فرایند ثبت نام دانشگاه با این حال فک کنم بازم تا ۱۵ مهر میکشه دانشگاه های شما شروع بشه -
@Alba اره شیمی کاربردی خیلی گسترده هم هست
اره منم تعریف خیلی شنیدم
کلا رشته های علوم پایه مهاجرت بالایی دارن
البته من شیمی نزدم کلا چون فراریم ازش
همین که شیمی عمومی و آلی تموم شد دانشگاه جشن گرفتم -
@Alba اره شیمی کاربردی خیلی گسترده هم هست
اره منم تعریف خیلی شنیدم
کلا رشته های علوم پایه مهاجرت بالایی دارن
البته من شیمی نزدم کلا چون فراریم ازش
همین که شیمی عمومی و آلی تموم شد دانشگاه جشن گرفتم@Alba
شیمی الی واقعان سنگینیه -
اگر انتخاب رشته ۳۱ مرداد شروع شه طبق گفته های سنجش تا ۴ شهریور وقت هست ولی همیشه دو روز اضافی لحظه ی آخر مهلت میدن
۱۰ روز بعد اونایی که مصاحبه ای هستن صدا میکنن همین فرایندش ۱۰ روز میکشه تا مصاحبه ها انجام بشه و نتایج مصاحبه به سنجش ارسال بشه
۱۰ روز هم فرایند ثبت نام دانشگاه با این حال فک کنم بازم تا ۱۵ مهر میکشه دانشگاه های شما شروع بشه@Hamid-s در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
۱۰ روز هم فرایند ثبت نام دانشگاه با این حال فک کنم بازم تا ۱۵ مهر میکشه دانشگاه های شما شروع بشه@Hamid-s در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
۱۰ روز هم فرایند ثبت نام دانشگاه با این حال فک کنم بازم تا ۱۵ مهر میکشه دانشگاه های شما شروع بشهگفتن اول آبان میرن دانشگاه
چرا من ذوق دارم -
@Alba
شیمی الی واقعان سنگینیهمرکز کایرال
بعد ما مبحثی که می خوندیم همش میگفت تولید الکل از آب
تولید استر از پرتقال
تولید فلان در فلان جا
بعد فرمول بود همش
بعد بیوشیمی ترکیب شیمی آلی و زیست
مغزم درد می گیره