هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
پنیرک در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
_MILAD_
نه راستشو بخوای. ولی حالا اندکی بیش از ۲۰ روز تجربه دارم اگه یه وقت مشکل خاصی پیش اومد منشنم کن اگه تونستم با کمال میل کمک میکنم.
میدونی یه بخش یادگیری و افزایش مهارت کد نویسی اینه که به جای پروژههای جدید واسه خودت کار کردن، روی پروژه های بقیه (در حدی که بلدی) کار کنی. باعث میشه چالش های متنوع ببینی. خیلی تاثیر داره. واسه همین خوشحال شدم دیدم یکی هم اینجا هست دغدغهاش سی شارپه.
یه چیزی. Asset store یونیتی رو دیدی؟ اونجا میتونی کلی اسِت رایگان و با کیفیت دانلود کنی و پروژه تمرینی بعدیت رو با اونا بسازی. اوایل که کشفش کردم خیلی ذوق داشتم خواستم تو هم از همین الان بدونیحداقل هنگام کار دیگه دغدغه طراحی آبجکتا رو نداری فقط کدشو میزنی.
اهان مرسی . بازی هم ساخته ای ؟
بازم مرسی سوال داشتم ازت میپرسم_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پنیرک در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اهان مرسی . بازی هم ساخته ای ؟
بازم مرسی سوال داشتم ازت میپرسمکاری نکردم عزیز.
نه خودم نساختم ولی یکی از دوستام یه ایده داشت که اوایل یه کم کمکش کردم. بعد من درگیر کنکور بودم که برم دانشگاه (و واسه خانواده مدرک بگیرم!) ولی دوستم تمام وقت گذاشت تمومش کرد.
خودمم فعلا اول راهه تجربه جدی ندارم. -
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پنیرک
جایی نیست که پروژه ها و کدشون رو گذاشته باشن ؟ یه منبع اینجوری ؟گیت هاب! در مورد هر زبان برنامه نویسی و هر نوع پروژهای بخوای کار بقیه رو ببینی اولین چیزی که تو دنیا جوابت میدن گیت هاب!
البته مبتدی باشی اوایل کار باهاش یه کم قلق داره. ولی دستت بیاد از دنیایی که جلوته خیلی لذت میبری. حتما از همین الان که ۲۰ روزه شروع کردی کنارش گیت هاب رو هم یاد بگیر و اکانت بساز. -
پنیرک
جایی نیست که پروژه ها و کدشون رو گذاشته باشن ؟ یه منبع اینجوری ؟گیت هاب! در مورد هر زبان برنامه نویسی و هر نوع پروژهای بخوای کار بقیه رو ببینی اولین چیزی که تو دنیا جوابت میدن گیت هاب!
البته مبتدی باشی اوایل کار باهاش یه کم قلق داره. ولی دستت بیاد از دنیایی که جلوته خیلی لذت میبری. حتما از همین الان که ۲۰ روزه شروع کردی کنارش گیت هاب رو هم یاد بگیر و اکانت بساز. -
-
_MILAD_
فدات. تو پرانتز در مورد امضا پروفایلت و ارتباطش با گیت هاب یچی بگم.
از حوادث پارسال به بعد که وی پی ان ها انفجاری رشد کردن هزار بار دیدم طرف رفته یه کپی پیست ساده از پروژه های گیت هاب خارجی ها کرده وی پی ان زده داره به ملت میفروشه خدا تومن!
یواش بگم کسی نشنوه.
گیت هاب رو یاد بگیری چطور باهاش کار کنی میتونی پروژههای وی پی ان خوبی هم توش پیدا کنی واسه خودت شخصی وی پی ان بزنی ... -
پنیرک
@f-nalist مارو هم ادم حساب کنید به جایی بر نمیخورها
پسر مدیرشون تو مدرسه ما درس میخونه
اقای چپر دار -
اقای چپر دار@Tatlı-oğlan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اقای چپر دارجالبه
-
@M-Tina در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@f-nalist ناراحت شدید؟
بله
چیز خاصی نگفتم من!
بله همینطوره
بیخیال -
@Tatlı-oğlan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اقای چپر دارجالبه
@f-nalist بیشتر از اینا رتبه میدادن
ولی از هم پاشید شهید سلطانی امسال
امسال دیدن بچه هاشون مدرسه نمیان برداشتن مدیر رو عوض کردن و کلا بهم ریختش.
اگه درست مدیریت میکردن ده تا عین این رتبه میدادن. -
@M-Tina متاسفم تینا ولی برای دیدن ژنرال و اوژنی نباید بع اون زمان رفت میتونی الان ببینش میلیون ها نسخه ازش هست مهم اینه ناپلئون اوژنی ها چ تصمیمی میگرن
-
@f-nalist بیشتر از اینا رتبه میدادن
ولی از هم پاشید شهید سلطانی امسال
امسال دیدن بچه هاشون مدرسه نمیان برداشتن مدیر رو عوض کردن و کلا بهم ریختش.
اگه درست مدیریت میکردن ده تا عین این رتبه میدادن. -
@Tatlı-oğlan
نه دیگه داداش فیلم هندیش نکنن
استادم میگفت همیشه 4 تا زیر هزار میدادن
امسال نتیجه اشون خوب شده باز همین یه دونه به علاوه بقیهاصن نمیدونم چه حسابیه تو شهر ما رشته ریاضی بیشتر میچربه تا تجربی
@f-nalist نمیدونم ولی من خبر داشتم از داخل مدرسشون .حداقلش دوستام اینو میگفتن
والا پارسال رتبه تجربی که خوب داد کرج .