هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
بچه ها دوستان روفقا تلاش کنیم هنوز دیر نیست:smiling_face_with_halo: :smiling_face_with_halo:
به قول کره ای ها (فایتینگ>>>>>ینی بجنگ) -
شب خوش:winking_face: :winking_face:
-
بچه ها دوستان روفقا تلاش کنیم هنوز دیر نیست:smiling_face_with_halo: :smiling_face_with_halo:
به قول کره ای ها (فایتینگ>>>>>ینی بجنگ) -
@faezeh-lay تایمِ شب زنده داریم داره شروع میشه:expressionless_face: تا3 ....قبلشم تاپیکمُ بخون فاعزه ی عزیز:smiling_face_with_halo: شبت قشنگ
gollnar :face_with_tears_of_joy: من خودم بیدارم تا 2فقط دارم از تو دلی خداحافظی میکنم وگرنه هستم
چشم به روی چشمم حتما :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: -
gollnar :face_with_tears_of_joy: من خودم بیدارم تا 2فقط دارم از تو دلی خداحافظی میکنم وگرنه هستم
چشم به روی چشمم حتما :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss:@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
چشم به روی چشمم حتما :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss:نه من میرم دروسِ عمومی میخونم توو این ساعت:expressionless_face:
قربانت:face_blowing_a_kiss: بریم دیگه
-
@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
چشم به روی چشمم حتما :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss:نه من میرم دروسِ عمومی میخونم توو این ساعت:expressionless_face:
قربانت:face_blowing_a_kiss: بریم دیگه
gollnar فدات فعلا شبت اروم با عشق خدا
-
sattaralipour
سلام روز بخیر مهندس
من یه سوال داشتم از شما ! چرا قلم چی هر شهری یه قیمت میگیره ؟
اگه به بزرگی شهرهاست ک تهران باید گرون ترین باشه
اگه به کوچیکی شهرهاست ک باز روستاها باید گرون ترین باشن
ولی چرا تو شهرستان ها خیلی گرون تر میگیرن ؟
واقعا این مسئله ایه ک برای من خیلی سواله و حتی پارسال دقدقهی ذهنی برام ایجاد کرده بود
ممنون میشم پاسخ بدید بهم -
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
یالله ... . .
سلام علیکم :face_with_tears_of_joy:
-
Vezra :face_with_tears_of_joy: سلام خوبید ؟
تشکر شما خوبین :face_with_tears_of_joy:
-
سلاممم عشق خودممممم خوبی وزرااااا؟؟؟
-
دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء کسی از کد تخفیف گاج مارکت خبر داره میگن برا اعضای هیئت علمی میگن آقای امینی راد ت تل گفته کدشو اگ کسی داره لطفا بگه
-
@dr.sobhan:folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone: :thumbs_up_light_skin_tone: :smiling_face:
-
یالله ... . .
سلام علیکم :face_with_tears_of_joy:
Vezra
تو کجاااا بوووودی تااااحااالاااا؟؟؟