هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@M-Tina لطف دارید، تراز هام که راضیم تقریبا... من در طول سال دهم بی تجربه بودم خیلی خراب میکردم، الان خیلی راحت تر درس میخونم. البته نمیدونم این آزمون رو چطور دادم... احتمال بالا بالای هفت بشه، ولی کاش بیشتر میخوندم. امروز کلا یک ساعت و نیم خوابیدم(ساعت 4 و نیم خوابیدم، سر یه مسائلی اعصابم خرد بود خوابم نمی برد)
-
jahad_121 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دنبال همین بودم
ببینید این الان دانشگاه فرهنگیان هست مصاحبه داره
کلا اسم دانشگاه های فرهنگیان پردیس آزاد هست انگار یه لقبه ولی به این معنی نیسن که دانشگاه آزاده و باید پول بدین خیر این لقب دانشگاه فرهنگیان با لقب پردیس آزاد هست
تازگی ها یه رشته به اسم آموزش ابتدایی به دانشگاه آزاد اضافه شده استخدام نیستید مصاحبه برای قبولی نداره حقوق بهتون نمیدن خودتون باید پول بدید توجه کنید اگر فارغ التحصیل شدید استخدام آموزش پرورش نیستید فقط یک مدرک هست که علوم تربیتی گرایش ابتدایی هستحالا اگر دوستان تراز قبولی فرهنگیان نیاوردند
و میخوان برن آموزش پرورش باید رشته های روانشناسی علوم تربیتی رو تو دانشگاه بخونن بعد از فارِغ التحصیلی
چیزی به نام ماده ۲۸ هست که اونایی که این مدرک رو دارن هرساله آموزش پرورش آزمونی برگزار میکنه که اونایی که مدرک کارشناسی دارن میرن تو آزمون شرکت میکنن در صورت قبولی به مصاحبه دعوت میشن اگر قبول شدن ۲ ماه میرن دوره میبینن تو دانشگاه فرهنگیان پیش نیاز ها رو میگذرونن و استخدام آموزش و پرورش میشن -
@Hamid-s خب پس برم بخونم برای مصاحبه؟
Mahdieh te
اگر مشکلی ندارید شه هاتون رو تو تاپیک بنویسد من دفترچه بیاد چک کنم ببینم چه رشته هایی هست
۷۲۰۰ تراز آنقدر بدی نیست متعادله کافیه به مصاحبهدعوت شید -
@Comrade_Bayat عالیه
-
هورااااااااااااااااا منم خوب زدم
بازم برگشتم به روال و پیشرفت خودم بعد یک ماه پسرفت.
اووفففففففففف
خداایا شکرت -
@Comrade_Bayat عالیه
-
سلام
برای انتخاب رشته
اینکه کجا قبول بشیم
مثلا محل تولد و محل تحصیل متفاوت باشه چجور هست؟
بومی و قطبی و....
ممکنه مختصر توضیح بدین
دانش-آموزان-آلاء
فارغ-التحصیلان-آلاء
Hhh Hh -
بزار رفرش کنم شاید کارنامم غلطه
اخه نخونده بودم
نباید این ترازم باشه -
@Comrade_Bayat همینجوری پیش برو
فقط یه چیزی بهت بگم من ازش اسیب دیدم حیفم اومد نگم .ترازت خیلی خوبه .هیچ وقت مغرور نشو یا پیش خودت نگو این درس رو خوبم برا ازمون کم میخونم. -
officer k
سلام مرسیییی منم بهت تبریک میگم ایشالا موفقیت تو ادامه راه مصیبت بشه -
@Comrade_Bayat همینجوری پیش برو
فقط یه چیزی بهت بگم من ازش اسیب دیدم حیفم اومد نگم .ترازت خیلی خوبه .هیچ وقت مغرور نشو یا پیش خودت نگو این درس رو خوبم برا ازمون کم میخونم. -
@موروفین
یدقه صبر کن من بیام خو
داشتم ناهار میخوردم