هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
روز بسیار بسیار مسخره ای بود...
-
چرا دوبله های باب اسفنجی رو عوض کردن نامرداااااااا
(خودم میدونم چیزی نگید بهم)
-
پرستو بابایی خوبی؟
سلامو قبلا کردم@M-Tina
I dont know dear -
برم گیم نت امروز بعد سه ماه.
یه دلی از عزا در بیارم
کامیپوترم یه بازی نصب کنم بازی کنم
خلاصه امروز عشق و حال کنم. -
@f-nalist خودمم نمیدونم
میتی درسته بهم مهدی نمیگن -
@f-nalist خودمم نمیدونم
میتی درسته بهم مهدی نمیگن -
@f-nalist نه بابا من حساس نیستم رو این چیزا
راحت باش -
@f-nalist نه بابا من حساس نیستم رو این چیزا
راحت باش -
@Tatlı-oğlan
اها
گفتم یه وقت اینجوری خفم نکنی
![1692354749988-98a992c6-8dd0-4b13-b6ef-059c6ee5bb9b-image.png]@f-nalist چه ناناسه این خدااااااااا
خیلی خوب شکار کردیایول
-
@f-nalist چه ناناسه این خدااااااااا
خیلی خوب شکار کردیایول
-
@Tatlı-oğlan
اها
گفتم یه وقت اینجوری خفم نکنی
![1692354749988-98a992c6-8dd0-4b13-b6ef-059c6ee5bb9b-image.png] -
@f-nalist
فرزام به غیر اون رتبه 2 ریاضی
کرج دیگه رتبه نداد؟ -
@f-nalist
فرزام به غیر اون رتبه 2 ریاضی
کرج دیگه رتبه نداد؟ -
@f-nalist اره منم هفته بعد کار دارم باید برم ببینم چیکار کردن .
-
jahad_121 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دنبال همین بودم
ببینید این الان دانشگاه فرهنگیان هست مصاحبه داره
کلا اسم دانشگاه های فرهنگیان پردیس آزاد هست انگار یه لقبه ولی به این معنی نیسن که دانشگاه آزاده و باید پول بدین خیر این لقب دانشگاه فرهنگیان با لقب پردیس آزاد هست
تازگی ها یه رشته به اسم آموزش ابتدایی به دانشگاه آزاد اضافه شده استخدام نیستید مصاحبه برای قبولی نداره حقوق بهتون نمیدن خودتون باید پول بدید توجه کنید اگر فارغ التحصیل شدید استخدام آموزش پرورش نیستید فقط یک مدرک هست که علوم تربیتی گرایش ابتدایی هستحالا اگر دوستان تراز قبولی فرهنگیان نیاوردند
و میخوان برن آموزش پرورش باید رشته های روانشناسی علوم تربیتی رو تو دانشگاه بخونن بعد از فارِغ التحصیلی
چیزی به نام ماده ۲۸ هست که اونایی که این مدرک رو دارن هرساله آموزش پرورش آزمونی برگزار میکنه که اونایی که مدرک کارشناسی دارن میرن تو آزمون شرکت میکنن در صورت قبولی به مصاحبه دعوت میشن اگر قبول شدن ۲ ماه میرن دوره میبینن تو دانشگاه فرهنگیان پیش نیاز ها رو میگذرونن و استخدام آموزش و پرورش میشن@Hamid-s در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
jahad_121 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دنبال همین بودم
ببینید این الان دانشگاه فرهنگیان هست مصاحبه داره
کلا اسم دانشگاه های فرهنگیان پردیس آزاد هست انگار یه لقبه ولی به این معنی نیسن که دانشگاه آزاده و باید پول بدین خیر این لقب دانشگاه فرهنگیان با لقب پردیس آزاد هست
تازگی ها یه رشته به اسم آموزش ابتدایی به دانشگاه آزاد اضافه شده استخدام نیستید مصاحبه برای قبولی نداره حقوق بهتون نمیدن خودتون باید پول بدید توجه کنید اگر فارغ التحصیل شدید استخدام آموزش پرورش نیستید فقط یک مدرک هست که علوم تربیتی گرایش ابتدایی هستحالا اگر دوستان تراز قبولی فرهنگیان نیاوردند
و میخوان برن آموزش پرورش باید رشته های روانشناسی علوم تربیتی رو تو دانشگاه بخونن بعد از فارِغ التحصیلی
چیزی به نام ماده ۲۸ هست که اونایی که این مدرک رو دارن هرساله آموزش پرورش آزمونی برگزار میکنه که اونایی که مدرک کارشناسی دارن میرن تو آزمون شرکت میکنن در صورت قبولی به مصاحبه دعوت میشن اگر قبول شدن ۲ ماه میرن دوره میبینن تو دانشگاه فرهنگیان پیش نیاز ها رو میگذرونن و استخدام آموزش و پرورش میشن -
@M-Tina
I dont know dear