-
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۶، ۴:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
{ با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت
با هرچه رود راه تو را می توان سرود
بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را با دست های روشن تو می توان گشود }
استاد امینی ، از شما علاوه بر درس شیرین ریاضی یاد گرفتم که تک بعدی نباشم در هنر و شعر و اخلاق هم عالی هستید.
البته ناگفته نماند که اساتید امینی راد هر دو منحصر به فرد و عالی هستن
در عین خستگی با روحیه ای فوق اعاده عالی تدریس کردیناستاد آقاجانی به من یاد دادند که < متمایز باشم >
استاد کازرانیان فیزیک یکی از بهترین درسام شد با شما.
شما به معنای واقعی کلمه در کنار آموزشتون ، پرورش هم داشتید ، هنوزم حرفایی که اونروز درباره ی کنکور و دانشگاه زدید یادمه
عالی ترین دبیر فیزیکی که تا الان داشتم
خیلیییی ناراحت شدم وقتی فهمیدم سال آخر تدریس فیزیکتونهاستاد رحیمی یعنی انرژی ، انگیزه، امید
یادم نمیره زمان هایی رو که 2 نصفه شب فیلم ضبط می کردینسپاسگذار معلمانی هستم که به من اندیشیدن را یاد دادند نه اندیشه ها را.
شهید مطهرییه آلایی که امیدواره شاگرد شایسته ای باشه براتون
آلاء یعنی عدالت آموزشی -
از هرچی بگذریم از شیمی اقاجانی نمتونیم بگذریم
محشرههههههههههههه
شیمی من از 10درصد کشید ب 63
بقیه استادام البته کم نگذاشتند
من پارسال ادبیات اقای راوش و عربی جلادتیی وفیزیک طلوعی وریاضی امینی راد بعضی مباحث و استفاده کردم -
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۶، ۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خیلی صمیمی مینویسم:
ریاضی، آقای امینی راد: چطور میشه یه نفر اینقدر خونگرم و دلنشین باشه؟
زیست، آقای رحیمی: بمب انرژی باید بر مبنای ایشون تعریف بشه! اول صبحی یکم زیست میخونم با آقای رحیمی تا شبش انرژی م تامین میشه!
عربی: آقای جلادتی! عاشق شعراتم مرد! اونقد شعرای بامزه ای داره برای نکته هاا!
شیمی: آقای آقاجانی! واقعیتش کتابی نمونده بود برای شیمی نخونده باشم، و درصدم تو شیمی 80 الی 90 بود، عمرا فکر نمیکردم کسی باشه تو شیمی به من بیشتر از این هم یاد بده! دمت گرم مرد! خیلی هم منظم و اصولی درس میده. -
خیلی صمیمی مینویسم:
زیست، آقای رحیمی: بمب انرژی باید بر مبنای ایشون تعریف بشه! اول صبحی یکم زیست میخونم با آقای رحیمی تا شبش انرژی م تامین میشه!
شیمی: آقای آقاجانی! واقعیتش کتابی نمونده بود برای شیمی نخونده باشم، و درصدم تو شیمی 80 الی 90 بود، عمرا فکر نمیکردم کسی باشه تو شیمی به من بیشتر از این هم یاد بده! دمت گرم مرد! خیلی هم منظم و اصولی درس میده.نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۶، ۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهVictorKeke در نازترین جمله ی شما در مورد هر دبیر آلاء گفته است:
خیلی صمیمی مینویسم:
شیمی: آقای آقاجانی! واقعیتش کتابی نمونده بود برای شیمی نخونده باشم، و درصدم تو شیمی 80 الی 90 بود، عمرا فکر نمیکردم کسی باشه تو شیمی به من بیشتر از این هم یاد بده! دمت گرم مرد! خیلی هم منظم و اصولی درس میده.یادم رفت معرفی کنم خودمو، ویکتور ککه هستم، از آدربایجان غربی، ارومیه
-
نوشتهشده در ۲۷ دی ۱۳۹۶، ۱۱:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من امسال با آلاء آشنا شدم آلاء حرف نداره
دبیر هم آقای️محمد رضا مقصودی
️رو می شناسم
امیدوارم یه روز از نزدیک ببینمت اگه خوندی اینجا رو یه روزی بدون خیلی دوست دارم محمد رضای عزیز موفق باشی خدا عمر با عزت به شما و️ همه آلایی ها
️ بدهد
سید شهدا اجرتون رو بدهد انشاالله -
نوشتهشده در ۱۹ اسفند ۱۳۹۶، ۱۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۴:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
استاد موقاری بهترییییییییین هستن... تکِ تک
زهرا از بوشهر -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۱:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها چطور واسه یه مطلب یا سوال بپرسم
-
بچه ها چطور واسه یه مطلب یا سوال بپرسم
نوشتهشده در ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۱:۴۲ آخرین ویرایش توسط Brilliant انجام شدهahmadimohamd1380 @دانش-آموزان-آلاء @ادمین
سلام قسمت تازه ها رو که باز کنید بالاش یه قسمت هست برای ارسال موضوع
دسته بندی رو انتخاب کنید عنوان رو بنویسید همین طور سوالتون رو ومطلب رو ارسال کنیددوستان آلایی رو هم تگ کنید تا سریع تر پیامتون ببینن -
نوشتهشده در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۰:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
استاد حسینی فرد خاص ترین دبیر آلاءست
کلا سبک درس دادنشو دوس دارم
گهگاهی یه جمله هایی وسط درس تو کلاس میگه که متحول می کنه آدمو
هرجا که هستن براشون آرزوی سلامتی دارم -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
استاد مهدی امینی راد ... هر وقت اسمش میاد اشک تو چشمام جمع میشه ریاضیو برام شیرین کرد خیلی مدیونشونم خیلی دعا میکنم براشون
استاد کارزانیان امید من برای فیزیک شمایی کاش زودتر با کلاس درستون اشنا میشدم
استاد فراهانی استاد اقاجانی ناصح زادع رنجبرزاده همشون شماره یکن و خیلی دبیرای دیگه خدا خیرشون بده -
ببخشيد من يه يوال دارم، من چطور متوجه بشم كه كدوم استاد فيلم جديد گذاشتن،هردفعه بايد چك كنم، يه جوري نميشه فهميد وقتي هرفيلمي رو سايت قرار ميگيره؟
نوشتهشده در ۵ شهریور ۱۳۹۷، ۱۷:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
-
سلام در مورد هر دبیر بهترین جمله ای که می تونی بگی چیه ؟ ( جمله ی کوتاه ها )
@ادمین @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاءلطفا قدیمیا و جدیدیا همه شرکت کنند، لطفا آخرش اسم و فامیل و استان خود رو هم بنویسید
نوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۳۹۷، ۱۰:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsohrab در نازترین جمله ی شما در مورد هر دبیر آلاء گفته است:
سلام در مورد هر دبیر بهترین جمله ای که می تونی بگی چیه ؟ ( جمله ی کوتاه ها )
@ادمین @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاءلطفا قدیمیا و جدیدیا همه شرکت کنند، لطفا آخرش اسم و فامیل و استان خود رو هم بنویسید
سلام خدمت همه ی بچه های آلا و همه ی اساتید محترم
استاد آقاجانی : مهربان و دانا و باهوش
استاد صنیعی : بهترین معلم شیمی عمرم و بسیار دانا و روانشناسی دانش آموز رو فوقالعاده حواسشون بهش هست
دکتر طلوعی : بهترین معلم فیزیکی ک دیدم و با حوصله و عالِم به درس و مسلط
استاد کازرانیان : فیزیک دانی فوقالعاده
استاد ثابتی : مگه داریم مثل ایشون.. مگه میشه .. نه .. خیلی با حال و با هوش و فوقالعاده علاقه مند به تدریس و ایجاد انگیزه در دانشآموز
استاد شامیزاده : از بهترین های ریاضی کشور و متواضع
استاد رنجبر : عالیِ عالیِ عالی و تستیِ تستیِ تستی .. هرچی بگم کم گفتم ..
استاد هامون سبطی : یه ادبیاته و یه هامون سبطی ..
استاد جلادتی : کاری میکنه عربی میشه فوت آب براتون .. مفت مفت ..
و همه ی اساتیدی ک برامون زحمت کشیدند ..
کاری ک برای ما میکنید ، زبان و قلم برای تشکر ازش کم میاره ...
از ته دل متشکرم ...
انشاءاللّٰه خدا هم در دنیا و هم در آخرت بهتون خیر و خوبی بده ..
بازم تشکر فراوون .. -
نوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۳۹۷، ۱۷:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ریاضی امینی راد:ریاضی یعنی کشک جلادتی: عربی درس شوتیه اقاجانی:خوشتیپ و خلاق طلوعی:یعنی خودم اگه بخوام فیزیک درس بدم
-
نوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۳۹۷، ۲۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
همه دبیرها عالی هستند. ولی دو تا شون بیشتر به دل من نشستن :
1- حاجی سلیمانی
2- رفیع رفیعیداش مشتی های روزگارن این دو تا
-
استادجلال موقاری:استادی که تو تابستون باهاش زیست دهمو خوندم و تموم کردم.تنها استادی که ایراد تو تدریسش نداشت و البته تنهااستادی که دل بهش بستم و تااخرش باهاش درس میخونم.
مریم از کرج -
alireza_ysf75 بنده نوازی می کنی آقا علیرضا
استاد موقاری =استادی ک زکات علم و کامل بجا اورده و منو عاشق زیست کرده ایشاا.. هر کجا هستن موفق باشن
-
همه دبیرها عالی هستند. ولی دو تا شون بیشتر به دل من نشستن :
1- حاجی سلیمانی
2- رفیع رفیعیداش مشتی های روزگارن این دو تا
یه چیزه دیگه ام میخوام بگم من مدیون الام و مدیون تمام دبیراش چرا که باعث موفقیت من شدن .
بقول استاد موقاری یا علی ع