هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
سکوت عجیبی است. انگار فقط صدای سکوتِ باریدن برف در هوا هست و بس. هوا پر از خاموشی است. وقتی خوب گوش بدهی نجوای سکوت را میشنوی؛ مثل صدای خواب ریشههای زمستان است در دل زمین
روزها در راه/شاهرخ مسکوب
-
دفتر گزارشکارای پیارسالمو پیدا کردم هعییی
-
Alzahra
رو تجربی بزن -
چیچک
سلامممم چیچکمممم
مرسی خوبممممم اگه انتخاب رشته بزاره
تو خوبی؟️
چه خبر -
اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اونهایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدمها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...
-
اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اونهایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدمها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...
@Hamid-s
به قولِ خسرو شکیبایی
گاهی سکوت میکنی
چون
اونقدر رنجیدی
که نمیخوای حرف بزنی... -
Alzahra
وات
دیشب اینجوری نبود که
وایسا نگاه کنم دوباره -
Alzahra
ببین من میزنم رو لینک تجربی اینو میاره -
چیچک
خداروشکر خوب باشی همیشه جانیم️
هر چی هستو نیس میزنم
ولی احتمالا روزانه اینا قبول نشم -
سخته پنجره هتلت رو به روی دانشگاه مشهد باشه و بدونی برای رسیدن به علاقت اونجا رتبتو باید تقسیم بر ده کنی
دانشجو های تابستونه که وارد و خارج میشن، چقد خوب، منم میخوام🥲