هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Succinate on ۵ شهریور ۱۴۰۲، ۱۲:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Alba وایسا بقیشو بلد نیستم
-
-
یکی از دور صدام میکنه
میگه تایم ایز ایت چنده
رومو برمیگردونم
با نگاش میشم ویزیت بنده -
officer kreplied to AmirBarsam on ۵ شهریور ۱۴۰۲، ۱۲:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ
خیلی هم عالی -
@مری-م در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
کسی بلده وانساپمو چطور درست کنم؟
سلام
مشکلتون چیه؟
بگید. هرکی بلد بود جواب بده -
یادش بخیر ابتدای بودیم اول مهر ها بهمون میگفتن آغاز سال تحصیلی جدید بهتون تبریک میگیم دانش آموزان عزیز اومدیم راهنمایی بازم اینو گفتن اومدیم دبیرستان بازم گفتن فک کنم یک مهر امسال باس بازم بگن اما این بار میگن دانشجوهای عزیز
-
جدیدا دوست دارم تیرگیمو حقمو میخوام
اینجوری حس میکنم میترسم و عاشقترم
نمیرم هیچجا اصن میمونم و میسازمش
مث ققنوس بازم پا میشم از خاکسترم -
salam
-
زیر پرچم کسی نمیرمو
گشنگی میکشم اما مهره نمیشم
اگه دکتر خودم نبودم
که میشدم تنهاترین کشتهی دیشب -
بیدار کردن هیولای توشو
خیال کردن که دیگه جلو راهشو میگیرن
شلاقه شده خسته رو تنم که بگم آخ
ولی خوابشو ببینن -
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۵ شهریور ۱۴۰۲، ۱۲:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
officer k چقدر بیست حقیقتتون قشنگ بوو
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Hhh Hh on ۵ شهریور ۱۴۰۲، ۱۲:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hhh Hh عرض کردم کلن هیچ جوره وصل نمیشه یعنی پیام اینا هیچی نمیره و نمیاد،فیلترشکنمم وصله🥲
-
-
Hhh Hhreplied to Blue28 on ۵ شهریور ۱۴۰۲، ۱۲:۲۳ آخرین ویرایش توسط Hhh Hh انجام شده
@مری-م در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Hhh Hh عرض کردم کلن هیچ جوره وصل نمیشه یعنی پیام اینا هیچی نمیره و نمیاد،فیلترشکنمم وصله🥲
که اینطور
بنظرم فیلترشکنتون رو عوض کنید. که قوی تر باشه
برای من این مشکل وقتی بود که سرعت فیلترشکن کم بود. باهاش تلگرام بالا میومد ، ولی واتساپ نه
V2ray فیلتر شکن خوبیه. (بستگی به آدرس هایی داره که بهش میدیم البته)
خواستید. بگید. بفرستم براتون. -
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۵ شهریور ۱۴۰۲، ۱۲:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نخواب نخواب نخواب
که بعدش سر درد ولت نمی کنه
765203/1000113