هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Saghiareplied to Miss.Joker on ۱۱ شهریور ۱۴۰۲، ۷:۲۵ آخرین ویرایش توسط Saghia انجام شده
Miss.Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Saghia تقصیر فاطمهست همش 0-0ftm
میگم بیاد شخصا از همتون معذرت خواهی کنهزودتر
بیشتر از این ناراحت بمونم خودکشی میکنم -
Hhh Hhreplied to Moonchild on ۱۱ شهریور ۱۴۰۲، ۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط Hhh Hh انجام شده
Moonchild
کلا وقتی کسایی رو قضاوت میکنم از ناراحت شدنشون میترسم(که قضاوتم اشتباه باشه....) ...
و یا صحبت کردن باهاشون..... که زود بهشون بر میخوره.... برا همین خیلی دقت میکنم تو صحبت کردن باهاشون.... که احترام رو حفظ کنم تا جایی که میشه....
درسته (البته که نه همه)
-
Hhh Hh سلام.خوب هستین؟
من تا یادمه همین قالی بافتم رو داشتیم -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Moonchild on ۱۱ شهریور ۱۴۰۲، ۸:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Moonchild
خوشم اومد خوشم اومد آفرین
حدستم درست بود ها! -
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to Matin Mousavi 1 on ۱۱ شهریور ۱۴۰۲، ۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1
سلام آقا متین
سلامتی؟
خداروشکر خوبم
چه خبر انتخاب واحد کردید از کی قراره دانشگاه برید؟ -
Mr.Amir1
من و سانیا مقابل هم قرار نمیگیریم
خار بشه بره به چشم حسود. -
Mobeen
رویت شد فحشش هم نثار شد. -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hamid.s on ۱۱ شهریور ۱۴۰۲، ۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hamid.s در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Matin Mousavi 1
سلام آقا متین
سلامتی؟
خداروشکر خوبم
چه خبر انتخاب واحد کردید از کی قراره دانشگاه برید؟خداروشکر
والا نه فعلا انتخاب واحد نکردم ولی شروع شده انتخاب واحد ها. احتمالا هفته دوم مهر بریم دانشگاه
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۲، ۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
هعیی خدا ،این بچه خونه کناری هم خودشو کشت از بس گریه کرد
چرا ارومش نمی کنن! -
_Biliifti_replied to _Biliifti_ on ۱۱ شهریور ۱۴۰۲، ۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_Biliifti_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دوستان کلید حل همه مشکلات روحی خوابه خواب.
سرچشمه ی تمام مشکلات بی پولیه.
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۲، ۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
اگه خدا بخواد برم یکم درس بخونم
البته اگه خدا بخواد
که فکر نکنم بخواد :||| -
-
https://forum.alaatv.com/post/3188171
اگه صدای ساز خاصی رو میپسندید حتما به اشتراک بزارین
Hamid.s در ساز کده گفته است:
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سه تار همیشگی
کوچه لره سو سپمیشم -
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to Matin Mousavi 1 on ۱۱ شهریور ۱۴۰۲، ۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1
خیلی هم عالی
ترم تابستانی داشتی؟ -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hamid.s on ۱۱ شهریور ۱۴۰۲، ۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hamid.s نه نگرفتم ترم تابستانه حس درس خوندن تو تابستان رو نداشتم
768338/1000113