هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@f-nalist خب چون شتاب یک متر بر ثانیه و سرعت در لحظه ۲ برابر ۴ هست، پس یعنی سرعت اولیه مثلا ۲ متر بر ثانیه بوده(شکل چهار غلط)
شکل دو هم غلطه، چون یه جا سرعت صفر شده و در لحظه ۲ هم سرعت منفی شده(با توجه به فرضیات غیر ممکنه)
چون فقط راجع به بزرگی شتاب حرف زده، جهت تقعر ممکنه هر دو گزینه باقی مونده باشه، و چون در هردو شکل ۱ و ۳ سرعت در لحظه ۲ مثبته، پس شکل های ۱ و ۳ درستن و میشه گزینه ۲ -
@f-nalist مهم اینه که چون سرعت اولیه توی شکل ۴ برابر صفره و در لحظه ۲ سرعت برابر ۴ هست، درحالی که شتاب ۱ داریم، همچین چیزی ممکن نیست و شکل چهار غلط میشه
-
@f-nalist خب چون شتاب یک متر بر ثانیه و سرعت در لحظه ۲ برابر ۴ هست، پس یعنی سرعت اولیه مثلا ۲ متر بر ثانیه بوده(شکل چهار غلط)
شکل دو هم غلطه، چون یه جا سرعت صفر شده و در لحظه ۲ هم سرعت منفی شده(با توجه به فرضیات غیر ممکنه)
چون فقط راجع به بزرگی شتاب حرف زده، جهت تقعر ممکنه هر دو گزینه باقی مونده باشه، و چون در هردو شکل ۱ و ۳ سرعت در لحظه ۲ مثبته، پس شکل های ۱ و ۳ درستن و میشه گزینه ۲ -
@f-nalist خواهش میکنم
-
@ABR_DJ
تا وقتی که واقعیت داره تهمت به حساب نمیاد_Biliifti_ تو هم داری الان به داییت تهمت میزنی
جعبه سیگار مال خودته -
-
دیر خبردار شدم
ولی جالب بود
اولین پیوند سر تو ایران
و چهارمیش تو دنیا
!!! -
نمایشنامه آریل دورفمان ترجمهی خوبش تو بازار نیست به خاطر یه سری مسائلی که گویا از بالا گفتن زیر سوال میریم
اگر احیانا کسی pdf خود اصل کتابشو داره و یا خونده(هرناشری)ممنون میشم واسم هرسال کنه و یا اگه لینک چنل داره ازشون بهم اطلاع بده.
مرسی -
خب سر کیو رزروکنم؟
-
از خودم راضیم لازم نیست:/
-
خیلی خفنه!
-
_ Reza _
انشاءالله که موفق میشیدپرستو بابایی ایشالا مرسی