هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مثلا اهنگ تهی که جدید خوند،واقعا انچنان مفهموم خاصی نداره ولی بخاطر ریتمش،بیت،و ضرب اهنگ حس باحالی به من میده کلا اهنگش جنبه فان داره تا مفهموم!
@0yasin-sh0
@0yasin-sh0
سلام یاسین.
چطوری؟
تا الان داشتم با Moonchild درباره همین حرف میزدم. خواستی برو بخون@0yasin-sh0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
حس باحالی به من میده
خب فکر میکنی خوبه که زندگی بگذره به چیزایی که فقط حس باحالی داره و فانه؟
نباید به چیزای عمیق پرداخته بشه؟
نمیگم اوقات فراغت نیاز نیست. ولی جمع کثیری از جوونای کم سن صبح تا شب فقط زندگیشون این شده که فلان کس هزار کیلومتر اونور تر چیکار کرد چی پوشید؟ چیکار کنم شبیهش بشم.
بعدشم بزرگ میشه باید خانواده اداره کنه : | -
Moonchild
فشار زیاده روت پاتی قاطی کردی
-
Reza-H ببین همون کفش سرخ کن هم مخاطب خودش رو داره ک دفعه ی بعد میره هندوانه سرخ میکنه من ک نمیتونم تمام عقاید مردم رو با خودم یکسان کنم...
ببین تو بخوای کنکور هم بدی باید از پایه شروع کنی ...
تا کنکور بدی ...
فکر کن پایه زندگی تو بر اساس کنکور هنر ریخته شده رفتی بالا قشنگ
پایه و اساس من بر اساس کنکور ریاضی رفته بالا
اینها دوتا پایه و اساس مختلف هستن ک نمیتونی با اون یکی به موفقیت اون برسی ...
پس توقع نداشته باش کسی ک ی تایم طولانی از عمرش رو با ی کار دیگه رفته بالا بیاد حرف تو رو قبول کنه ...
مثلا بگیم پاتیما تو وز امروز اکسو گوش نکن
یاسین تو پوتک گوش نکن
دی جی تو وز امروز بردیا گوش نکن
ستایش و تینا دور بی تی اس رو خط بکشید
از صبح همه باید ی خواننده ای گوش بدید ک داخل موسیقی ش غنا نباشه
نمیتونی نمیشهMoonchild در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
مخاطب خودش رو داره
واضحه. اگر نداشت که دوباره همون کار رو انجام نمیداد
منم اون پیام رو ارسال نکردم که بگم یا ایها الذین ءامنو چرا آدم نمیشینفقط نظرم رو درباره این واقعه گفتم که فکر کنم شمام با اون حرف اولم به طور کلی موافقین
Moonchild در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
منم مثال نزدم که چه محتوایی منظورمه که.
اون دیگه بحث جداییه
شاید اصلا یه نفر در حدود درستش از چنین محتوایی استفاده کنه، لذتش رو ببره. بعدشم به کارای مهم ترش برسه. من که با اینش مشکلی ندارم -
@0yasin-sh0
@0yasin-sh0
سلام یاسین.
چطوری؟
تا الان داشتم با Moonchild درباره همین حرف میزدم. خواستی برو بخون@0yasin-sh0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
حس باحالی به من میده
نمیگم اوقات فراغت نیاز نیست. ولی جمع کثیری از جوونای کم سن صبح تا شب فقط زندگیشون این شده که فلان کس هزار کیلومتر اونور تر چیکار کرد چی پوشید؟ چیکار کنم شبیهش بشم.
بعدشم بزرگ میشه باید خانواده اداره کنه : |Reza-H در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بعدشم بزرگ میشه باید خانواده اداره کنه : |بنظرت خوبه که زندگی به نحوی بگذره که خشک باشه؟
بنظرت خوبه تو با ریتم جهان پیش نری؟
ببین اهنگی که فانه روحیه تورو میسازه که بری یک کار دیگه کنی نه اینکه فقط همایون گوش بدی!
الان خیلی از لفظ های مدرن،تو همین موزیک ها استفاده میشن!
ببین انرژی منفی همیشه دورته تو اگر دورش نکنی چیکار میخوای کنی؟
من دوست دارم به خوشگذرونی بگذره زندگیم،ببین من تو اوج خستگیم اهنگ گوش میدم،تو اوج عصبانیتم اهنگ گوش میدم،تو عصبانیت اهنگی که مفهمو عمیق داره بدرد تو نمیخوره -
خوبه داره خوشم میاد
-
@0yasin-sh0
@0yasin-sh0
سلام یاسین.
چطوری؟
حس باحالی به من میده
بعدشم بزرگ میشه باید خانواده اداره کنه : | -
مثلا اهنگ تهی که جدید خوند،واقعا انچنان مفهموم خاصی نداره ولی بخاطر ریتمش،بیت،و ضرب اهنگ حس باحالی به من میده کلا اهنگش جنبه فان داره تا مفهموم!
-
Reza-H در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بعدشم بزرگ میشه باید خانواده اداره کنه : |بنظرت خوبه که زندگی به نحوی بگذره که خشک باشه؟
بنظرت خوبه تو با ریتم جهان پیش نری؟
ببین اهنگی که فانه روحیه تورو میسازه که بری یک کار دیگه کنی نه اینکه فقط همایون گوش بدی!
الان خیلی از لفظ های مدرن،تو همین موزیک ها استفاده میشن!
ببین انرژی منفی همیشه دورته تو اگر دورش نکنی چیکار میخوای کنی؟
من دوست دارم به خوشگذرونی بگذره زندگیم،ببین من تو اوج خستگیم اهنگ گوش میدم،تو اوج عصبانیتم اهنگ گوش میدم،تو عصبانیت اهنگی که مفهمو عمیق داره بدرد تو نمیخوره@0yasin-sh0
بله. من که مشکلی با اینکه تو در یه چهارچوب مشخص از محتوایی که با "فکر" بهش رسیدی که حالت رو خوب میکنه و مفیده لذت ببری ندارم.
قطعا زندگی نباید خشک باشه. نباید پر از غم باشه. به قول تو نباید پر از انرژی منفی باشه -
@0yasin-sh0 خواننده های ایرانی که که با مفهوم میخونن رضا پیشرو، سورنا، بهرام و هیچکس هستند
-
مخاطب خودش رو داره
واضحه. اگر نداشت که دوباره همون کار رو انجام نمیداد
منم اون پیام رو ارسال نکردم که بگم یا ایها الذین ءامنو چرا آدم نمیشینفقط نظرم رو درباره این واقعه گفتم که فکر کنم شمام با اون حرف اولم به طور کلی موافقین
منم مثال نزدم که چه محتوایی منظورمه که.
اون دیگه بحث جداییه
شاید اصلا یه نفر در حدود درستش از چنین محتوایی استفاده کنه، لذتش رو ببره. بعدشم به کارای مهم ترش برسه. من که با اینش مشکلی ندارم -
@0yasin-sh0 خواننده های ایرانی که که با مفهوم میخونن رضا پیشرو، سورنا، بهرام و هیچکس هستند
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
شجریان بعد دیدن این پست: -
اما من تهش متوجه نشدم
الان مشکل سر اصل آهنگ و آهنگ های هست که گوش میدیم؟
یا مشکل سر بی رویه گوش دادن آهنگ هاست؟ -
Reza-H ببین الان حرفت قشنگ فهمیدم ولی برو یکی از مخاطب هاش پیدا کن ببین اصلا اون حس عمیق بودن در مورد چیزی ک تو میگی رو داره؟شاید اصلا نداشته باشه ...
Moonchild
تغییر تدریجیه. قطعا آدما یه شبه تغییر نمیکنن
ثانیا بله. خیلی ها (واقعا خیلی ها در داخل و خارج) از فرط عدم وجود محتوای عمیق و فاخر به بعضی چیزا پناه می برن.
مثلا تعریفی که از "عشق" در متون ادبی فارسی هست رو واقعا چند درصد از افراد در جهان شنیدن؟ اگر میشنیدن به دوستی که دو روزه میخوان برای لذت جویی مادی با هم باشن عشق میگفتن؟
یا تعاریف اسلام از مفاهیم معنوی -
@0yasin-sh0
@0yasin-sh0
سلام یاسین.
چطوری؟
حس باحالی به من میده
بعدشم بزرگ میشه باید خانواده اداره کنه : |Reza-H در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ولی جمع کثیری از جوونای کم سن صبح تا شب فقط زندگیشون این شده که فلان کس هزار کیلومتر اونور تر چیکار کرد چی پوشید؟ چیکار کنم شبیهش بشم.
شک نکن باید همین باشه!
چطور تو میای پیامبر رو اسوه و الگو خودت قرار میدی که شبیه پیامبر رفتار کنی مثل پیامبر بزرگواری هم نسیب تو بشه بعد اقای ایکس که تو اون سر دنیا،موفق ترین ادم کره خاکی هست رو الگو خودت قرار ندی؟!
چطوری میشه شما برای دینت اجازه داری شبیه یک شخص برجسته و فیمس رفتار کنی ولی تو زندگی و جامعه کاریت نه؟
بله منم الان دوست دارم ببینم ایلان ماسک با چه دانشی اینطور جایی رسیده یا بیل گیتس چطوری به اینجا رسیده
ادما با توجه به شخص دیگه و مشابه اون رفتار کردن به جایگاه ها بهتری دست پیدا میکنند
نمونش،اگر کوپرنیک نظریه بطلمیوس رو رد نمیکرد،به نظریه خورشید مرکزی نمیرسید حالا اگر کوپرنیک به اینجا نمیرسید،کپلر هیچ وقت نمیتونست قوانین سه گانه رو به وجود بیاره،ما ادم ها تکمیل کننده هم هستیم پس بهترین کار اینه که تو دنبال این باشی که برجسته ترین شخص کره خاکی چطور به اینجا رسیده؟! -
@ABR_DJ سورنا رو اهنگشو گوش بدی پیر میشی از بس درد های زندگی رو میگه
-
شجریان بعد دیدن این پست:_Biliifti_ از رپ فارس منظورم بود
چون تهی خواننده رپ هست منم از رپ گفتم
از شجریان ها فقط با من صنما گوش دادم -
شجریان بعد دیدن این پست:_Biliifti_ تو سبک رپ
-
@ABR_DJ سورنا رو اهنگشو گوش بدی پیر میشی از بس درد های زندگی رو میگه