هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Hamid-s
سلام ببخشید من وارد میشم ولی دوتا اطلاعیه است یکی سایت دانشگاها یکی شماره داوطلبی میخواد این شمارهه چیه؟ چیو باید بزنیمMehrsa 14 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
شماره داوطلبی میخواد این شمارهه چیه؟
برگه ای که وقتی از سر جلسه پاشدی چسبانده بودن رو صندلیت
اونو باید میکندی
روی اون هست
یا کارت ورود به جلسه هم شماره داوطلبی هستش -
Mehrsa 14 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اونو باید میکندی
روی اون هست
یا کارت ورود به جلسه هم شماره داوطلبی هستش -
Mehrsa 14
فایلش منظورمه
فایل کارت ورود به جلسه -
-
Mehrsa 14
نه فک نکنم باید همون درخواست بدی اگه فایلو نداری -
@Hamid-s
سلام ببخشید من وارد میشم ولی دوتا اطلاعیه است یکی سایت دانشگاها یکی شماره داوطلبی میخواد این شمارهه چیه؟ چیو باید بزنیمMehrsa 14
lO_Ol در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:Mehrsa 14 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اونو باید میکندی
روی اون هست
یا کارت ورود به جلسه هم شماره داوطلبی هستشاگر نداریدش
️ برای دریافت شماره داوطلبی :
1️⃣. وارد request.sanjesh.org بشین
2️⃣. درصورتیکه قبلا در این صفحه حساب ساختین، از گزینه ورود؛ و در غیر اینصورت گزینه عضویت در سامانه رو انتخاب کنید
3️⃣. پس از انتخاب گزینه ورود؛ ایمیل، رمز عبور و کدملی که در زمان ساخت حساب انتخاب کردید رو وارد کنید
4️⃣. در قسمت بالای صفحه (سمت راست) گزینه درخواست جدید رو انتخاب کرده : آزمون سراسری » سال 1402 » جستجو
5️⃣. عنوان دریافت شماره پرونده یا داوطلبی رو انتخاب کنیددر صورتیکه با عبارت « داوطلب یافت نشد » روبرو شدید از کد داوطلبی آزمون دی ماه استفاده نمائید .
-
@Mr-Amir1
به خودم رفتی،تبریک میگم:))))_Biliifti_
دیدی چقدر محبت و مهربانی خوبه
ممنون ازت -
_Biliifti_ بسم الله
وهمانا بشتابید بسمت پیوی -
Mehrsa 14
lO_Ol در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:Mehrsa 14 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اونو باید میکندی
روی اون هست
یا کارت ورود به جلسه هم شماره داوطلبی هستشاگر نداریدش
️ برای دریافت شماره داوطلبی :
1️⃣. وارد request.sanjesh.org بشین
2️⃣. درصورتیکه قبلا در این صفحه حساب ساختین، از گزینه ورود؛ و در غیر اینصورت گزینه عضویت در سامانه رو انتخاب کنید
3️⃣. پس از انتخاب گزینه ورود؛ ایمیل، رمز عبور و کدملی که در زمان ساخت حساب انتخاب کردید رو وارد کنید
4️⃣. در قسمت بالای صفحه (سمت راست) گزینه درخواست جدید رو انتخاب کرده : آزمون سراسری » سال 1402 » جستجو
5️⃣. عنوان دریافت شماره پرونده یا داوطلبی رو انتخاب کنیددر صورتیکه با عبارت « داوطلب یافت نشد » روبرو شدید از کد داوطلبی آزمون دی ماه استفاده نمائید .
-
←اگه شما رتبه خیلی خوبی داشتید و دعوت به مصاحبه نشدید به این معنیه که به احتمال زیاد اولویت های بالاتر رو قبول میشید. مثل کسی که رتبه زیر صد کشوری شده و حقوقهای تهران رو بالاتر از فرهنگیان زده
←اگه رتبتون خوب بوده و دعوت به مصاحبه شدید لزوما به این معنی نیست که اولویت های قبلی رو قبول نشدید
←اگه هم رتبه و ترازت بد(یا مرزی) بوده که احتمال زیاد قبول نشدی
Mahdieh te -
JuDi گزینه ۳، هیچکدام
بدبختی اینه آب اومده همه دفترام خیس کرده، باید بگردم دنبال برگه های مشتق که جدا کرده بودم و یه کلاسور هم پیدا کنم برگه هارو بذارم روشهعیییییی
-
JuDi
خب من تقریبا همه چیز گوش میدم(ترکیب سنتی و صنعتی) ولی آهنگای خارجی خیلی کم
از خوانندههای نوستالژی
معین، حمیرا، هایده، مهستی، ابی، داریوش، امید، عارف، اندی، گوگوش، لیلا فروهر، حبیب، شماعی زاده،داوود بهبودی، سیاوش شمس، سعید شایسته، جواد یساری، پویا، قمیشی، ویگن و ناهید
از خواننده های پاپ
بردیا بهادر، یوسف زمانی، شادمهر، علی هایپر، علی عبدالمالکی، مجید خراطها، مهریار، احمد سلو، مسعود صادقلو، مهدی احمدوند، محسن چاوشی، محسن یاحقی، سامان جلیلی، مسیح و آرش، پازل بند، میثاق راد، محسن یگانه، حامد عبداللهی و مهدی گرام، زیبا رحیمی، حمید حسام، مهراد جم، علی علیزاده، ناصر پورکرم، مجید رضوی، علیرضا روزگار، حسین منتظری، رضا شیری و علی میر، امین رستمی، مرتضی اشرفی، یاسان و امو بند
از خواننده های رپ
پیشرو، هیچکس، فدایی، شایع، توماج، سورنا، خلوت، آرمین زارعی، حامد فرد، تتلو، یاس، ناجی، مسلک، بهرام، پوتک، حصین، خلسه، بی بال، دانیال، سینا ساعی، شاهین نجفی، حمید صفت، شاپور، صادق
گوش میدم🫠🫠🫠
(حالا میگی نصفشونو نمیشناسم)
.
از رپ و نوستالژی بیشتر میکس گوش میدم، از پاپ هم میکس گوش میدم ولی خب نه اندازه اون دوتا دسته