هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@ABR_DJ
دیگه ما به طلوع رسیدیم
طلوع رو بیشتر از غروب دوست دارم
حس سرزندگی میده به آدم =))) -
-
@ABR_DJ
سلام
ممنون شما خوبی
یادش بخیر تو مدرسه به تونی کروس میگفتیم تونی خروس
اون زمان که من فوتبال میدیدم خیلی هافبک خوبی بود...2014 یکی از ارکان قهرمانی آلمان تو جهان بودMrMH ممنون بد نیستم
انشاالله که همیشه حال دلتون خوب باشه و تندرست باشید
من از وقتی فوتبال رو شناختم طرفدار رئال مادرید بودم و بازیکنایی که یه مادریدیستای واقعی هستند رو خیلی دوست دارم
تونی کروس همین الانشم خیلی خوبه
با اینکه سنش بالا رفته ولی بازم بهترین پاس ها رو میده
تو بازی با ختافه وقتی ريال یه گل عقب افتاد اومد تو بازی و جو بازی به نفع رئال پیش رفت -
MrMH ممنون بد نیستم
انشاالله که همیشه حال دلتون خوب باشه و تندرست باشید
من از وقتی فوتبال رو شناختم طرفدار رئال مادرید بودم و بازیکنایی که یه مادریدیستای واقعی هستند رو خیلی دوست دارم
تونی کروس همین الانشم خیلی خوبه
با اینکه سنش بالا رفته ولی بازم بهترین پاس ها رو میده
تو بازی با ختافه وقتی ريال یه گل عقب افتاد اومد تو بازی و جو بازی به نفع رئال پیش رفت -
@ABR_DJ
خداروشکر
مرسی همچنین
الان من دیگه دنبال نمیکنم ولی تو اخبار میخونم بلینگام خیلی خوبه تو رئال
کلا تو نسل قبلی رئال راموس کریس مودریچ خیلی خوب بودن...بنزما هم دو سال آخر خوب بودMrMH نسل قبلی رئال با مورینیو مطرح شدن، موتورشون با کارلتو روشن شد و زیدان بهترین بهره رو ازشون برد
بلینگهام هم خیلی بازیکن خوبیه
قبل اینکه بیاد همه رسانه ها میگفتن چون بازیکن انگلیسیه این پول براش زیاده و آخرش میشه مث جیدون سانچو
رئال از بعد خرید ناموفق یوویچ و هازارد دیگه بی گدار به آب نزده و سعی کرده بهترین ها رو جذب کنه -
چیچک انگار اصن آدم معمولی نیست🥲
این اهنگا که مینویسه با همهی آهنگای رپ فرق داره
تو یه ویدیو میگفت من پیشرو نیستم من رضا هستم فقط بعضی وقتا پیشرو در من طلوع میکنه و باعث خلق اهنگام میشه -
@ABR_DJ
خداروشکر
مرسی همچنین
الان من دیگه دنبال نمیکنم ولی تو اخبار میخونم بلینگام خیلی خوبه تو رئال
کلا تو نسل قبلی رئال راموس کریس مودریچ خیلی خوب بودن...بنزما هم دو سال آخر خوب بود -
MrMH نسل قبلی رئال با مورینیو مطرح شدن، موتورشون با کارلتو روشن شد و زیدان بهترین بهره رو ازشون برد
بلینگهام هم خیلی بازیکن خوبیه
قبل اینکه بیاد همه رسانه ها میگفتن چون بازیکن انگلیسیه این پول براش زیاده و آخرش میشه مث جیدون سانچو
رئال از بعد خرید ناموفق یوویچ و هازارد دیگه بی گدار به آب نزده و سعی کرده بهترین ها رو جذب کنه