هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Uranium
https://www.yjc.ir/fa/news/8428968/تکمیل-۹۷-درصد-ساخت-بیمارستان-امام-خمینی-ره-در-بامیان
ایا اینم منطقیه ؟؟
خط یکی مونده به اخرو بخونید
این بیمارستان تا 10 سال رایگانه !
حالا پاسخ طالبان همین چند وقت پیش به ما چی بود؟
حمله به مرز های ما
#نمیخوام بحث کنم . چون به یکی از عزیزترین افراد زندگیم قول دادم بحث نکنم و گرنه تناقص تو حرفاتون زیاده@Moonship
نه از نظر منم درست نیس
من کی گفتم هر کاری انجام میدن درسته؟؟ -
@ABR_DJ
به همون کسی که من میپرستم منی که مسلمونم هم مخالف اون گروهای ریاکارم
من از شما بیشتر به خونشون تشنم
ولی دلیل نمیشه که کلا بیخیال دین و همه چی بشم و برم کنار اونایی که مستقیما از دین من اعلام انزجار میکنن و از هیچ توهینی دریغ نمیکنن -
بچه ها. اگر رو پیام من ریپلای زدین من باید برم الان
بعد که دوباره اومدم پیامتون رو میخونم.
فعلا -
Uranium در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariana-a
نه فقط من
بحث اینه که از هرکی میپرسی عه کجا شنیدی کجا دیدی
میگه برو بابا تو اینستا پره
منبع همه شده اینستا و کلیپایی که نه قبلشون معلومه نه بعدشون
نه اولشون نه اخرشون
اینا قابل استنادن
والا ما که بیرون میریم زندگی طبیعی ادما در جریانهخب همون کلیپ اینستا کی میگیره؟
این همه خبر اعدام الکیه؟؟
اینک اونجایی ک شما هستین زندگی طبیعیه دلیل نمیشه همجا زندگی طبیعی باشه
من تو شهر خودم ب شخصه بودم ک چند روز اینجا شلوغ شده بود حتی کلیپ یسری از بچه های شهرمون و حتی زندان دوربر خونه ما و یکسری از فامیلا پر بود!!!!@ariana-a
کلیپ ممکنه درست باشه اما شما نه قبلشو دیدی
نه بعدشوخبر اعدام الکی نیس ولی دلیلش که تو ذهن خیلیا پاکسازی شده ممکنه الکی باشه
اینکه شمایی که اونجا نه حضور داشتی نه میدونی واقعه چی بوده صرفا بر اساس چند کلیپ ناقص یا ادعاهای بی مدرک مستند یه عده بیای بگی این اعدام به حق نبوده -
فقط یه چیز بگم
دقت کنیم که توی میدون کی می جنگیم. سنگر کیو داریم تقویت میکنیم.
دقت کنیم که کیا روی بعضی از توقعات بحق مردم دارن موج سواری میکنن -
Uranium
من تو این قضیه کاری با دین و اسلام ندارم
همون اول این قضایا هم دین رو از همه این آدما جدا کردم@ABR_DJ
شما کاری نداری اما کسایی که ازشون طرفداری میکنی چی؟ -
Uranium نه ولی آدم همه داراییشو نمیده به یکی و خودش بشینه به افق خیره بشه و حرف از قدرت بزنه
اگه دایره مهم بود الان خیلی اتفاقات از جمله خشک شدن کامل دریاچه ارومیه رخ نمیداد
بنظرم هدف اصلی نابودی ایران و ایرانیه@ABR_DJ نه اینم درست نیس که ینفر هرچی داره ببخشه
ولی واقعا همچین اتفاقی داره میفته؟ -
منم باید برم
شاید اخراج شدیم بابت بحثای امروز
ولی خب مرسی بابت اینکه وقت گذاشتید و حداقل یه مقداری حرفای مارو خوندید
کاش بستری بود که میشد درست همه صحبت کنیم
قطعا خیلی بهتر از الان میشد نتیجه
اما خب خدانگهدار -
Reza-H در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariana-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
فقط یکم از موش معلوم باشه میبرن ازش تعهد میگیرن؟
آیا واقعا این اتفاق داره میفته؟ کلاه خودمون رو قاضی کنیم.
افرادی که قبل از اعتراضات(چون الان حضور گشت ارشاد کمرنگ شده) به مراکز پلیس برده میشدن، فقط یکم از موهاشون معلوم بوده؟ فکر کنم نیازی نباشه الان وضع کشور رو درباره شکل پوشش بانوان بی حجاب در کلان شهر ها توضیح بدم تا معلوم بشه که چیزی بیشتر از یکم از مو معلوم بودنه : )@ariana-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
جوونای مملکت ما بخاطر اینک بخوان حق خودشون بگیرن یا کشته میشن یا زندانن؟
خب. یعنی هر جوونی که خواست حقش رو بگیره کشته شده یا زندانی؟ افرادی که در زمان حضور مسئولین در دانشگاه ها حاضر شدن و حرفشون رو زدن کشته و زندانی شدن؟ آیا واقعا "همه" این خبرایی که از کشته شدن جوونا می شنویم حقیقت دارن یا اخبار کذب پرداخته شده ان؟
نخبه های مملکت الان تو زندانن
این بحثش مفصله. به نظرم خودتون برین یه نگاهی بندازین که دانشجویانی که الان زندانن حکمشون چی بوده؟ آیا به خاطر اینکه نخبه بودن، یا به خاطر فعالیت هایی که فارغ از بحث علمی داشتن؟ ثانیا این نخبگانی شما میگین چند درصد نخبگان کشورن؟
مخالف حجابیم اومدیم چیزی ب باحجابا گفتیم؟
فکر کنم اینجا باید مشخص کنیم که آیا کشور اسلامی هست یا نه؟ قوانین اسلام "در حد توان و هر چند ناقص" در اون اجرا میشه یا نه؟ و اینکه قانون کشور در این باره چیزی گفته یا نه؟ (راستش این بحث ها خیلی مفصله. به نظرم بهترین راه، بررسی حرف های مخالف شما هست که با "استدلال" زده میشن تا موضوع روشن بشه. چون خیلی مفصله شاید موضوع ناقص بمونه)
میگم ک بحث این چیزا ب درد اینجا نمیخوره...
موافق هستم با شما. قصد شروع بحث رو نداشتم. ولی متاسفانه چنین موضوعاتی مطرح شد، مجبور به ارسال پیام در این باره شدم
بله
من ب چشم خودم دیدم
اتفاقا همین چند ماه پیش رفیق خودم تو دانشگاه با مقنعه شلوار پارچه ای و مانتو بلند!!!هیچ مشکل بیحجابی و امثال این نداشت ولی اجازه ورود ب کلاس نداشت و رفت تعهد داد!!!! امثال این زیاد دیدم!
حرف من همه نیست
اصلا چرا باید ی جوون ۱۵ ۱۶ساله ب قصد کشت بزنن؟چرا واقعا؟
مگ تو همون دین اسلام گفتن با کسی ک مخالفه ب قصد کشت بزنین؟
یا گفتن امر به معروف و نهی از منکرش کنین ؟
امر ب معروف ب این شکل؟ک حتی از خود دینم زده شن؟
اون نخبه ای ک رفته زندان فقط قصد داشت از مردمش حمایت کنه
هرکی ک قصد حمایت از مردم ایران داشت یا از کار برکنارش کردن ی مثال علی دایی ک رستورانش ی مدت اگ یادتون باشه پلمپ کردن و مثال این زیاده ک حتی باعث شدن ک برن خارج
چون دینم اسلامه نباید پوششمم خودم انتخاب کنم؟مگ خودم اختیار ندارم؟
بله درسته -
ای ناظمی که الان قصد کردی بابت این بحث یکیو اخراج کنی و دیوار کوتاه تر از من پیدا نکردی
من بی تقصیرم و حرفام کاملا ممتنه بود -
MrMH در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ای ناظمی که الان قصد کردی بابت این بحث یکیو اخراج کنی و دیوار کوتاه تر از من پیدا نکردی
من بی تقصیرم و حرفام کاملا ممتنه بودتو ک حرف نزدی اصلا