هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
Hhh Hh نمیدونم، ولی فعلا که این اسلحه داره تو اوکراین به گوسفند ها شلیک میکنه(اسلحه RPK-16 ساخت روسیه) 
- 
@Comrade_Bayat خودکار رنگی چه مارکی خوبه؟ من ایرانی شو داشتم کیان فکر کنم خیلیییی بد بود هعی قطع و وصل میشد رنگش یا جوهر پس میداد Mahdieh te 
 دکتر پنتر
 دقت کن خود پنتر خارجیه و خیلی گرونه
 دکتر پنتر هم خوبه هم ایرانیه هم ارزونه
- 
@Comrade_Bayat در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:  
 این چقدر خوشگله! 700 تیر در دقیقه شلیک میکنه. با اینکه کالیبر سنگینی داره ولی با خشاب 96 گلوله فقط 6 کیلو وزن داره!
 آدم این اسلحه هارو میبینه دلش میخواد به یکی شلیک کنه حال میده @Infinitie-A رو ب عنوان هدف بزاری و بهش شلیک کنی 
- 
@Comrade_Bayat در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:  
 این چقدر خوشگله! 700 تیر در دقیقه شلیک میکنه. با اینکه کالیبر سنگینی داره ولی با خشاب 96 گلوله فقط 6 کیلو وزن داره!
 آدم این اسلحه هارو میبینه دلش میخواد به یکی شلیک کنه حال میده @Infinitie-A رو ب عنوان هدف بزاری و بهش شلیک کنی 0-0ftm 
 درود بر فاطمه   
- 
0-0ftm متاسفانه نمیشناسم ایشون رو، پس نظری ندارم  ، ولی به نظرم چند تا از بالایی ها هم سیبل های خوبی هستن. ، ولی به نظرم چند تا از بالایی ها هم سیبل های خوبی هستن.@Comrade_Bayat 
 مهم نیس میشناسی یا نه فقط حرف گوش کن  
- 
Mahdieh te 
 دکتر پنتر
 دکتر پنتر هم خوبه هم ایرانیه هم ارزونهlO_Ol عه باشه مرسی. پنتر ۸ عددی ۱۳۴ تومن  مرسی عزیزم مرسی عزیزم
- 
lO_Ol عه باشه مرسی. پنتر ۸ عددی ۱۳۴ تومن  مرسی عزیزم مرسی عزیزمMahdieh te 
 پنتر نه دیگه
 دکتر پنتر

بزار ببینم میتونم بفرستم برات
- 
lO_Ol عه باشه مرسی. پنتر ۸ عددی ۱۳۴ تومن  مرسی عزیزم مرسی عزیزم
- 
Mahdieh te 
 دکتر پنتر
 دکتر پنتر هم خوبه هم ایرانیه هم ارزونهlO_Ol بله راست میگید حواسم نبود، panter در اصل برای چینه و کیفیت خیلی خوبی داره. ولی چند ساله محصولاتش سخت پیدا میشه. دکتر پنتر ایرانیه و اون هم کیفیت بدی نداره. واقعا نمیدونم با وجود مارکی مثل دکتر پنتر چرا خودکار های زباله کیان معروف شدن؟؟؟ 
- 
lO_Ol بله راست میگید حواسم نبود، panter در اصل برای چینه و کیفیت خیلی خوبی داره. ولی چند ساله محصولاتش سخت پیدا میشه. دکتر پنتر ایرانیه و اون هم کیفیت بدی نداره. واقعا نمیدونم با وجود مارکی مثل دکتر پنتر چرا خودکار های زباله کیان معروف شدن؟؟؟ @Comrade_Bayat 
 دکتر پنتر جدید اومده خب
 و اینکه کیان تو خودکار مشکی و آبی خوب عمل کرده
 رنگیش خوب نیس
- 
lO_Ol بله راست میگید حواسم نبود، panter در اصل برای چینه و کیفیت خیلی خوبی داره. ولی چند ساله محصولاتش سخت پیدا میشه. دکتر پنتر ایرانیه و اون هم کیفیت بدی نداره. واقعا نمیدونم با وجود مارکی مثل دکتر پنتر چرا خودکار های زباله کیان معروف شدن؟؟؟ @Comrade_Bayat کیان ارزونه ولی خب من این یه سال پدرم دراومد خیلی بد بود هعی جوهر پس میده 
- 
Mahdieh te 
 پنتر نه دیگه
 دکتر پنتر

بزار ببینم میتونم بفرستم براتlO_Ol در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Mahdieh te 
 پنتر نه دیگه
 دکتر پنتر

بزار ببینم میتونم بفرستم براتگفتی پنتر گرونه منم پیرو حرفت قیمتشو گفتم. وگرنه میدونم دکتر پنتر قیمتش بهتره  
- 
@Comrade_Bayat کیان ارزونه ولی خب من این یه سال پدرم دراومد خیلی بد بود هعی جوهر پس میده این پست پاک شده!
- 
lO_Ol در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Mahdieh te 
 پنتر نه دیگه
 دکتر پنتر

بزار ببینم میتونم بفرستم براتگفتی پنتر گرونه منم پیرو حرفت قیمتشو گفتم. وگرنه میدونم دکتر پنتر قیمتش بهتره  Mahdieh te 
 آها 
- 
lO_Ol بله راست میگید حواسم نبود، panter در اصل برای چینه و کیفیت خیلی خوبی داره. ولی چند ساله محصولاتش سخت پیدا میشه. دکتر پنتر ایرانیه و اون هم کیفیت بدی نداره. واقعا نمیدونم با وجود مارکی مثل دکتر پنتر چرا خودکار های زباله کیان معروف شدن؟؟؟ 
- 
@Comrade_Bayat 
 از کلاس هفتم تا الان با خودکار پنتر مینویسم بعد هر کدومش که تموم میشه لوازم یدکیشو نگه میدارم  چون خیلی شده که لوله خودکار بشکنه و منو از استفاده از اون خودکار محروم کنه چون خیلی شده که لوله خودکار بشکنه و منو از استفاده از اون خودکار محروم کنه@ABR_DJ 
 اون قسمت رزوه پشتش همیشه میشکنه  
- 
lO_Ol عه باشه مرسی. پنتر ۸ عددی ۱۳۴ تومن  مرسی عزیزم مرسی عزیزمMahdieh te منظورتون اینه؟ 
 https://www.digikala.com/product/dkp-73163/خودکار-8-رنگ-پنتر-مدل-sp-101/
 اینم ساخت ایرانه که، بارکدش هم 626 هست، گفتم اون panter چینی که کیفیت خیلی خوبی داشت رو من خیلی وقته تو بازار ندیدم
- 
@Comrade_Bayat 
 از کلاس هفتم تا الان با خودکار پنتر مینویسم بعد هر کدومش که تموم میشه لوازم یدکیشو نگه میدارم  چون خیلی شده که لوله خودکار بشکنه و منو از استفاده از اون خودکار محروم کنه چون خیلی شده که لوله خودکار بشکنه و منو از استفاده از اون خودکار محروم کنه

|
 |

شعردانه
شعردانه