هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Hhh Hh نمیدونم، ولی فعلا که این اسلحه داره تو اوکراین به گوسفند ها شلیک میکنه(اسلحه RPK-16 ساخت روسیه)
-
@Comrade_Bayat خودکار رنگی چه مارکی خوبه؟ من ایرانی شو داشتم کیان فکر کنم خیلیییی بد بود هعی قطع و وصل میشد رنگش یا جوهر پس میداد
Mahdieh te
دکتر پنتر
دقت کن خود پنتر خارجیه و خیلی گرونه
دکتر پنتر هم خوبه هم ایرانیه هم ارزونه -
@Comrade_Bayat در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
این چقدر خوشگله! 700 تیر در دقیقه شلیک میکنه. با اینکه کالیبر سنگینی داره ولی با خشاب 96 گلوله فقط 6 کیلو وزن داره!
آدم این اسلحه هارو میبینه دلش میخواد به یکی شلیک کنهحال میده @Infinitie-A رو ب عنوان هدف بزاری و بهش شلیک کنی
-
@Comrade_Bayat در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
این چقدر خوشگله! 700 تیر در دقیقه شلیک میکنه. با اینکه کالیبر سنگینی داره ولی با خشاب 96 گلوله فقط 6 کیلو وزن داره!
آدم این اسلحه هارو میبینه دلش میخواد به یکی شلیک کنهحال میده @Infinitie-A رو ب عنوان هدف بزاری و بهش شلیک کنی
0-0ftm
درود بر فاطمه -
0-0ftm متاسفانه نمیشناسم ایشون رو، پس نظری ندارم
، ولی به نظرم چند تا از بالایی ها هم سیبل های خوبی هستن.
@Comrade_Bayat
مهم نیس میشناسی یا نه فقط حرف گوش کن -
Mahdieh te
دکتر پنتر
دکتر پنتر هم خوبه هم ایرانیه هم ارزونهlO_Ol عه باشه مرسی. پنتر ۸ عددی ۱۳۴ تومن
مرسی عزیزم
-
lO_Ol عه باشه مرسی. پنتر ۸ عددی ۱۳۴ تومن
مرسی عزیزم
Mahdieh te
پنتر نه دیگه
دکتر پنتر
بزار ببینم میتونم بفرستم برات -
مرسی عزیزم
-
Mahdieh te
دکتر پنتر
دکتر پنتر هم خوبه هم ایرانیه هم ارزونهlO_Ol بله راست میگید حواسم نبود، panter در اصل برای چینه و کیفیت خیلی خوبی داره. ولی چند ساله محصولاتش سخت پیدا میشه. دکتر پنتر ایرانیه و اون هم کیفیت بدی نداره. واقعا نمیدونم با وجود مارکی مثل دکتر پنتر چرا خودکار های زباله کیان معروف شدن؟؟؟
-
lO_Ol بله راست میگید حواسم نبود، panter در اصل برای چینه و کیفیت خیلی خوبی داره. ولی چند ساله محصولاتش سخت پیدا میشه. دکتر پنتر ایرانیه و اون هم کیفیت بدی نداره. واقعا نمیدونم با وجود مارکی مثل دکتر پنتر چرا خودکار های زباله کیان معروف شدن؟؟؟
@Comrade_Bayat
دکتر پنتر جدید اومده خب
و اینکه کیان تو خودکار مشکی و آبی خوب عمل کرده
رنگیش خوب نیس -
lO_Ol بله راست میگید حواسم نبود، panter در اصل برای چینه و کیفیت خیلی خوبی داره. ولی چند ساله محصولاتش سخت پیدا میشه. دکتر پنتر ایرانیه و اون هم کیفیت بدی نداره. واقعا نمیدونم با وجود مارکی مثل دکتر پنتر چرا خودکار های زباله کیان معروف شدن؟؟؟
@Comrade_Bayat کیان ارزونه ولی خب من این یه سال پدرم دراومد خیلی بد بود هعی جوهر پس میده
-
Mahdieh te
پنتر نه دیگه
دکتر پنتر
بزار ببینم میتونم بفرستم براتlO_Ol در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Mahdieh te
پنتر نه دیگه
دکتر پنتر
بزار ببینم میتونم بفرستم براتگفتی پنتر گرونه منم پیرو حرفت قیمتشو گفتم. وگرنه میدونم دکتر پنتر قیمتش بهتره
-
@Comrade_Bayat کیان ارزونه ولی خب من این یه سال پدرم دراومد خیلی بد بود هعی جوهر پس میده
این پست پاک شده! -
lO_Ol در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Mahdieh te
پنتر نه دیگه
دکتر پنتر
بزار ببینم میتونم بفرستم براتگفتی پنتر گرونه منم پیرو حرفت قیمتشو گفتم. وگرنه میدونم دکتر پنتر قیمتش بهتره
Mahdieh te
آها -
-
@Comrade_Bayat
از کلاس هفتم تا الان با خودکار پنتر مینویسم بعد هر کدومش که تموم میشه لوازم یدکیشو نگه میدارمچون خیلی شده که لوله خودکار بشکنه و منو از استفاده از اون خودکار محروم کنه
@ABR_DJ
اون قسمت رزوه پشتش همیشه میشکنه -
مرسی عزیزم
Mahdieh te منظورتون اینه؟
https://www.digikala.com/product/dkp-73163/خودکار-8-رنگ-پنتر-مدل-sp-101/
اینم ساخت ایرانه که، بارکدش هم 626 هست، گفتم اون panter چینی که کیفیت خیلی خوبی داشت رو من خیلی وقته تو بازار ندیدم -
@Comrade_Bayat
از کلاس هفتم تا الان با خودکار پنتر مینویسم بعد هر کدومش که تموم میشه لوازم یدکیشو نگه میدارمچون خیلی شده که لوله خودکار بشکنه و منو از استفاده از اون خودکار محروم کنه