هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Comrade_Bayat خودکار رنگی چه مارکی خوبه؟ من ایرانی شو داشتم کیان فکر کنم خیلیییی بد بود هعی قطع و وصل میشد رنگش یا جوهر پس میداد
Mahdieh te خودکار رنگی ایرانیش هم به زور گیر میاد، چه برسه به خارجیش(کلا خودکار درست و حسابی تو شهر من حداقل سخت پیدا میشه. اکثر خارجی ها هم وارد شده از هند یا چین هستن). ولی از مارک های ایرانی خودکار رنگی پنتر رو استفاده کردم خوبه واقعا. کیان که واقعا زباله هست.
-
این چقدر خوشگله! 700 تیر در دقیقه شلیک میکنه. با اینکه کالیبر سنگینی داره ولی با خشاب 96 گلوله فقط 6 کیلو وزن داره!
آدم این اسلحه هارو میبینه دلش میخواد به یکی شلیک کنه@Comrade_Bayat در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
این چقدر خوشگله! 700 تیر در دقیقه شلیک میکنه. با اینکه کالیبر سنگینی داره ولی با خشاب 96 گلوله فقط 6 کیلو وزن داره!
آدم این اسلحه هارو میبینه دلش میخواد به یکی شلیک کنهحال میده @Infinitie-A رو ب عنوان هدف بزاری و بهش شلیک کنی
-
Hhh Hh نمیدونم، ولی فعلا که این اسلحه داره تو اوکراین به گوسفند ها شلیک میکنه(اسلحه RPK-16 ساخت روسیه)
-
@Comrade_Bayat خودکار رنگی چه مارکی خوبه؟ من ایرانی شو داشتم کیان فکر کنم خیلیییی بد بود هعی قطع و وصل میشد رنگش یا جوهر پس میداد
Mahdieh te
دکتر پنتر
دقت کن خود پنتر خارجیه و خیلی گرونه
دکتر پنتر هم خوبه هم ایرانیه هم ارزونه -
@Comrade_Bayat در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
آدم این اسلحه هارو میبینه دلش میخواد به یکی شلیک کنهحال میده @Infinitie-A رو ب عنوان هدف بزاری و بهش شلیک کنی
-
@Comrade_Bayat در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
0-0ftm
درود بر فاطمه -
0-0ftm متاسفانه نمیشناسم ایشون رو، پس نظری ندارم
، ولی به نظرم چند تا از بالایی ها هم سیبل های خوبی هستن.
@Comrade_Bayat
مهم نیس میشناسی یا نه فقط حرف گوش کن -
Mahdieh te
دکتر پنتر
دکتر پنتر هم خوبه هم ایرانیه هم ارزونهlO_Ol عه باشه مرسی. پنتر ۸ عددی ۱۳۴ تومن
مرسی عزیزم
-
lO_Ol عه باشه مرسی. پنتر ۸ عددی ۱۳۴ تومن
مرسی عزیزم
Mahdieh te
پنتر نه دیگه
دکتر پنتر
بزار ببینم میتونم بفرستم برات -
lO_Ol عه باشه مرسی. پنتر ۸ عددی ۱۳۴ تومن
مرسی عزیزم
-
Mahdieh te
دکتر پنتر
دکتر پنتر هم خوبه هم ایرانیه هم ارزونهlO_Ol بله راست میگید حواسم نبود، panter در اصل برای چینه و کیفیت خیلی خوبی داره. ولی چند ساله محصولاتش سخت پیدا میشه. دکتر پنتر ایرانیه و اون هم کیفیت بدی نداره. واقعا نمیدونم با وجود مارکی مثل دکتر پنتر چرا خودکار های زباله کیان معروف شدن؟؟؟
-
lO_Ol بله راست میگید حواسم نبود، panter در اصل برای چینه و کیفیت خیلی خوبی داره. ولی چند ساله محصولاتش سخت پیدا میشه. دکتر پنتر ایرانیه و اون هم کیفیت بدی نداره. واقعا نمیدونم با وجود مارکی مثل دکتر پنتر چرا خودکار های زباله کیان معروف شدن؟؟؟
@Comrade_Bayat
دکتر پنتر جدید اومده خب
و اینکه کیان تو خودکار مشکی و آبی خوب عمل کرده
رنگیش خوب نیس -
lO_Ol بله راست میگید حواسم نبود، panter در اصل برای چینه و کیفیت خیلی خوبی داره. ولی چند ساله محصولاتش سخت پیدا میشه. دکتر پنتر ایرانیه و اون هم کیفیت بدی نداره. واقعا نمیدونم با وجود مارکی مثل دکتر پنتر چرا خودکار های زباله کیان معروف شدن؟؟؟
@Comrade_Bayat کیان ارزونه ولی خب من این یه سال پدرم دراومد خیلی بد بود هعی جوهر پس میده
-
Mahdieh te
پنتر نه دیگه
دکتر پنتر
بزار ببینم میتونم بفرستم براتlO_Ol در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Mahdieh te
پنتر نه دیگه
دکتر پنتر
بزار ببینم میتونم بفرستم براتگفتی پنتر گرونه منم پیرو حرفت قیمتشو گفتم. وگرنه میدونم دکتر پنتر قیمتش بهتره
-
@Comrade_Bayat کیان ارزونه ولی خب من این یه سال پدرم دراومد خیلی بد بود هعی جوهر پس میده
این پست پاک شده! -
lO_Ol در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Mahdieh te
پنتر نه دیگه
دکتر پنتر
بزار ببینم میتونم بفرستم براتگفتی پنتر گرونه منم پیرو حرفت قیمتشو گفتم. وگرنه میدونم دکتر پنتر قیمتش بهتره
Mahdieh te
آها -
-
@Comrade_Bayat
از کلاس هفتم تا الان با خودکار پنتر مینویسم بعد هر کدومش که تموم میشه لوازم یدکیشو نگه میدارمچون خیلی شده که لوله خودکار بشکنه و منو از استفاده از اون خودکار محروم کنه
@ABR_DJ
اون قسمت رزوه پشتش همیشه میشکنه