هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
officer k در شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم گفته است:
سلام
یادش بخیرر
یعنی این نشان از تباه بودنه؟
فکر نکنما!! -
officer k در شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم گفته است:
سلام
یادش بخیرر
یعنی این نشان از تباه بودنه؟
فکر نکنما!! -
این چقدر خوشگله! 700 تیر در دقیقه شلیک میکنه. با اینکه کالیبر سنگینی داره ولی با خشاب 96 گلوله فقط 6 کیلو وزن داره!
آدم این اسلحه هارو میبینه دلش میخواد به یکی شلیک کنه -
بین گاج و گزینه دو کدومو انتخاب میکنی؟
دلیلش؟
.
برا آزمون دوم میخوام_Biliifti_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دلیلش؟
.
برا آزمون دوم میخوامهیچ کدوم، گزینه دو خیلی آسونه گاجم که جامعه آماری پایینی داره و سوالاش جالب نیست. آزمون اولت چیه؟ قلمچی؟ خیلی سخته لامصب
-
@Comrade_Bayat خودکار رنگی چه مارکی خوبه؟ من ایرانی شو داشتم کیان فکر کنم خیلیییی بد بود هعی قطع و وصل میشد رنگش یا جوهر پس میداد
-
دلیلش؟
.
برا آزمون دوم میخوام_Biliifti_
گاج امسال تعطیله
گزینه دو هم برا آزمون دوم آسونه
ماز خوبه -
Hhh Hh سازنده در واکنش به این پیام: اینهمه زحمت نکشیدیم که به جای آدم کشتن با اسلحمون قابش کنید
-
@Comrade_Bayat خودکار رنگی چه مارکی خوبه؟ من ایرانی شو داشتم کیان فکر کنم خیلیییی بد بود هعی قطع و وصل میشد رنگش یا جوهر پس میداد
Mahdieh te خودکار رنگی ایرانیش هم به زور گیر میاد، چه برسه به خارجیش(کلا خودکار درست و حسابی تو شهر من حداقل سخت پیدا میشه. اکثر خارجی ها هم وارد شده از هند یا چین هستن). ولی از مارک های ایرانی خودکار رنگی پنتر رو استفاده کردم خوبه واقعا. کیان که واقعا زباله هست.
-
این چقدر خوشگله! 700 تیر در دقیقه شلیک میکنه. با اینکه کالیبر سنگینی داره ولی با خشاب 96 گلوله فقط 6 کیلو وزن داره!
آدم این اسلحه هارو میبینه دلش میخواد به یکی شلیک کنه@Comrade_Bayat در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
آدم این اسلحه هارو میبینه دلش میخواد به یکی شلیک کنهحال میده @Infinitie-A رو ب عنوان هدف بزاری و بهش شلیک کنی