هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
موضوع اینه که هر کی کنکور رو رد میکنه موضوع رو ساده و حل شده میدونه
مگه میشه از حواشی درموند و نفهمید و اهمیت نداد
ما وقتی یکی بهمون محل نمیذاره تا دو روز تو فکریم بعدا سر این موضوع به این مهمی هیچ تغییری نکنیم؟
میشه
منطقیه؟@f-nalist
نه ببین یکی هست درسشو میخونه خبری میاد و اینا تغییرات اعمال میکنه و تمام
یکی هست مثل چیییی میشینه پای گوشی خبر اومد؟
وایییی بدبخت شدممممم
عه دروغ بود
خبر اومد؟
وایییی خدایا شکرت
عه لغو شد
منظور اینه اینجوری نکنین -
موضوع اینه که هر کی کنکور رو رد میکنه موضوع رو ساده و حل شده میدونه
مگه میشه از حواشی درموند و نفهمید و اهمیت نداد
ما وقتی یکی بهمون محل نمیذاره تا دو روز تو فکریم بعدا سر این موضوع به این مهمی هیچ تغییری نکنیم؟
میشه
منطقیه؟@f-nalist
دقیقا نکتشم همینجاس
اونی راحت میدونتش که ازش تونسته رد شه
کارای سخت رو هرکسی نمیتونن انجام بدن
به حواشی اونقدری اهمیت نده که کل زندگیت بشه
فلن ۴ تارو بخون خفن
تا برسیم به عمومی ببینیم چی میگن خودشون -
چقدر باور کردم میتونم نشکنم
میتونم بی احساس بد جلو برم و چقدر باور دارم همه چیو تنهایی میشه تحمل کرد
اما کنار همه ی اینا به یه باور کامل رسیدم
خستگی نباید زیاد بشه
درست زمانی که نه جایی برای استراحت هست نه زمانی برای آروم شدن...:)))
تودلی -
@f-nalist
فرشاد هم با یه لبخند ملیح نگات می کنه -
@f-nalist
نه ببین یکی هست درسشو میخونه خبری میاد و اینا تغییرات اعمال میکنه و تمام
یکی هست مثل چیییی میشینه پای گوشی خبر اومد؟
وایییی بدبخت شدممممم
عه دروغ بود
خبر اومد؟
وایییی خدایا شکرت
عه لغو شد
منظور اینه اینجوری نکنین -
@f-nalist
دقیقا نکتشم همینجاس
اونی راحت میدونتش که ازش تونسته رد شه
کارای سخت رو هرکسی نمیتونن انجام بدن
به حواشی اونقدری اهمیت نده که کل زندگیت بشه
فلن ۴ تارو بخون خفن
تا برسیم به عمومی ببینیم چی میگن خودشون -
@M-Tina در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Sachli عه آخی ایشالله بترکونی امسال
️
من ورودی یازدهممقربانت عزیزوم
یه چندتا توصیه بهت بکنم نمیزنی منو؟🥲
اگه یه درسیو خیلی دوست داری و حس میکنی پتانسیل اینو داری که تو سطح بالاتر و جدی تر پیگیریش کنی حتما المپیادشو شرکت کن به این حرفا که نمیتونی نمیشه و ایناام توجه نکنو اینکه اصلنم وقتتو با اینکار تلف نکردی
اگه نمیتونی تست زیادی بزنی اولش خیلی اشتباه میکنی برات سخته یا عقب میوفتی به خودت حس بدی نداشته باش باورکن یه چیز کاملا طبیعیه
درس مهمتر از خوشیات نیست، یکی از همکلاسیام حتی موقع زنگ تفریحاام درس میخوند حتی موقع زنگ ورزشم نمیومد باما بیرون
یه روز مادرش اومد اجازشو بگیره که بره کلاس کنکور معاونمون گفت بابا دخترت اصلا بلد نیست بخنده من که بعد یه ساله خندشو ندیدم هنوز، متوجه هستی؟! .... میخوام بگم یادت نره بخندی یادت نره زندگی و تفریح کنی، باورکن میشه درس خوند شاگرد اول بود اما تفریح کرد و شادم بود خودتو از جامعه بخاطر کنکور و درس دور نکن
حرص اخبارم بخور غر بزن ولی غر بزنااایه ساعت دو ساعت هرچقدر که خالی میشی اما بیشتر یکی دو ساعت نشه بعدش ولی بشین سر درست انگار که هیچی نشده بخون
نمیگم تو اینجوری هستیا ولی نیاز داشتم یکی همینارو به خودم میگفت، هیچی همین -
lO_Ol
اها گرفتم
یه فرشاد داریم شاه نداره اخباری داره ماه نداره
فقط از اون پیگیری میکنیم
به حرفای بقیه چنلا و افراد نا آگاه ( مث پیام امروز تودلی) توجه نمیکنیم@f-nalist
بیترادب
ماز هم گذاشت تصویبو
و گفت باید تایید شه
منم همینو گفتممممم -
Reza-H در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@f-nalist
فرشاد هم با یه لبخند ملیح نگات می کنه
-
زبان۲ رو چجوری من بخونم الان
ای خدا بکشدت حکیمی که زندگیم به تو خلاصه شده -
️
اگه یه درسیو خیلی دوست داری و حس میکنی پتانسیل اینو داری که تو سطح بالاتر و جدی تر پیگیریش کنی حتما المپیادشو شرکت کن به این حرفا که نمیتونی نمیشه و ایناام توجه نکنو اینکه اصلنم وقتتو با اینکار تلف نکردی
اگه نمیتونی تست زیادی بزنی اولش خیلی اشتباه میکنی برات سخته یا عقب میوفتی به خودت حس بدی نداشته باش باورکن یه چیز کاملا طبیعیه
درس مهمتر از خوشیات نیست، یکی از همکلاسیام حتی موقع زنگ تفریحاام درس میخوند حتی موقع زنگ ورزشم نمیومد باما بیرون
یه روز مادرش اومد اجازشو بگیره که بره کلاس کنکور معاونمون گفت بابا دخترت اصلا بلد نیست بخنده من که بعد یه ساله خندشو ندیدم هنوز، متوجه هستی؟! .... میخوام بگم یادت نره بخندی یادت نره زندگی و تفریح کنی، باورکن میشه درس خوند شاگرد اول بود اما تفریح کرد و شادم بود خودتو از جامعه بخاطر کنکور و درس دور نکن
حرص اخبارم بخور غر بزن ولی غر بزنااایه ساعت دو ساعت هرچقدر که خالی میشی اما بیشتر یکی دو ساعت نشه بعدش ولی بشین سر درست انگار که هیچی نشده بخون
نمیگم تو اینجوری هستیا ولی نیاز داشتم یکی همینارو به خودم میگفت، هیچی همینSachli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
️
نه گلم این چه حرفیه🫂
در خصوص این پس ممنون میشم بیشتر راهنماییم کنی
یه روز مادرش اومد اجازشو بگیره که بره کلاس کنکور معاونمون گفت بابا دخترت اصلا بلد نیست بخنده من که بعد یه ساله خندشو ندیدم هنوز، متوجه هستی؟! .... میخوام بگم یادت نره بخندی یادت نره زندگی و تفریح کنی، باورکن میشه درس خوند شاگرد اول بود اما تفریح کرد و شادم بود خودتو از جامعه بخاطر کنکور و درس دور نکنحقیقت محض
حرص اخبارم بخور غر بزن ولی غر بزنااا
یه ساعت دو ساعت هرچقدر که خالی میشی اما بیشتر یکی دو ساعت نشه بعدش ولی بشین سر درست انگار که هیچی نشده بخون
نمیگم تو اینجوری هستیا ولی نیاز داشتم یکی همینارو به خودم میگفت، هیچی همینمرسییییییی ازت
مرسییییییی -
این چه تابستونی بود؟
اسمشو هر چی بزارم
تابستون نمیتونم بزارم:)
تودلیحقققققق