هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 

- 
@sobhan-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: همه آرام گرفتند و شب از نیمه گذشت آنچه در خواب نرفت چشم من و یاد تو بود شب همگی خوش شبتون شیک 
   فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @sobhan-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: همه آرام گرفتند و شب از نیمه گذشت آنچه در خواب نرفت چشم من و یاد تو بود شب همگی خوش شبتون شیک 
   شب خوش  
- 

- 

#ماشاا... بعضی ها خیلی با استعدادن   
- 
فااطمه شبخوش عزیزم    
- 
فائزه به خاطر من بس کن  
 رگباری حمله میکنی به انجمن:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
- 
فائزه به خاطر من بس کن  
 رگباری حمله میکنی به انجمن:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:@ahmad-mola یه چیز بگم ناراحت نشین ها 
 زود پسر خاله نشین1
 چشم دیگه پست نمیزارم2
 شبتون خوش یاعلی3
- 
@ahmad-mola یه چیز بگم ناراحت نشین ها 
 زود پسر خاله نشین1
 چشم دیگه پست نمیزارم2
 شبتون خوش یاعلی3@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @ahmad-mola یه چیز بگم ناراحت نشین ها 
 زود پسر خاله نشین1
 چشم دیگه پست نمیزارم2
 شبتون خوش یاعلی3چرا زودی ناراحت میشی؟ 
- 
بچه ها شب همگی خوش 
 یاعلی   :raised_hand_with_fingers_splayed_medium-light_skin_tone: :raised_hand_with_fingers_splayed_medium-light_skin_tone:
- 
@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @ahmad-mola یه چیز بگم ناراحت نشین ها 
 زود پسر خاله نشین1
 چشم دیگه پست نمیزارم2
 شبتون خوش یاعلی3چرا زودی ناراحت میشی؟ @ahmad-mola    
 ناراحت نشدم که اخطار دادم حواستون باشه   
- 
@ahmad-mola یه چیز بگم ناراحت نشین ها 
 زود پسر خاله نشین1
 چشم دیگه پست نمیزارم2
 شبتون خوش یاعلی3@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @ahmad-mola یه چیز بگم ناراحت نشین ها 
 زود پسر خاله نشین1
 چشم دیگه پست نمیزارم2
 شبتون خوش یاعلی3منظوری نداشتم والا  
- 
@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @ahmad-mola یه چیز بگم ناراحت نشین ها 
 زود پسر خاله نشین1
 چشم دیگه پست نمیزارم2
 شبتون خوش یاعلی3منظوری نداشتم والا  @ahmad-mola مهم نیس    
- 
@ahmad-mola مهم نیس    @faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @ahmad-mola مهم نیس    ببخشید  
 نمیدونم چرا واس هر کسی یکم لطف میکنی فکر بد میکنن؟
- 
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: من سلام کردم کسی جواب نداد !واقعا ک ! شبتون خوش سلام دکتر جان 
 ندیدم که جواب بدم ببخشید 
 خوب هستین؟؟   فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: من سلام کردم کسی جواب نداد !واقعا ک ! شبتون خوش سلام دکتر جان 
 ندیدم که جواب بدم ببخشید 
 خوب هستین؟؟   ممنون خانوم دکتر 
 شما خوبید ؟
- 
@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @ahmad-mola مهم نیس    ببخشید  
 نمیدونم چرا واس هر کسی یکم لطف میکنی فکر بد میکنن؟@ahmad-mola    
 برید بخوابید ساعت از 12رد شده دارین اشتباه میزنین
 شبتون خدایی فعلا
- 
فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: من سلام کردم کسی جواب نداد !واقعا ک ! شبتون خوش سلام دکتر جان 
 ندیدم که جواب بدم ببخشید 
 خوب هستین؟؟   ممنون خانوم دکتر 
 شما خوبید ؟@dr-sobhan میگم اگه یه وقت بهتون بر نخوره منم سلام دادم هاااا    
- 
@ahmad-mola    
 شبتون خدایی فعلا@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @ahmad-mola    
 شبتون خدایی فعلاشب خوش  

|
 |

شعردانه
شعردانه