هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
SepehrAlizadeh واتساپ، نه استفاده ای ندارم
تلگرامو چرا دارم
هوم میفهمممنم اونجا راحت نیستم
در کل همینکه فهمیدم خوبی، کافیه@Miss-Joker من سوال داشتم راجع به کنکورت ولی خب خودم تقریبی فهمیدم
اوکی، هر جور راحتی -
jahad_121 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Matrix مرسی
اره گلو دردم بهتر شده اب جوش عسل و.. اینا چند تای خوردم با بابونه خیلی بهتر شد خداروشکر
خوبه خداروشکر
فقط تب و سردرده رو نمی دونم چی کار کنم عصری هم خواب رفتم که اروم بشه درست نشد
خب طبیعیه اونا هم بهتر میشن اما جوشانده ها رو بخور همچنان
سمت گوشی هم نیومدم زیاد که اثر خستگی نزاره.
@Matrix در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Matrix مرسی
اره گلو دردم بهتر شده اب جوش عسل و.. اینا چند تای خوردم با بابونه خیلی بهتر شد خداروشکر
خوبه خداروشکر
jahad_121
ندیدی -
@Miss-Joker من سوال داشتم راجع به کنکورت ولی خب خودم تقریبی فهمیدم
اوکی، هر جور راحتیSepehrAlizadeh آها اینجا نمیشه، چت باز کنم؟
-
یه مشاور که خودش دانش آموز بوده پارسال و امسال پشت کنکوریه پیشنهاد یکسال مشاوره میده با هزینه هنگفت
جالبه
خودت قبول نشدی میخای بقیه رو راهنمایی کنی رتبه شن -
jahad_121 اینا فکر کنم آب جاودانگی خوردن
، این معلم هندسه ما هم معلم مدیر مدرسمون بوده، مدیر مدرسمون هم فکر کنم از بازنشستگیش گذشته و بالای 50 سال سن داره. کلا تو مدرسه ما همه پیرن، خود مدرسمون هم خیلی قدیمیه، سال 1320 ساخته شده.
@Comrade_Bayat اهاا
ما یک معلم دینی اول برامون اومده بود عوضش شدند خیلی مسن بودند اما به این دلیل نبود باهوشن کنار نمی یومدیم بعد بچه ا انسانی لج کردند. معلم خودش رفت.
دیگه معلم سال قبلمون اورند ایشونم بازنشسته شده بودن ولی خب دعوت به کار شده بودند. ولی سنشون کمتر از قبلی می زد.
خیلی خیلی معلم خوبی بودند کاش همیشه معلم می موندند. بعد حالا همون معلم عربی مون هی سر کلاس می گفتند راستش بگید چرا (فلانی معلم قبلیه رو ناراحت کردید که برند) ما هم می گفتیم ما نکردیم که انسانیا کردند. ولی از چشم ما می دونستند. ما فقط از طریق صحبت با مدیر پیش رفته بودیم انسانی ها کاری کردند که معلم سر کلاس گذاشت رفت. فکر کنم سر پرسش کلاسی هیجی نگفتند زیر بار نرفتند و..
-
@Matrix مرسی
خوبه خداروشکر
@Matrix اها چشم مرسی
️
-
SepehrAlizadeh آها اینجا نمیشه، چت باز کنم؟
@Miss-Joker باز کن
-
Hhh Hh به نظرم کسی که اون سال تونسته بره دانشگاه، مشخصه آدم زحمت کش و با سوادیه(به هر حال اون زمان تعداد دانشگاه ها خیلی کم بوده)
-
@Matrix در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Matrix مرسی
خوبه خداروشکر
jahad_121
ندیدی@Matrix داشتم تایپ می مردم
طول کشید
-
@Matrix داشتم تایپ می مردم
طول کشید
اشکال نداره من عجله کردم
@Matrix اها چشم مرسی
️
خواهش میکنم
-
اها چه خوب مرسیی
️
️
اخی خیلی توان رو کم می کنه. من اصلان از گرما خوشم نمیاد ولی الان از دروم تب دارم.
-
@Comrade_Bayat اهاا
ما یک معلم دینی اول برامون اومده بود عوضش شدند خیلی مسن بودند اما به این دلیل نبود باهوشن کنار نمی یومدیم بعد بچه ا انسانی لج کردند. معلم خودش رفت.
دیگه معلم سال قبلمون اورند ایشونم بازنشسته شده بودن ولی خب دعوت به کار شده بودند. ولی سنشون کمتر از قبلی می زد.
خیلی خیلی معلم خوبی بودند کاش همیشه معلم می موندند. بعد حالا همون معلم عربی مون هی سر کلاس می گفتند راستش بگید چرا (فلانی معلم قبلیه رو ناراحت کردید که برند) ما هم می گفتیم ما نکردیم که انسانیا کردند. ولی از چشم ما می دونستند. ما فقط از طریق صحبت با مدیر پیش رفته بودیم انسانی ها کاری کردند که معلم سر کلاس گذاشت رفت. فکر کنم سر پرسش کلاسی هیجی نگفتند زیر بار نرفتند و..
jahad_121
، مدیر که مریض نیست معلم رو هر چقدر هم بد وسط سال بندازه بیرون، چون برنامه هاش کامل به هم میخوره و سخته معلم جدید پیدا کردن. همون بهتر انقدر اذیتش کرد تاخودش فرار کنه
، دم انسانیاتون گرم.
تو قم اکثر دبیرای مدارس نمونه، ماندگار و تیزهوشان پیر هستن، اصلا انگار معلم جوون وجود نداره(چون رشد جمعیتی و مهاجرت به قم زیاده مدرسه جدید زیاد میزنن . معلمای جوون اکثرا میرن توی همون مدراس و حاشیه شهر). .دیرا که عتیقه هستن، اکثر مدیرا بالای 15-16 سال مدیر مدارس بودن، مدرسه قبلیم(دهم) مدیرش از سال 86 مدیر مدرسه بود و مدرسه الانم از سال 85.