هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@ariana-a 😂😂
من حبس کشیدهام🤣
-
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariana-a
اونا رو میبینی آقای رنگو؟
اونا بجای حل مسئله، صورت مسئله رو پاک میکننهعی
-
@ariana-a 😂😂
من حبس کشیدهام🤣
-
@ABR_DJ
۷۱ روز😂😐
Matin Mousavi 1 😂😂💔فقط بخاطر یه عکس و نمیدونیم چه عکسی بود
حس میکنم مربوط به تاریخ ایران و اثبات یه چیزی بوده😂 -
@ABR_DJ
۷۱ روز😂😐
Matin Mousavi 1 حالا چرا 71؟؟ عدد مقدسی که نیست، عدد اول هم هست فکر کنم. هیچ دلیل خاصی برای این عدد پیدا نمیکنم :face_with_tears_of_joy:
-
Matin Mousavi 1 😂😂💔فقط بخاطر یه عکس و نمیدونیم چه عکسی بود
حس میکنم مربوط به تاریخ ایران و اثبات یه چیزی بوده😂@ABR_DJ نه بابا یه عکس بود که یه گلگی به خدای خودم بود اصلا به کسی مربوط نبود😂😂😂
-
Matin Mousavi 1 حالا چرا 71؟؟ عدد مقدسی که نیست، عدد اول هم هست فکر کنم. هیچ دلیل خاصی برای این عدد پیدا نمیکنم :face_with_tears_of_joy:
-
@Comrade_Bayat در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دقیقااا چرا ۷۰نه؟
-
@ABR_DJ نه بابا یه عکس بود که یه گلگی به خدای خودم بود اصلا به کسی مربوط نبود😂😂😂
Matin Mousavi 1 😂😂😂💔
هعی
اونا که واقعا باید اخراج بشن هیچوقت اخراج نمیشن -
@Comrade_Bayat ایمیل اومد که برا یک ساعت، یک ساعت شد یک روز، شد یه هفته، یه ماع دو ماه😂😂😂
-
@Comrade_Bayat ایمیل اومد که برا یک ساعت، یک ساعت شد یک روز، شد یه هفته، یه ماع دو ماه😂😂😂
Matin Mousavi 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
زجرت دادن
-
Matin Mousavi 1 😂😂😂💔
هعی
اونا که واقعا باید اخراج بشن هیچوقت اخراج نمیشن@ABR_DJ دقیقا😂😂💔
-
@ABR_DJ راستش رو بخواید منظورتون رو نفهمیدم، چه ربطی به ایلومیناتی های بدبخت داره؟:face_with_tears_of_joy:
-
Matin Mousavi 1 باز خوبه ایمیل دادن بهتون، برای من هیچ تهدید، هشدار یا چیزی نیومد، فقط وقتی میخواستم پیام بدم نوت داد به انگلیسی شما 48 ساعت میوت شدید.
-
زجرت دادن
@ariana-a 😂😂👌
حرص چی بود نمیدونم!
-
@ariana-a 😂😂👌
حرص چی بود نمیدونم!
@ariana-a 😂😂👌
حرص چی بود نمیدونم!
فشار بود داشم
-
Matin Mousavi 1 باز خوبه ایمیل دادن بهتون، برای من هیچ تهدید، هشدار یا چیزی نیومد، فقط وقتی میخواستم پیام بدم نوت داد به انگلیسی شما 48 ساعت میوت شدید.
@Comrade_Bayat منم هیچ اخطاری نگرقتم فقط اون ایمیله اومد.
آخه میگفتن قبلش اخطار میاد براتون ولی هیچی نیومد
-
@Comrade_Bayat منم هیچ اخطاری نگرقتم فقط اون ایمیله اومد.
آخه میگفتن قبلش اخطار میاد براتون ولی هیچی نیومد
Matin Mousavi 1 اینجا دیکتاتوریه برادر من. هشداری در کار نیست.
-
@ariana-a 😂😂👌
حرص چی بود نمیدونم!
فشار بود داشم
@ariana-a پس موفق شدم!😂😂💪