هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Matin Mousavi 1 حالا چرا 71؟؟ عدد مقدسی که نیست، عدد اول هم هست فکر کنم. هیچ دلیل خاصی برای این عدد پیدا نمیکنم
@Comrade_Bayat در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Matin Mousavi 1 حالا چرا 71؟؟ عدد مقدسی که نیست، عدد اول هم هست فکر کنم. هیچ دلیل خاصی برای این عدد پیدا نمیکنم
دقیقااا چرا ۷۰نه؟
-
@ABR_DJ نه بابا یه عکس بود که یه گلگی به خدای خودم بود اصلا به کسی مربوط نبود
Matin Mousavi 1
هعی
اونا که واقعا باید اخراج بشن هیچوقت اخراج نمیشن -
@Comrade_Bayat ایمیل اومد که برا یک ساعت، یک ساعت شد یک روز، شد یه هفته، یه ماع دو ماه
-
@Comrade_Bayat ایمیل اومد که برا یک ساعت، یک ساعت شد یک روز، شد یه هفته، یه ماع دو ماه
Matin Mousavi 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
زجرت دادن
-
Matin Mousavi 1
هعی
اونا که واقعا باید اخراج بشن هیچوقت اخراج نمیشن@ABR_DJ دقیقا
-
-
Matin Mousavi 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
زجرت دادن
@ariana-a
حرص چی بود نمیدونم!
-
@ariana-a
حرص چی بود نمیدونم!
-
Matin Mousavi 1 باز خوبه ایمیل دادن بهتون، برای من هیچ تهدید، هشدار یا چیزی نیومد، فقط وقتی میخواستم پیام بدم نوت داد به انگلیسی شما 48 ساعت میوت شدید.
@Comrade_Bayat منم هیچ اخطاری نگرقتم فقط اون ایمیله اومد.
آخه میگفتن قبلش اخطار میاد براتون ولی هیچی نیومد
-
@Comrade_Bayat منم هیچ اخطاری نگرقتم فقط اون ایمیله اومد.
آخه میگفتن قبلش اخطار میاد براتون ولی هیچی نیومد
-
@ariana-a پس موفق شدم!
-
@ABR_DJ
۷۱ روز
Matin Mousavi 1
سلام
اون موقع فکر میکردم بخاطر دانشگاه کلا نمیاید. چون هیچ علامتی تو پروفایلتون مشخص نبود.... بعد گفتید....
دلیلش چی بود؟
-
این جمعی که داریم الان پیام میدیم، متن خداحافظیمون رو بیاید بنویسیم
-
حالا هدفم شده چی
بخون که یک رشته بری که کار داسته باشه در امد داشته باشه که بعدش دوباره کنکور بدی بتونی بری شیمی بخون کی
بعد پیری -
-
Matin Mousavi 1
سلام
اون موقع فکر میکردم بخاطر دانشگاه کلا نمیاید. چون هیچ علامتی تو پروفایلتون مشخص نبود.... بعد گفتید....
دلیلش چی بود؟
Hhh Hh نه کلا اخراج بودم من