هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
dlrm
سلام
منابع به طور کلی همه خوبن و به سلیقت بستگی داره
مثلا من فیزیک نردبام میزنم، دوستم آیکیو میزنه، یکی هم خوشخوان میزنه...همه هم راضی ایم.
بیشتر به این بستگی داره با کدوم مولف ارتباط برقرار میکنی.
اگه درباره ی منبع خاصی سوالی داشتی بپرسSaudade 19 0 سلام
سوالم به طور کل برای همه ی دروس رشته ی ریاضیه
من اطلاعی ندارم
فقط یه لیست می خوام برای خودمم نه
برای یکی از فامیلا
میخواد کتاب بخره نمی دونه چی بخره
دبیر هاشونم زیاد چیزی نگفتن
سطحش هم عادیه و فوق العاده نیست -
Saudade 19 0 سلام
سوالم به طور کل برای همه ی دروس رشته ی ریاضیه
من اطلاعی ندارم
فقط یه لیست می خوام برای خودمم نه
برای یکی از فامیلا
میخواد کتاب بخره نمی دونه چی بخره
دبیر هاشونم زیاد چیزی نگفتن
سطحش هم عادیه و فوق العاده نیستdlrm
آهان
برای سطح متوسط کتاب های خیلی سبز خوبن. کتاب های مهروماه هم همینطور -
از درس ریاضی متنفرم
️
چرااا -
عاشق زیستم
بعدم خوندنیای شیمی
از محاسبات تنفر دارم
️
-
امروز رفتم خونه ی دختر داییم
برگشت بهم گف میدونی من هم قراره پزشکی با تو بخونم
ی لحظه جا خوردم
چون اون تایمی ک کنکور داشتیم هم این حامله بود
هم این ک ۱۰ سال بود لای کتاب ها رو باز نکرده بود
و کارمند علوم پزشکیه اصا
گفتم چطو مگ،کنکور دادی؟!
گف آره،رفتم هر یکیشو ۱۰ درصد زدم اومدم
کارنامه اشو گرفتم ازش
رتبه اش ۲۵ هزار منطقه بود
ک ب لطف جانبازی ۲۵ درصد
شده بود ۵۵۰:))))
اون وقت ی عده مثه ما....ramses kabir
سهمیه ۵ درصدی و ۲۵ درصدی خانواده شهدا رو زیادی تو چشم کردن تا سهمیه ها خودشون دیده نشه من نمیگم که خوبه ها در برابر تمام سهمیه ها اینا از همه بیشتر حقشونه نرخ استفاده از سهمیه اینا هم ۶ درصدهسهمیه ۲۵ درصدی باید ۷۰ درصد آخرین قبولی کلاس دانشکده
سهمیه ۵ درصدی باید ۷۵ درصد حدود آخرین قبولی کلاس دانشکده
رو داشته باشه... برای همین سهمیه خیلیا میسوزه و اگر بسوزه به سهمیه بچه های منطقه یک و دو و سه میرسه صندلی اون فرد
بخاطر این شرطه اگر یکی حتی با سهمیه بره دانشگاه ۷۰ درصد آخرین کسی که داخل اون گلاس داره درس میخونه سوادشو داشته حداقل بهتر از یسری سهمیه هاست که( کمتر دیده میشه ! )
حالا این عادلانه است یا مثلاً سهمیه هیئت علمی ؟ فقط فرزند ارشدشو میتونه هر دانشگاه و هر رشته ای براش صندلی رزرو کنه این شرط داره ؟ هوم؟! ثانیا اینقدر درگیر حواشی نشو بعدشم خواسته یسری آدمارو با اطلاعات کمت برآورده نکن بیش از ۹۰ نوع سهمیه داریم که بفهمی چی به چیه به حرف من میرسی خودت
من بحث نمیکنم ریپ بزنی جواب نمیدم ولی بالا هم گفتم موافق نیستم ولی از همه سهمیه ها بهتره نسبت به بقیه... مثلا سهمیه مدال اورا المپیاد انصافا حقشونه ولی درصدشو آوردن پایین... کلا سهمیه چیز جالبی نیست ولی سهمیه ها رزروی از همه بدتره -
Reza-H در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba
آره. باید بریم تو بایگانی، کلمه "باکتری" رو تغییر بدیم به "جلبک"نه نههههه
سیانو باکتری رو تغییر بدید
با حقایق دیگه میخوام ذهناتون رو درگیر کنم -
ramses kabir
سهمیه ۵ درصدی و ۲۵ درصدی خانواده شهدا رو زیادی تو چشم کردن تا سهمیه ها خودشون دیده نشه من نمیگم که خوبه ها در برابر تمام سهمیه ها اینا از همه بیشتر حقشونه نرخ استفاده از سهمیه اینا هم ۶ درصدهسهمیه ۲۵ درصدی باید ۷۰ درصد آخرین قبولی کلاس دانشکده
سهمیه ۵ درصدی باید ۷۵ درصد حدود آخرین قبولی کلاس دانشکده
رو داشته باشه... برای همین سهمیه خیلیا میسوزه و اگر بسوزه به سهمیه بچه های منطقه یک و دو و سه میرسه صندلی اون فرد
بخاطر این شرطه اگر یکی حتی با سهمیه بره دانشگاه ۷۰ درصد آخرین کسی که داخل اون گلاس داره درس میخونه سوادشو داشته حداقل بهتر از یسری سهمیه هاست که( کمتر دیده میشه ! )
حالا این عادلانه است یا مثلاً سهمیه هیئت علمی ؟ فقط فرزند ارشدشو میتونه هر دانشگاه و هر رشته ای براش صندلی رزرو کنه این شرط داره ؟ هوم؟! ثانیا اینقدر درگیر حواشی نشو بعدشم خواسته یسری آدمارو با اطلاعات کمت برآورده نکن بیش از ۹۰ نوع سهمیه داریم که بفهمی چی به چیه به حرف من میرسی خودت
من بحث نمیکنم ریپ بزنی جواب نمیدم ولی بالا هم گفتم موافق نیستم ولی از همه سهمیه ها بهتره نسبت به بقیه... مثلا سهمیه مدال اورا المپیاد انصافا حقشونه ولی درصدشو آوردن پایین... کلا سهمیه چیز جالبی نیست ولی سهمیه ها رزروی از همه بدتره@M-mahdi-ek حالا شاید یکی بگه چی میگی رتبه ها خوبی بهشون میده
ولی اون شرطه نمیذاره هر جا دوست داره بره که !
حالا سوء تفاهم نشه من نمیگم سهمیه خوبه ها //: میخواستم از وجود شرطش خبرتون کنم و بگم واقعا در برابر بقیه شون این عادلانه تره همه است ( نسبت به همه سهمیه ها تقریبا ولی متاسفانه بیشتر این مطرحه ) یکی از چیزایی که این سهمیه ها رو خیلی کم رنگ میکنه معدله، چون هیچی نمیشه به معلم اضافه و کم کرد مگه سه تا مصصح اشتباه کنن
حرف آخرمم میخوام بگم اگه عدالت همیشع تمام و کمال بود دنیا ما الان یه دنیا دیگه بود . . . پس اصلا فکرشم نکنیدنمیدونم چی برداشت کردید آخرش ولی من هدفم این بود ذهنتون برای اون پیام درگیر نشع
-
اگه اوسکول ی آدم بود اون بود
-
lO_Ol
همون؟ -
چرا نباید فردا غذا داشته باشیم
-
به خاطر نبود غذا دوست ندارم تعطیلی باشه
-
طبیعیه که برای ترم جدید استرس دارم؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء