هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@ABR_DJ 
 فشار چیه؟!
 دارم میخندم
- 
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Saghia در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Saghia در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi 
 خجالت بکشچرا؟ چون من میگم نقاشیم خوب نیست 
  زهرمار ینی Saghia در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Saghia در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Saghia در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi 
 خجالت بکشچرا؟ چون من میگم نقاشیم خوب نیست 
  زهرمار ینی    
- 
amir ahmadi 
 من فکر کردم گیفه هی میزنم روش میگم چرا باز نمیشه  ها نا در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi 
 من فکر کردم گیفه هی میزنم روش میگم چرا باز نمیشه  نه یه گیف معروفه 
 جهت حرص دادن مرتضویشون
- 
ها نا در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi 
 من فکر کردم گیفه هی میزنم روش میگم چرا باز نمیشه  نه یه گیف معروفه 
 جهت حرص دادن مرتضویشونamir ahmadi 
 آهان    
- 

فک کن جوئل میلر هم بینشون واستاده بود   نینیننتژتیتیدپیتژتژدژپتژتیپی نینیننتژتیتیدپیتژتژدژپتژتیپی
- 
ولی شاید ۱۰ سال پیش، فکر نمیکردیم که یه روز اینهمه غم و غصه تو دلمون سنگینی کنه. 
- 
ولی شاید ۱۰ سال پیش، فکر نمیکردیم که یه روز اینهمه غم و غصه تو دلمون سنگینی کنه. @Miss-Joker 
 چرا بابا من همون موقع هم کلی غم و غصه رو دلم سنگینی میکرد
- 

فک کن جوئل میلر هم بینشون واستاده بود   نینیننتژتیتیدپیتژتژدژپتژتیپی نینیننتژتیتیدپیتژتژدژپتژتیپیamir ahmadi 
 واو...
- 
@ABR_DJ 
 والا  
- 
ولی شاید ۱۰ سال پیش، فکر نمیکردیم که یه روز اینهمه غم و غصه تو دلمون سنگینی کنه. @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: ولی شاید ۱۰ سال پیش، فکر نمیکردیم که یه روز اینهمه غم و غصه تو دلمون سنگینی کنه. چرا من میدونستم 
- 
ها نا هر چیم باشه، دیدِ یه بچه ده ساله خیلی کوچیک تر از الانه 
- 
@Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: ولی شاید ۱۰ سال پیش، فکر نمیکردیم که یه روز اینهمه غم و غصه تو دلمون سنگینی کنه. چرا من میدونستم amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: ولی شاید ۱۰ سال پیش، فکر نمیکردیم که یه روز اینهمه غم و غصه تو دلمون سنگینی کنه. چرا من میدونستم تو مگه از نظر روانی سالمی که حرف میزنی؟ 
- 
ها نا هر چیم باشه، دیدِ یه بچه ده ساله خیلی کوچیک تر از الانه @Miss-Joker 
 آره اگه بحث دید باشه که درست میگی
 ولی خب من میگم یعنی هر زمانی اون چالشا و دغدغه های خودمونو داشتیم
- 

فک کن جوئل میلر هم بینشون واستاده بود   نینیننتژتیتیدپیتژتژدژپتژتیپی نینیننتژتیتیدپیتژتژدژپتژتیپیamir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:  
 فک کن جوئل میلر هم بینشون واستاده بود   نینیننتژتیتیدپیتژتژدژپتژتیپی نینیننتژتیتیدپیتژتژدژپتژتیپیدقیقاااااااااا   
 پدرو پاسکال🫠 ️ ️ 🤌 🤌
- 
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: ولی شاید ۱۰ سال پیش، فکر نمیکردیم که یه روز اینهمه غم و غصه تو دلمون سنگینی کنه. چرا من میدونستم تو مگه از نظر روانی سالمی که حرف میزنی؟ @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: ولی شاید ۱۰ سال پیش، فکر نمیکردیم که یه روز اینهمه غم و غصه تو دلمون سنگینی کنه. چرا من میدونستم تو مگه از نظر روانی سالمی که حرف میزنی؟ نه از نظر راکدی سالمم 

- 
@Miss-Joker 
 آره اگه بحث دید باشه که درست میگی
 ولی خب من میگم یعنی هر زمانی اون چالشا و دغدغه های خودمونو داشتیمها نا آها آره درست میگی، مخصوص سن خودمون بود 

|
 |

شعردانه
شعردانه