هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@tajrobi-nil :crying_face: خواب دیدم یه حیوونه بود تو خواب میدونستم مثلا این گربس بعد گربهه سرش آدم بود بعدم حرفم میزد بعد تو خواب من حس میکردم باید وحشت کنم از اینکه اون حرف میزنه اونم از ترس من خوشش میومد
بعد کله ادمه یه مرد بود که ریش سفید داشت
اقاااااااااااااا من میترسممممممم -

-
@tajrobi-nil بوخودا :crying_face: :disappointed_but_relieved_face: :disappointed_but_relieved_face: :disappointed_but_relieved_face: خیلی ترسناک بودا
-
@tajrobi-nil :crying_face: خواب دیدم یه حیوونه بود تو خواب میدونستم مثلا این گربس بعد گربهه سرش آدم بود بعدم حرفم میزد بعد تو خواب من حس میکردم باید وحشت کنم از اینکه اون حرف میزنه اونم از ترس من خوشش میومد
بعد کله ادمه یه مرد بود که ریش سفید داشت
اقاااااااااااااا من میترسممممممم@mohandes کله شوهرت بوده :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :face_blowing_a_kiss: :winking_face: :winking_face:
-
@mohandes کله شوهرت بوده :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :face_blowing_a_kiss: :winking_face: :winking_face:
@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@mohandes کله شوهرت بوده :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :face_blowing_a_kiss: :winking_face: :winking_face:
لایک واقعا
-
:crying_face: آی ام مجرد
-
@tajrobi-nil بوخودا :crying_face: :disappointed_but_relieved_face: :disappointed_but_relieved_face: :disappointed_but_relieved_face: خیلی ترسناک بودا
@mohandes در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
زیاد بهش فک نکن
-
@m-an مدیر عزیز الهی پیش مرگت بشم از صبح داری میگی سردرد
برو موز بخور
یا نسکافه بخور
یا قرص بنداز
یا تخمه بخور:smiling_face: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: -
@m-an ماچاکریم:smiling_face_with_heart-eyes: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :winking_face:
-
:crying_face: آی ام مجرد
@mohandes خب فدات شم میدونم
شوخل اینده لو میگم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing: :face_blowing_a_kiss: :winking_face: -

#برات بد میشه:smiling_face: -
@mohandes خب فدات شم میدونم
شوخل اینده لو میگم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing: :face_blowing_a_kiss: :winking_face:@faezeh-lay :astonished_face: :astonished_face: :astonished_face: نگوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو
خیلی ترسناک بوددددددمن الان جرات نمیکنم از جام پا شم برم یه مسواک بزنم -
@faezeh-lay :astonished_face: :astonished_face: :astonished_face: نگوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو
خیلی ترسناک بوددددددمن الان جرات نمیکنم از جام پا شم برم یه مسواک بزنم@mohandes در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@faezeh-lay :astonished_face: :astonished_face: :astonished_face: نگوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو
خیلی ترسناک بوددددددمن الان جرات نمیکنم از جام پا شم برم یه مسواک بزنمحتما قبلا فیلمی چیزی دیدی وگرنه چجوری میتونه بیاد تو ذهنت؟
-
خیلی ترسناک بوددددددمن الان جرات نمیکنم از جام پا شم برم یه مسواک بزنم@mohandes :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: بابا بیکاری اون فقط یه خواب بوده بهش فک نکن بابا دیوونه میشی هاااااا والا من یه بار خواب دیدم نامزد دارم انقد خوشکله که نگو بعد از خواب بلند شدم هنوز ادمی به اون قیافه ندیدم
دیوونه شده بودم توهم بهش فک نکن:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing: :face_blowing_a_kiss: :winking_face: :grinning_face_with_smiling_eyes:
هنوز دنبال اونم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :grinning_face_with_smiling_eyes: :upside-down_face: :winking_face: :face_savouring_delicious_food: -
خیلی ترسناک بوددددددمن الان جرات نمیکنم از جام پا شم برم یه مسواک بزنمحتما قبلا فیلمی چیزی دیدی وگرنه چجوری میتونه بیاد تو ذهنت؟
@tajrobi-nil اره
-
@mohandes :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: بابا بیکاری اون فقط یه خواب بوده بهش فک نکن بابا دیوونه میشی هاااااا والا من یه بار خواب دیدم نامزد دارم انقد خوشکله که نگو بعد از خواب بلند شدم هنوز ادمی به اون قیافه ندیدم
دیوونه شده بودم توهم بهش فک نکن:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing: :face_blowing_a_kiss: :winking_face: :grinning_face_with_smiling_eyes:
هنوز دنبال اونم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :grinning_face_with_smiling_eyes: :upside-down_face: :winking_face: :face_savouring_delicious_food: -
@tajrobi-nil در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ا فیلمی چیزی دیدی وگرنه چجوری میتونه بیاد تو ذهنت؟
:unamused_face: ن والا خودم ساخته بودم تو ذهنم
-
@faezeh-lay ایشالله میبینیش عزیزم نگران نباش ودیونه نشو:smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes:
@tajrobi-nil :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing:
-
@tajrobi-nil در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ا فیلمی چیزی دیدی وگرنه چجوری میتونه بیاد تو ذهنت؟
:unamused_face: ن والا خودم ساخته بودم تو ذهنم
@mohandes ماشالله چه ذهنی
-
اره واقعا یه چیزی میشی