هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@Comrade_Bayat نگاه کنید شما باید چک کنید. 
 رتبه 14 منطقه 3 چنده کشوری میشه
 اگر از 120 تا بالا تر بره نمیشه.
 منم سر در نمیارم هر منطقه چی کار می کنه با رتبه
- 
پیامم این بوده که 
 واسه زمین چه کتابی خوبه؟
 و خب هنوز چیزی نگفته...
 یا از خوشحالیه و رفته مسافرت
 یا...
- 
@Comrade_Bayat نمی دونم 
 احتملا ن بستگی به ظرفیت مناطق دارهکلان م زده. 
 ولی خب از قبلش پیش بینی هم کرده بودند که کامپیوتر نمی اره.
- 
پیامم این بوده که 
 واسه زمین چه کتابی خوبه؟
 و خب هنوز چیزی نگفته...
 یا از خوشحالیه و رفته مسافرت
 یا...زهرا بنده خدا 2 دوست من یکی از هم کلاسیام گفت حداقل اینو می دونم که دارو رو بالا تر از فیزیو زده حداقل دارو بلید می شده اون یکی دوستمم با 900 و خوردی پزشکی کرمان قبول شده با اینکه استانمونم فارس بوده 
- 
@Comrade_Bayat    رتبه 14 که الان تو قلم چی نشته مشاور و پشتیبانه قلم چی ه و بنر و عکس و... اینا شو زدن رتبه 14 که الان تو قلم چی نشته مشاور و پشتیبانه قلم چی ه و بنر و عکس و... اینا شو زدن   
- 
زهرا بنده خدا 2 دوست من یکی از هم کلاسیام گفت حداقل اینو می دونم که دارو رو بالا تر از فیزیو زده حداقل دارو بلید می شده اون یکی دوستمم با 900 و خوردی پزشکی کرمان قبول شده با اینکه استانمونم فارس بوده jahad_121 
 دارو که باید بشه...
 ولی پزشکی دوست داشت
 آهاا پس امکانش هست
 مرسی 
- 
دیگه فکر نکنم رتبه 14 دروغ بگه  بعدم ایشون کلان رتبه بودند از قبلم مشخص بود رتبه می شند تو قلم چی هم اسمشون بوده. بعدم ایشون کلان رتبه بودند از قبلم مشخص بود رتبه می شند تو قلم چی هم اسمشون بوده.
 همون از مونایی که رفتند
- 
@Comrade_Bayat    رتبه 14 که الان تو قلم چی نشته مشاور و پشتیبانه قلم چی ه و بنر و عکس و... اینا شو زدن رتبه 14 که الان تو قلم چی نشته مشاور و پشتیبانه قلم چی ه و بنر و عکس و... اینا شو زدن   
- 
jahad_121 خب شاید درباره انتخاب رشته دروغ گفته که بره دنبال علاقش. چون خیلی ها از جمله خانوادش نمیزارن نره کامپیوتر و ... @Comrade_Bayat نه 
 اصلان همه می دونستن کامپیتر می خواسته بعدشم برق زدهاصلان حالا کامپیوتر ه هیچی 
 چرا برق و نیاوردهههه.
 چرا مکانیک.
 دادشم اینا رو بهم گفته تو مدرسه دادشم بوده
- 
حالشو پرسیدم 
 ان شاءالله که خوب باشه...
- 
همه ریاضی ها بیشترشون کامپیتر می خواستن اون دوستمم که 50 و خوردی شده بود می گفت کامپیوتر می خواد 
- 
@Comrade_Bayat نه 
 اصلان همه می دونستن کامپیتر می خواسته بعدشم برق زدهاصلان حالا کامپیوتر ه هیچی 
 چرا برق و نیاوردهههه.
 چرا مکانیک.
 دادشم اینا رو بهم گفته تو مدرسه دادشم بوده
- 
jahad_121 واقعا چه اتفاقی برای کنکور امسال افتاده؟؟ نگران شدم... علاقه خود من هم کامپیوتر شریفه. اگر نتونم بیارم چی؟ @Comrade_Bayat چی بگمم تازه دندونم خیلییی ظرفیتش کم شده می گفتن باید 2 رقمی باشی تا بیاری سال های قبل با 3 رقمی می د قبول شد اصلان سال قبل تا نزدیک 3000 هزار پزشکی قبول می شدن. 
- 
@Comrade_Bayat چی بگمم تازه دندونم خیلییی ظرفیتش کم شده می گفتن باید 2 رقمی باشی تا بیاری سال های قبل با 3 رقمی می د قبول شد اصلان سال قبل تا نزدیک 3000 هزار پزشکی قبول می شدن. 
- 
عصری هم آنقدر سرم درد گرفته چشمام دیگه یاری نمی کنه 
 ولی ریاضی م موندهخوابممم میاد 
- 
هی 
 خدایا کمک م کن شبی برسونم. تموم کنم دیگه

|
 |

شعردانه
شعردانه