هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
یا پشت کسی بد نباش
یا جلو روش هم همونجوری باش
نمیشه هم دامن بپوشی، هم ریش بذاری! -
وقتی من عجله دارم از روی عمد داره تعلل میکنه و منو معطل گذاشته
درسته دارم حرص میخورم
ولی نوبت منم میرسه -
@Danial-al اکتیویژن چند تا کالاف رو یک پارچه کرده. این نسخه شامل mw2، mw1 و وارزون 2 میشه. dmz هم داره البته.
-
@Danial-al اکتیویژن چند تا کالاف رو یک پارچه کرده. این نسخه شامل mw2، mw1 و وارزون 2 میشه. dmz هم داره البته.
-
به بی دردان بیان درد دل، درد دگر باشد!
-
@Comrade_Bayat هر کدومشون حدود 60-70 دلاره. منم نخریدم. هفته ای فوقش 6 ساعت بخاطر درس ها بازی میکنم. نمیصرفه بخرم
-
@Danial-al منظورت dmz هست؟؟؟ از بین وارزون و dmz، وارزون رو سر هم بیشتر پلی میدم، بخاطر ارمورد بتل رویال که خیلی دوسش دارم.(بخاطرهمکاری بالای تیمی)
-
@Danial-al منظورت dmz هست؟؟؟ از بین وارزون و dmz، وارزون رو سر هم بیشتر پلی میدم، بخاطر ارمورد بتل رویال که خیلی دوسش دارم.(بخاطرهمکاری بالای تیمی)
-
@Comrade_Bayat بتل گرند پابجی چطوره ؟ ابدیت عجیبی داشته ؟یا بازی نمیکنی ؟
کالاف هارو خیلی ساله بازی نکردم تازگی اینفیتی وارو دانلود کردم دیدم حوصله بازی آفلاین اینطور ندارم
@Danial-al پابجی پلی ندادم متاسفانه. پابجی رو موبایل خیلی معروفه، مگرنه بین pc گیمرا زیاد طرفدار نداره.
آره میدونم، من 14-13 عنوان کالاف دیوتی کمپینیشون رو تموم کردم(همشون رو با حالت سختی انتها، veteran. اصلا افتخارم همینه از سری کالاف) -
@Danial-al پابجی پلی ندادم متاسفانه. پابجی رو موبایل خیلی معروفه، مگرنه بین pc گیمرا زیاد طرفدار نداره.
آره میدونم، من 14-13 عنوان کالاف دیوتی کمپینیشون رو تموم کردم(همشون رو با حالت سختی انتها، veteran. اصلا افتخارم همینه از سری کالاف)