هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
وقتی من عجله دارم از روی عمد داره تعلل میکنه و منو معطل گذاشته
درسته دارم حرص میخورم
ولی نوبت منم میرسه -
@Danial-al اکتیویژن چند تا کالاف رو یک پارچه کرده. این نسخه شامل mw2، mw1 و وارزون 2 میشه. dmz هم داره البته.
-
@Danial-al اکتیویژن چند تا کالاف رو یک پارچه کرده. این نسخه شامل mw2، mw1 و وارزون 2 میشه. dmz هم داره البته.
-
به بی دردان بیان درد دل، درد دگر باشد!
-
@Comrade_Bayat هر کدومشون حدود 60-70 دلاره. منم نخریدم. هفته ای فوقش 6 ساعت بخاطر درس ها بازی میکنم. نمیصرفه بخرم
-
@Danial-al منظورت dmz هست؟؟؟ از بین وارزون و dmz، وارزون رو سر هم بیشتر پلی میدم، بخاطر ارمورد بتل رویال که خیلی دوسش دارم.(بخاطرهمکاری بالای تیمی)
-
@Danial-al منظورت dmz هست؟؟؟ از بین وارزون و dmz، وارزون رو سر هم بیشتر پلی میدم، بخاطر ارمورد بتل رویال که خیلی دوسش دارم.(بخاطرهمکاری بالای تیمی)
-
@Comrade_Bayat بتل گرند پابجی چطوره ؟ ابدیت عجیبی داشته ؟یا بازی نمیکنی ؟
کالاف هارو خیلی ساله بازی نکردم تازگی اینفیتی وارو دانلود کردم دیدم حوصله بازی آفلاین اینطور ندارم
@Danial-al پابجی پلی ندادم متاسفانه. پابجی رو موبایل خیلی معروفه، مگرنه بین pc گیمرا زیاد طرفدار نداره.
آره میدونم، من 14-13 عنوان کالاف دیوتی کمپینیشون رو تموم کردم(همشون رو با حالت سختی انتها، veteran. اصلا افتخارم همینه از سری کالاف) -
@Danial-al پابجی پلی ندادم متاسفانه. پابجی رو موبایل خیلی معروفه، مگرنه بین pc گیمرا زیاد طرفدار نداره.
آره میدونم، من 14-13 عنوان کالاف دیوتی کمپینیشون رو تموم کردم(همشون رو با حالت سختی انتها، veteran. اصلا افتخارم همینه از سری کالاف) -
@Comrade_Bayat منم تقریبا همین ولی جدیدا رو حال نمی کنم برا همین گفتم وارزون رو دانلود کنم ببینم چطوره ...
@Danial-al اگر خواستید دانلود کنید از استیم دانلود کنید. بتل نت توی تایید شماره خیلی مشکل داره! با شماره ایران تو استیم تایید کردم. ولی تو بتل نت نمیشه!بخاطر تحریم... سرعت دانلود استیم هم بهتره. البته میتونید از سایت های داخلی بکاپ دانلود کنید ولی من خودم نمیپسندم. احتمال مشکل هست.