هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Matin Mousavi 1 خدا رو شکر کن اتاقتون همونم هست
ما همیه همه چی هست
هر وقت اینطور بشه اتاق خالی میشهحسین نعمتی سخته واقعا کسی که تجربه کرده درک مکنه فقط
-
Matin Mousavi 1 امروز دوستمخواب یه دفعه داد بیداد فلانی چرا هوابی بیدار شو
میگم چیکارش داری مگه دوست تو اینجاس ما کاریش داریم
شروع کرد با من بحث که اره میزنمت مگع میتونی کاریش داشته باشی چی فلانحسین نعمتی بزن شتکش کن باو
-
@Alba رنگ آمیزی سلولی؟
-
فاز فامیلی که یهو زنگ میزنه پنج ساعت فوش میده که چرا مردود شدم و خودش با رتبه بدتر از من قبول شده رو هیچجوره نمیفهمم
پنج ساعت بهم فوش داد گفت چرا اشتباه کردم و انتخاب رشته ام رو اینجوری کردم
یکی نیست بگه خو فامیل جان، من اگه خودم میخواستم رشته و دانشگاه صدبرابر بهتر از تورو قبول میشدم، حتما یه هدفی داشتم، یه چیزی از این ۷۰ سال زندگی میخواستم که نرفتم
میگفت جوونی و عمرتو حروم کردی، عاها، الان میرفتم دانشگاهی که استاداش برای پول در آوردن درس میدن و همه آدمای تو خوابگاهش ... هستن و اینا جوونیم حروم نمیشد؟ این که تصمیم گرفتم دوباره تلاش کنم جوونیمو حروم کرد؟
یه مدت اعصابم آروم بود ولی میدونستم فقط تا قبل از تماس ایشون میتونم به خودم مسلط باشم -
فاز فامیلی که یهو زنگ میزنه پنج ساعت فوش میده که چرا مردود شدم و خودش با رتبه بدتر از من قبول شده رو هیچجوره نمیفهمم
پنج ساعت بهم فوش داد گفت چرا اشتباه کردم و انتخاب رشته ام رو اینجوری کردم
یکی نیست بگه خو فامیل جان، من اگه خودم میخواستم رشته و دانشگاه صدبرابر بهتر از تورو قبول میشدم، حتما یه هدفی داشتم، یه چیزی از این ۷۰ سال زندگی میخواستم که نرفتم
میگفت جوونی و عمرتو حروم کردی، عاها، الان میرفتم دانشگاهی که استاداش برای پول در آوردن درس میدن و همه آدمای تو خوابگاهش ... هستن و اینا جوونیم حروم نمیشد؟ این که تصمیم گرفتم دوباره تلاش کنم جوونیمو حروم کرد؟
یه مدت اعصابم آروم بود ولی میدونستم فقط تا قبل از تماس ایشون میتونم به خودم مسلط باشم@تومیوکا-گیو
راستش بنظرم اینکه آدم بره رشته ای که دوستش نداره و دلش خوش نیست
این میشه حروم کردن عمر (نظر منه)
و خب اینجور حرفها تو این موقعیت اصلا قشنگ نیست چون چیزی رو حل نمیکنه و فقط حال طرف مقابل رو بدتر میکنه
و عمر آدم طوریه که واقعا یکی دو سال کنکور دادن داخلش گم میشه و به حساب نمیاد که حالا بخوایم بگیم یه نفر چون یه بار دیگه میخواد کنکور بده عمرش تلف شده
میدونم سخته ولی سعی کنید به حرفای اینجور آدما اهمیت ندین خوب درس بخونید که ان شاءالله سال دیگه رتبه تون عالی تر از این بشه -
@تومیوکا-گیو
و خب اینجور حرفها تو این موقعیت اصلا قشنگ نیست چون چیزی رو حل نمیکنه و فقط حال طرف مقابل رو بدتر میکنه
و عمر آدم طوریه که واقعا یکی دو سال کنکور دادن داخلش گم میشه و به حساب نمیاد که حالا بخوایم بگیم یه نفر چون یه بار دیگه میخواد کنکور بده عمرش تلف شده
میدونم سخته ولی سعی کنید به حرفای اینجور آدما اهمیت ندین خوب درس بخونید که ان شاءالله سال دیگه رتبه تون عالی تر از این بشه@Venus655 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
++++
-
Farhadd در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
از تو بعیده
دو جعبه ؟
علی مطمئنی سرت نخوره جایی?
تا جایی که من میدونستم تو انجمن خسیس تر از تو نبود
حاجی به پراید گفتی نههههه
معلومه ۲تا جعبه میفرستممن خسیسم؟
تو که تمام کت شلوارای منو زدی به نام خودت =/// -
روحیاتم خیلی شبیه این استادمونه
با این تفاوت که عاشق تدریس نیستم
فک میکنم میتونم ازش مشورت بگیرم -
یه چیزایی هنوز اذیتم میکنه
حتی اگه ۴_۵ماه ازش گذشته باشه
بازم شکر که اذیت شدنم کمتره... -
یه حس دوست داشتن عمیقی نسبت به اکثر آدما پیدا کردم
-
بدیِ اینکه سعی میکنی آدم باشی
اینه که به هرحال یه وقتایی نمیتونی خوب باشی
و اون یه وقتا خیلی بزرگ به نظر میاد...
جوری که به اسم دورویی و ریا تلاش آدما واسه خوب بودن رو ندیده میگیریم...و به اسم روراست بودن بدیا رو خوب جلوه میدیم... -
فکر اینقدر پول سر یک زمین مجازی بدی!!!! -
@تومیوکا-گیو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba رنگ آمیزی سلولی؟
نه نه
محیط کشت درست کردیم و باکتری ها رو کشت دادیم -
@تومیوکا-گیو
میدونم سخته ولی سعی کنید به حرفای اینجور آدما اهمیت ندین خوب درس بخونید که ان شاءالله سال دیگه رتبه تون عالی تر از این بشه@Venus655 آره موافقم
آدم یبار زندگی میکنه
هممون یه روزی پیر میشیم وقتی هیچ کاری جز خوردن و خوابیدن از خودمون بر نمیاد، یه نگاه به عقب میکنیم و با خودمون میگیم: خوب، چطور بود؟
اون جوابی که اون لحظه براش داریم، نشون میده چطور میخواستیم زندگی کنیم و چطور زندگی کردیم...@Venus655 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
میدونم سخته ولی سعی کنید به حرفای اینجور آدما اهمیت ندین خوب درس بخونید که ان شاءالله سال دیگه رتبه تون عالی تر از این بشه
مچکرم از دلگرمی تون، امیدوارم شماهم به اون چیزی که دوست دارید برسید
️
️