هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
اون قسمتی که رضا ملک زاده میگه:
"اما بدان هم خدای منی هم خطای منی گر چه بد کردی با من تو جان منی" -
یه روز نمیرم مدرسه
اصن چه اتفاقایی پیش میاد
دعوا میشه
بچه ها کار سرخود میکنن
درس پیش نمیره
تصمیمای چرت گرفته میشه@f-nalist
ی چی بگم باور می کنید؟
من دوشنبه نرفته بودم زنگ اخر که سلامت و بهداشت داشتیم دبیرمون دو برگه تست زیست داده بود به بچه ها تو کلاس بررسی کنن(دبیر زیست و سلامت بهداشت یکیه)
خدا شاهده... سه شنبه که فرداش میشد ما امتحان زیست داشتیم و بخش سوالات تستیش دقیقااااااااا یکی از همون دوتا برگه بود! سوالات مشابه نداده بودا... همون!همون برگه بود! -
خیلی بده که...یک روزی یک جایی به این دکلمه اول اهنگ علی زندوکیلی پی ببری:
"عشق،عشق،ایمان،مرگ...تنها عاشق میشی،تنهای ایمان میاری و تنهایی هم میمیری"
-
این اخریش بود دیگه تمام شد.
-
@f-nalist
ی چی بگم باور می کنید؟
من دوشنبه نرفته بودم زنگ اخر که سلامت و بهداشت داشتیم دبیرمون دو برگه تست زیست داده بود به بچه ها تو کلاس بررسی کنن(دبیر زیست و سلامت بهداشت یکیه)
خدا شاهده... سه شنبه که فرداش میشد ما امتحان زیست داشتیم و بخش سوالات تستیش دقیقااااااااا یکی از همون دوتا برگه بود! سوالات مشابه نداده بودا... همون!همون برگه بود!Anzw 18 اهه چه شانسی!!
برای ما شیمی درس میدن ولی خب یهو اومد چهار تا سوال صابون داد که رسما بگه هیچی بلد نیستین... -
@f-nalist چرا مدرسه ما اینطوری نیست؟
-
Nazanin Nobakht
چشم های تو؟ نازنین است و همان بخت مرا می برد به اوج... :))Anzw 18 🥺🥺🥺
-
@f-nalist
ی چی بگم باور می کنید؟
خدا شاهده... سه شنبه که فرداش میشد ما امتحان زیست داشتیم و بخش سوالات تستیش دقیقااااااااا یکی از همون دوتا برگه بود! سوالات مشابه نداده بودا... همون!همون برگه بود! -
دلم تنگه
-
@0yasin-sh0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بابا اینا یه مشت بچه ان اومدن دوازدهم
ولشون کنی که اصنبهشون گفتم تا آزمونو قلمچی نکردن واسه ما تجربیا آزمون داخلی ندیم
یه روز نرفتم ریاضیا رو هم وارد کار کردنمتاسفانه چیز لازم رو ندارن در جهت رسیدن به اهدافمون
پ.ن: منظور از چیز قدرت و اراده هستش
-
فایر فایر
-
وای
-
هیچ وقت ب این بدی نبود حالم
-
حداقل تو این ی سال گذشته
-
خورشید برمیگرده
-