هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
-
این طبیعیه که من آناتومی رو خیلیییی بیشتر از فیزیولوژی و بافت و بیوشیمی دوست دارم یا نه؟
-
-
اگه حداقل تصمیم گرفتی یکیو قضاوت کنی کلشو قضاوت کن مث یه پکیج کامل با تمام کاراش و فکراش نه فقط اون بخشیش که مخالف توعه یا دوستش نداری آدما کامل نیستن ولی خیلی بیرحمانس که کسی رو به خاطر یه بخشی از کاراش و یا حرفاش قضاوت کنیو به بقیش توجهی نداشته باشی
-
Mehrsa 14 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
این طبیعیه که من آناتومی رو خیلیییی بیشتر از فیزیولوژی و بافت و بیوشیمی دوست دارم یا نه؟
بیوشیمی؟؟
حرفشم نزن
میرم سر کلاسش سرم درد می گیرههههه
راستی مباحث بیوشیمیت چیه؟ -
بیوشیمی؟؟
حرفشم نزن
میرم سر کلاسش سرم درد می گیرههههه
راستی مباحث بیوشیمیت چیه؟ -
@Alba بیوشیمی واسه من بینهایت جذابه من داشتم تکس میخوندم واسه بیوشیمی ترم 2 ولی فرهنگیان حسه درس خوندنو ازت میگیره، خداکنه امسال یه دارو بیارم
آدمک در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba بیوشیمی واسه من بینهایت جذابه من داشتم تکس میخوندم واسه بیوشیمی ترم 2 ولی فرهنگیان حسه درس خوندنو ازت میگیره، خداکنه امسال یه دارو بیارم
ایشالله که قبولیی
واس منم جذابه وقتی خودم کتابی بخونم ویدیویی ببینم ولی چون استاد خیلی سخت گیری دارم... فوق العاده سخت گیر... 99 درصدش استرس دارم
اون حس علاقه رو ازم می گیره -
@Alba
سلامم سانیا
بیوشیمی آزاردهنده که شنیدم هست ولی شنیدم دیسیپلین و کلیه و هورمون و بیشتر مربوط به بیماری هاست اونی که ما داریم. من بیوشیمی فعلا یه جلسه بیشتر نرفتمMehrsa 14 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba
سلامم سانیا
بیوشیمی آزاردهنده که شنیدم هست ولی شنیدم دیسیپلین و کلیه و هورمون و بیشتر مربوط به بیماری هاست اونی که ما داریم. من بیوشیمی فعلا یه جلسه بیشتر نرفتمسلامممم چطوری
عه خب خوبه خوبه
ما واحد بیوشیمی هورمون مون جداعه
فعلا فقط دارم ساختار بیومولکول ها رو میخونم -
-
هعی پوفففففف:/
یه چیزیم هست ولی نمیدونم چیمه:/ -
@f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
متاسفانه هنوز جواب مارو ندادین
قلبم شکست و درد گرفت
قهراوووو ببخشید جدی
حافظه من ماهیه -
@Alba
سلامم سانیا
بیوشیمی آزاردهنده که شنیدم هست ولی شنیدم دیسیپلین و کلیه و هورمون و بیشتر مربوط به بیماری هاست اونی که ما داریم. من بیوشیمی فعلا یه جلسه بیشتر نرفتمسلامممم چطوری
عه خب خوبه خوبه
ما واحد بیوشیمی هورمون مون جداعه
فعلا فقط دارم ساختار بیومولکول ها رو میخونم -
@f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
متاسفانه هنوز جواب مارو ندادین
قلبم شکست و درد گرفت
قهراوووو ببخشید جدی
حافظه من ماهیه