هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
این پست پاک شده!
-
فضای آلاخونه یه جور خاصی تیره شده...
-
آدمک
یه سوال داشتم ازت رفیق
چی شد که انقدر مسلط شدی؟
خداوکیلی خیلی کارت درسته انقدر سوالارو روال حل میکنی
و مرسی از اینکه انقدر کمک میکنی -
jahad_121
هعییی
من یه هفته و اندی هستش که درگیر روند درمان شدم و حالی برام نمونده با کار کردن@f-nalist
ان شاء الله شرایط خیلی زود خوب بشه.
و سلامت باشید.
یک مدتی بگذره شرایط درست میشه روحتون رو حفظ کنید.
منم چند روز درگیر دکتر و ازمایش این چیزا بودم خداروشکر حالا دارو ها رو مصرف می کنم حالم بهتر ه.
حال روزتون خوش باشه. همه سختی ها میگذره.
-
@دختر-بهار ریاضی
-
@دختر-بهار ریاضی
@Nasrin-Sani موفق باشین
-
@دختر-بهار مرسی شماهم همینطور.
-
@f-nalist چاکرم لطف داری داداش
کسی که چندین بار شکست خورده الگوی خوبی نیست خیلیای دیگه هستن که باید این سوالو ازشون پرسید
وظیفس تا جایی که برمیاد -
@f-nalist
ان شاء الله شرایط خیلی زود خوب بشه.
و سلامت باشید.
یک مدتی بگذره شرایط درست میشه روحتون رو حفظ کنید.
منم چند روز درگیر دکتر و ازمایش این چیزا بودم خداروشکر حالا دارو ها رو مصرف می کنم حالم بهتر ه.
حال روزتون خوش باشه. همه سختی ها میگذره.
-
این دنیا کیکه یا واگعیه؟
-
آدمک
خواهش میکنم اینا همش واقعیته
من سر ریاضی خیلی بیشتر تاکید دارم چی شد که بالاخره باهاش رفیق شدی؟
این سوال هیچ وقت چیز خوبی پیدا نکردم براش نه با تست زدن نه با استاد@f-nalist ریاضی خیلی منطقیه از اینش خوشم میاد تجربی نیست
وقتی یه مبحثی رو میخونی عمیق بخون تا جایی که میشه دنبال اثبات و توجیه باش البته میدونم یه دانش اموز کنکوری وقت نداره بخواد با ی درس یا سوال خیلی کلنجار بره ولی من بعضا میشد ساعت ها رو یه مسئله فکر میکردم بعدش ک حلش میکنی انگار مغزت لول آپ میشهریاضی یجوریه لامصب تو رشته تجربی خیلی خلاصه و بد تدریس میشه بخاطر همینم سوالاش با اختلاف میتونه از هر درسی پیچیده تر طرح بشه
درکل باکیفیت درس بخون خیلی به کمیت سوالایی که حل میکنی بها نده کیفیت بیشتر مدنظرت باشه -
@f-nalist ریاضی خیلی منطقیه از اینش خوشم میاد تجربی نیست
وقتی یه مبحثی رو میخونی عمیق بخون تا جایی که میشه دنبال اثبات و توجیه باش البته میدونم یه دانش اموز کنکوری وقت نداره بخواد با ی درس یا سوال خیلی کلنجار بره ولی من بعضا میشد ساعت ها رو یه مسئله فکر میکردم بعدش ک حلش میکنی انگار مغزت لول آپ میشهریاضی یجوریه لامصب تو رشته تجربی خیلی خلاصه و بد تدریس میشه بخاطر همینم سوالاش با اختلاف میتونه از هر درسی پیچیده تر طرح بشه
درکل باکیفیت درس بخون خیلی به کمیت سوالایی که حل میکنی بها نده کیفیت بیشتر مدنظرت باشه -
سلام بچه ها یکی یه راهنمایی چیزی کنه لطفا
مشاورم داخل برنامم دهم یازدهم هر روز میذاره و منم میخونم ولی مشکل اینجاست نمیرسم به خود دوازدهم واقعا مبحثهایی هم هست که باید خیلی ازشون تست بزنی نت یاد بگیری نمیدونم چکار کنم
از طرفی دهم و یازدهمم نمیتونم رها کنم که
میدونم این کار کاملا عمل شدنی هست که هم پایه هم خود دوازدهم رو با هم پیش ببری ولی میخوام تجربه هاتون بدونم و چکار کنم الان مهر بیشتر دهم یازدهم خوندم دوازدهم منظورم از عقب بودن کنکوری نبستن مباحثشه
@رتبه-های-انجمن-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء -
بچهها
صبح مایل به ظهرتون بخیر
کسی سایتی که با قیمت پایین (حالا منظورم قیمت مناسبه دیگه) جزوه پرینت بگیره میشناسه؟
ممنون میشم بگید =)))))
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@فارغ-التحصیلان-آلاءofficer k در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بچهها
صبح مایل به ظهرتون بخیر
کسی سایتی که با قیمت پایین (حالا منظورم قیمت مناسبه دیگه) جزوه پرینت بگیره میشناسه؟
ممنون میشم بگید =)))))
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@فارغ-التحصیلان-آلاءاگ واسه دانشگاه میخوای خود دانشگاها انتشاراتی دارن دیگه
هرصفحه رو ۵۰۰ تومن میزنن -
@Mahdi403 دهم یازدهم رو باهم میخونی؟
من اول دهم با دوازدهم رو خوندم بعد یازدهم با دوازدهم -
یه ضدآفتاب ۲۶۰هزار تومنننننن
-
@دختر-بهار ریاضی
-
@M-Tina فصل