NEWS 😉
-

دیروز امیلیا کلارک ، ام الاژدها ، 37 ساله شد
تولدش مبارک😂🔥 -

رایان رینولدز دیروز 47 ساله شد🔥
تولدش مبارک باشه🔥💫 -

9 سال پیش در چنینروزی انتقام خونین جان ویک شروع شد و از اون روز تا الان جان ویک 439 نفر رو کشته🔥 -

🪓 ¦ 7 سال پیش در چنین روزی اپیزود شاهکار و نفس گیر قسمت اول از فصل هفتم سریال واکینگ دد با عنوانِ
The Day Will Come When You Won't Be
از شبکه AMC منتشر شد!🎫 این قسمت جزو یکی از پربیننده ترین اپیزود های تاریخ شبکه های کابلی آمریکا با 17.03 میلیون بیننده میباشد!
-

مجسمه مومی جدید د راک که به تازگی در موزه گروین نمایان شد توسط کاربران فضای مجازی مورد تمسخر قرار گرفت و د راک از این موزه خواست تا مجسمه او را دوباره با جزیئات بیشتر و رنگ پوست خودش بسازن!😂 -

9 سال پیش در چنینروزی
شاهکاری بنام"Interstellar"
به کارگردانی سلطانکریستوفر نولان
اکران شد!🔥❤️🔥 -

امروز ۲۱ آبان ، ۱۲ نوامبر، آقای رایان گاسلینگ، بازیگر محبوب و دوست داشتنی 43 ساله شد ❤️🔥
یه ادیت قشنگ از ایشون=))))))))
تولدش مبارک =)))))))))
-

امروز ۲۱ آبان ، ۱۲ نوامبر، آقای رایان گاسلینگ، بازیگر محبوب و دوست داشتنی 43 ساله شد ❤️🔥
تولدش مبارک =)))))))))

تولدش مبارک =)))))))))
بهترین فیلم های گاسلینگ :
-La La Land
-Barbie
-Blue Valentine
-Lars and the Real Girl
-The Notebook
-Drive
-The Nice Guys -
33 سال پیش در چنین روزی اولین قسمت فیلم Home Alone منتشر شد🔥❤️ =))) -

کیفیت WEB-DL فیلم "The Killer" با بازی مایکل فاسبندر به کارگردانی دیوید فینچر در اینترنت پخش شد و میتونید
از سایت های مختلف دانلودش کنیدپ.ن: خبر مال یکشنبهست😂🤝
-

پوستر جدید فیلم Ferrari به کارگردانی مایکل مان با بازی آدام درایور در نقش اِنزو فِراری🗓 تاریخ اکران: ۴ دی🔥
-
تو بچه ها از اونجایی که مهره های گردنی کامل شکل نگرفته بین اپی گلوت و کام نرم(دیواره ی بدون استخوان بین کف بینی و سقف دهان) فاصله ی کافی وجود نداره و عملا اپی گلوت به کام نرم میچسبه موقع تنفس عادی.
حالا خب که چی؟!
یه اتفاق خیلی خوب و کاربردی برا نوزاد هست این قضیه
اینطوری که چون در نوزاد حفره ی دهانی کوچک و زبان بزرگه وقتی بخواد عمل خوردن شیر براش سخته. ولی با این دیواره ای که پشت دهان ایجاد میشه نوزاد میتونه کمی شیر رو بمکه و توی دهانش جمع کنه و بعد عمل بلع(با پایین رفتن اپی گلوت و بسته شدن نای) انجام بشه.

گوگوری مگوری🥰😁 -

دیدار النصر و اینتر میامی در فوریه 2024 در ریاض برگزار خواهد شد🔥
@ABR_DJ
-

«کریستیانو رونالدو» در صدر گلزنان برتر ادوار مسابقات مقدماتی جام ملتهای اروپا از سال 2002 تاکنون🔥
=)))))))))))))
@ABR_DJ
-

دیدار النصر و اینتر میامی در فوریه 2024 در ریاض برگزار خواهد شد🔥
@ABR_DJ
✅منتظر آخرین رویارویی رونالدو و مسی نباشید!
🔸 در حالی که گفته میشد تیمهای النصر، الهلال و اینتر میامی قرار است در تورنومنتی دوستانه تحت عنوان جام فصلی ریاض به مصاف هم بروند اما اکنون این باشگاه آمریکایی در بیانیهای این موضوع را تکذیب کرده است.
❌ بنابراین آخرین رویارویی کریستیانو رونالدو و لیونل مسی همچنان مربوط به بازی دوستانه پاری سن ژرمن و النصر عربستان میشود و قرار نیست دوباره و برای آخرینبار، این دو فوقستاره را مقابل یکدیگر ببینیم.
=////
-
مساحت اپی تلیوم بویایی(نوعی بافت پوششی که وظیفه ی دریافت مولکول های بویایی و تبدیل اونا به پیام عصبی رو داره تا به مغز بفرسته و ما اون بو رو درک کنیم) در انسان ۱۰ سانتی متر مربع هست.
و در سگ ۱۰۰سانتی متر مربع یا در بعضی گونه ها حتی به ۱۵۰ سلامتی متر مربع نیز میرسد.
چیزی حدود ۱۰الی ۱۵ برابر انسان.
حالا فهمیدین چرا بویایی سگ ها اینقد قویه؟:) -

مدس میکلسنراجع به اینکه چرا اکثرا نقشهای منفی بازی میکنه گفته:“این از خوششانسی من بوده که تو جهان های مختلف ویلنهای مختلفی رو بازی منفی کردم. تفاوت زیادی بین مارول و جیمز باند وجود داره…. ولی خوب من هیچوقت زیاد بهش فکر نمی کنم. ما تو دانمارک، ادمهارو به خوب و بد تقسیم نمیکنیم و این پیچیدگی افراده که باعث دیده شدنشون میشه”
پ.ن: ایشون دانمارکی هستن=)
-

مدس میکلسنراجع به اینکه چرا اکثرا نقشهای منفی بازی میکنه گفته:“این از خوششانسی من بوده که تو جهان های مختلف ویلنهای مختلفی رو بازی منفی کردم. تفاوت زیادی بین مارول و جیمز باند وجود داره…. ولی خوب من هیچوقت زیاد بهش فکر نمی کنم. ما تو دانمارک، ادمهارو به خوب و بد تقسیم نمیکنیم و این پیچیدگی افراده که باعث دیده شدنشون میشه”

همچنین جناب آقای
مدس میکلسنمیگه علت اینکه من توی فیلمها اکثرا نقش منفی دارم لهجه دانمارکی بامزه منه =)))) -

🖤 ¦ 10 سال پیش در چنینروزی پل واکر دوست داشتنی در سن 40 سالگی درگذشت