هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
کاظم:
ببینید بچه ها
اصلا مهم نیست که مطالب برای دانش آموز جمع بندی شه
مهم اینه که یه جوری اخر جمله یه گزاره درست رو بهش بندازین که به عقل هیشکی نرسهطراحا:
بله قربان@f-nalist
-
@M-Tina اها خیلی ممنون.
-
جِم تی وی <<<<<<< دانشگاه آزاد اسلامی تهران واحد علوم پزشکی
-
Reza-H در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اطلاعی ندارین که اجساد چه طور به دست میان؟ بعید میدونم کسی پیدا بشه که بگه برای تشریح و آموزش بعد مرگ من بدنم رو بذارین. نهایتا ممکنه طرف اندام ها رو اهدا کنه.
شایدم اجساد رو پیدا می کننخب بعضا اهدا میشن
بعضا هم میبینی معتادی چیزی زیر پلی جایی مرده کسیو نداره شهرداری میده به علوم پزشکی بعدم دفن میشه -
اطلاعی ندارین که اجساد چه طور به دست میان؟ بعید میدونم کسی پیدا بشه که بگه برای تشریح و آموزش بعد مرگ من بدنم رو بذارین. نهایتا ممکنه طرف اندام ها رو اهدا کنه.
شایدم اجساد رو پیدا می کننخب بعضا اهدا میشن
بعضا هم میبینی معتادی چیزی زیر پلی جایی مرده کسیو نداره شهرداری میده به علوم پزشکی بعدم دفن میشهlO_Ol مسلمونم نیستن،از بقیه دینا هستن،و معمولن کسایی هستن ک خونواده و اینا ندارن و مثل اینا،و اینکه خانم نیستن
مارو یازدهم بردن دانشگاه علوم پزشکی، تشریح جسدم رفتیم آقاهه اینطور گفت -
-
آخه یکی دو تا عروسک اوکیه ولی نه اینکه همه رو بچینید ای خداااا
من بدم میاد کتابخونم شلوغ بشه
بعد خودشون میگن خوشگله:/ -
در ضمن من چرا باید الان وقتمو بزارم سر چیدن ایناااا
-
@M-Tina یه کنکور سخت اومده همه ازمونا سخت کردن. سوالات کنکور امسال که داشتم میدیدم راحت تر از بعضی از سوالات قلم چی هستن!(منظورم سوالاات آزمونای امساله)
-
الله اکبر...خدایا یه صبر به من بده
-
آها. عجب
پس سلسله مراتب داره اجساد.
lO_Ol در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
یک یا دو جسد بیشتر به دانشگاه نمیدن
شایدم اجساد رو پیدا می کننپیام بالا حاوی گزاره های درگیر کننده ذهن هستند. باز کردن آن توصیه نمی شود
#ستاد_مبارزه_با_انحراف_و_درگیری_ذهنیReza-H در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
شایدم اجساد رو پیدا می کننسلام
من یادمه چند سال پیش یکی از استادای شهید بهشتی وصیت کرده بود که بعد فوتش برای تشریح و آموزش استفاده بشه
اجساد از کشورای محتلف میان معمولا
بعضیا معلوم نیس کی ان و چی ان ولی بعضیا شناسنامه دارن
مثلا برا ما تازگیا یه جسد آوردن طرف وزنه بردار بوده -
شایدم اجساد رو پیدا می کننسلام
من یادمه چند سال پیش یکی از استادای شهید بهشتی وصیت کرده بود که بعد فوتش برای تشریح و آموزش استفاده بشه
اجساد از کشورای محتلف میان معمولا
بعضیا معلوم نیس کی ان و چی ان ولی بعضیا شناسنامه دارن
مثلا برا ما تازگیا یه جسد آوردن طرف وزنه بردار بودهچیچک
آها. عجــب
قابل توجهه.چیچک در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
وصیت کرده بود که بعد فوتش برای تشریح و آموزش استفاده بشه
انصافا سخته همچین تصمیمی
ممنون