هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Comrade_Bayat فداتشم کنکور همینه
-
@f-nalist مدرسه هم میری؟
-
@Comrade_Bayat
معلم کلاس ششم اون موقع بهم گفت فاطمه اگر می خوای موفق بشی از 24 ساعت 25 ساعت درس بخون.
هر وقت باهاش حرف زدم تیکه کلام یا بگم حرفاش زمزمه میشه برام. -
@Comrade_Bayat
معلم کلاس ششم اون موقع بهم گفت فاطمه اگر می خوای موفق بشی از 24 ساعت 25 ساعت درس بخون.
هر وقت باهاش حرف زدم تیکه کلام یا بگم حرفاش زمزمه میشه برام. -
@f-nalist وایسا وایسا. یکم برام سوال شد. نه ساعت ویدئو میبینی، تا ساعت چند مدرسه ای؟ چند ساعت میخوابی؟!
-
@Comrade_Bayat
سر فرصت اگه حوصله داشتی حتما بهت میگم
این روشو از یکی از مشاورا که طرحش زندان بود اسکی رفتم -
@Comrade_Bayat
سر فرصت اگه حوصله داشتی حتما بهت میگم
این روشو از یکی از مشاورا که طرحش زندان بود اسکی رفتم -
در صورت جایگزینی سرم به جای ناهار و استفاده از تکنیک های مرتاض ها برای نخوابیدن به مدت بیست و چهار ساعت و همچنین استفاده از کافئین با غلظت بالا میشه
-
@Comrade_Bayat
برای اینکه یک چیز فراتر از معلم بود.
خیلی چیزا یادمون داد.
کلان ذهنیت ش خاص بود.
همون سال مسیر زندگیم کلان تغییر و مطمئنم اگر من اون سال از ندرسه خودم نمی رفتم و سر کلاسش نمی رفتم و مدرسه مو عوض نمی کردم . به هرچی که تا الان رسیدم احتمالان نمی رسیدم.
حدودا 10 تا دانش آموز تو روستا بودیم. و ایشون معلم مون.میگن بعضی معلما خاص ن ااا. هموناش بود
زندگی عوض کن بود.
اون موقع از پیشرفت و علم تو حوزه های صنعتی برامون می گفتو.. -
در صورت جایگزینی سرم به جای ناهار و استفاده از تکنیک های مرتاض ها برای نخوابیدن به مدت بیست و چهار ساعت و همچنین استفاده از کافئین با غلظت بالا میشه
-
الانم اگه یه جا باشم که درست حسابی بتونم رو درس تمرکز کنم راحت میتونم با بازدهی بالا و ساعت بالا بخونم
ولی اون مکان کجاست؟
کتابخونه
که من از ۲ بعدازظهر نمیدونم کی برسم خونه کی دوباره آماده شم برم اونجا درحالی که تا ۷ ونیم بازه.... -
@Comrade_Bayat
برای اینکه یک چیز فراتر از معلم بود.
خیلی چیزا یادمون داد.
کلان ذهنیت ش خاص بود.
همون سال مسیر زندگیم کلان تغییر و مطمئنم اگر من اون سال از ندرسه خودم نمی رفتم و سر کلاسش نمی رفتم و مدرسه مو عوض نمی کردم . به هرچی که تا الان رسیدم احتمالان نمی رسیدم.
حدودا 10 تا دانش آموز تو روستا بودیم. و ایشون معلم مون.میگن بعضی معلما خاص ن ااا. هموناش بود
زندگی عوض کن بود.
اون موقع از پیشرفت و علم تو حوزه های صنعتی برامون می گفتو..