هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@Venus655 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: پرستو بابایی 
 اینکه خوابت بیاد طبیعیه چون ۴ ساعت میخوابیآدمک در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: پرستو بابایی خوش به حالت تو به من بگو چطوری 4 ساعت میخوابی 
 من 9 ساعت میخوابم بازم بزور سیر میشماگه تو خونه باشم می تونم مدیریتش کنم ،مثلا ساعت گوشیمو تنظیم می کنم که بعد ۵ دقیقه بیدار شم ،اون ۵ دقیقه باعث میشه دیگه تا سه چهار ساعت خوابم نگیره 
- 
لطفا یکم کمتر سوتی بده ،باشه ؟! 
- 
لطفا یکم کمتر سوتی بده ،باشه ؟! 
- 
@f-nalist چقدره فصل شیرینیه فرازم چقدره فصل شیرینیه فرازم چقدره فصل شیرینیه فرازم چقدره فصل شیرینیه فرازم چقدره فصل شیرینیه فرازم چقدره فصل شیرینیه فرازم 
- 
@f-nalist چقدره فصل شیرینیه فرازم چقدره فصل شیرینیه فرازم چقدره فصل شیرینیه فرازم چقدره فصل شیرینیه فرازم چقدره فصل شیرینیه فرازم چقدره فصل شیرینیه فرازم @0yasin-sh0 @M-Tina@M-Tina@M-Tina@M-Tina@M-Tina@M-Tinaمریض هم خودتی من فقط خلاقم  
- 
@f-nalist چقدره فصل شیرینیه فرازم چقدره فصل شیرینیه فرازم چقدره فصل شیرینیه فرازم چقدره فصل شیرینیه فرازم چقدره فصل شیرینیه فرازم چقدره فصل شیرینیه فرازم @0yasin-sh0  @0yasin-sh0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @f-nalist باشه یاسنی باشه یاسنی باشه یاسنی باشه یاسنی باشه یاسنی باشه یاسنی 

- 
@0yasin-sh0  @0yasin-sh0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @f-nalist باشه یاسنی باشه یاسنی باشه یاسنی باشه یاسنی باشه یاسنی باشه یاسنی 
 @f-nalist دقیق کاربردش چیه؟  
- 
@0yasin-sh0 آفرین مرسی    آفرین مرسی    آفرین مرسی    آفرین مرسی    آفرین مرسی    آفرین مرسی    
- 
@0yasin-sh0 آفرین مرسی    آفرین مرسی    آفرین مرسی    آفرین مرسی    آفرین مرسی    آفرین مرسی    
- 
بچه ها جدی نگیرید ما یک مشت کنکوری هستیم که تخت فشاریم و الان زدیم به سیم اخر  

|
 |

شعردانه
شعردانه