هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
تنها درسایی که نمیشه تضمینشون کرد ادبیات و دینیه
-
@Violet28 دقیقا این شهر چه مزیتی داره؟ نه آب و هوای درست و حسابی داره، نه فرهنگ درست و حسابی، جمعیت غیر ایرانی ها(به خصوص عرب و افغان) هم خیلی زیاده.
-
@Violet28 دقیقا این شهر چه مزیتی داره؟ نه آب و هوای درست و حسابی داره، نه فرهنگ درست و حسابی، جمعیت غیر ایرانی ها(به خصوص عرب و افغان) هم خیلی زیاده.
-
-
@Comrade_Bayat ببینین من خودمم دوستش ندارم بتونم جمع میکنم میرم ولی خب فک نکنم در حد منطقه چهار باشه
-
@Violet28 اون رو که جهت مزاح گفتم. اصلا منطقه چهار نداریم که
. ولی انصافا در حد منطقه دو هم نیست. خیلی مشکلات زیادی داره این شهر.
-
@Comrade_Bayat خودم فرزانگان یک خوندم دبیرای آقا داشتیم پروازیم بودن با سبقت علمیم کار میکنن..دبیر فیزیکش محشره اگه یوقتت خواستین..اسماشونم تو طراحای قلمچی هست بعضی وقتا،اسمشونم سرچ کنی گوگلم میاره
-
@Comrade_Bayat خودم فرزانگان یک خوندم دبیرای آقا داشتیم پروازیم بودن با سبقت علمیم کار میکنن..دبیر فیزیکش محشره اگه یوقتت خواستین..اسماشونم تو طراحای قلمچی هست بعضی وقتا،اسمشونم سرچ کنی گوگلم میاره
-
@Comrade_Bayat البته باید بگم قم انقد چرته ک اجازه ندادن بیان تایم مدرسه درس بدن درحالیکه تو بقیه شهرا اجازشو میدادن