هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
شرایط جوری داره چیده میشه من روز به روز وقتم رو ناخودآگاه بیشتر به درس اختصاص بدم ، جوری که تو زنگ تفریح هام حتی بخاطر اینکه کسی نیست باهاش حرف بزنم برای اینکه مشغول باشم دارم ترجیح میدم یه کتابی چیزی بگیرم دستم خوبه ولی من شخصیتی نیستم دوست داشته باشم تنها باشم ولی خب شرایط داره اینجوری میشه عیب نداره به نفع من ، یجورایی فکر میکنم حالا وقتت تلف بشه که چی
امسال سال کنکوره اگه الان درس نخونی کی بخونی ؟ درس خوندن بعدا به هیچ دردی نمیخوره پس منی که شرایطم اینه سال کنکورمم هست دیگه بیخیالش بریم جلو
پایه شیمی رو یه روتینی چیزی بذارم زنگ تفریح و داخل مسیر و اینا بنظترتون میشه نتیجه ای بگیره از همین وقتا مرده ؟ -
ولی خیلی عجیبه رابطه دوستی من داخل این یه ماه و نیم با خیلیا به راحتی شکراب شد ، الان وقتم داره بیشتر ذخیره میشه
نمیدونم بگم خوبه یا نه ولی خب دیگه رسما تا اسفند با همین آدما همراهم درست حسابی بخونم هم دانشگاهی هامم آدمای سخت کوشین دیگه بهتر اصلا قرار نیست هیچ کدوم اینا ببینم همش چند ماه
کنکور اردیبهشت هم شدیدا در حال نزدیک شدنه -
-
-
بچه ها این که نوشته this device منظور همین آی پی و سیستمی که باهاش انلاینم هست؟؟؟
یا میگه یکی دیگه دو سه دیقه پیش وارد شده؟ -
Hhh Hh منم اینستا
فک کردی حسودیم میشه؟!
آفرین درست فک کردی -
بچه ها این که نوشته this device منظور همین آی پی و سیستمی که باهاش انلاینم هست؟؟؟
یا میگه یکی دیگه دو سه دیقه پیش وارد شده؟@در-حال-بارگذاری
بلد نیستی؟!
officer k -
officer k
سلام
یوتیوب بدون فیلترشکن بالا میاد...
شما هم امتحان کنید
فیلما سفیده. ولی روش که میزنم میتونم ببینم.
ولی جلو و عقب نیمشه برد -
یا میگه یکی دیگه دو سه دیقه پیش وارد شده؟ -
Hhh Hh برام منم اومد
سرعتش از قبل هم بیشترع -
officer k خودم میدونستم میخاستم ببینم بلدی یا نه
مرسی دمت گرم
-
officer k خودم میدونستم میخاستم ببینم بلدی یا نه
مرسی دمت گرم
-
-
Hhh Hh منم اینستا
فک کردی حسودیم میشه؟!