هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
اینجوری که آدمک میگه ،پس من زیر خط علم و دانشم
پرستو بابایی نه بابا من هم سن شما بودم sinx رو با x تو مخرج میزدم میرف میشد sin
-
پرستو بابایی فقط اون داداشمون طبق فرمایش خودشون سرشاز از علمه
-
@در-حال-بارگذاری آبجیم یه شب گفت موهامو کوتاخ کنم بابام نذاشت فرداش من رفتم گفتم بابا موهامو کوتاه کنم گذاشت
البته اینکه موهامم شلخته پلخته بود بی تاثیر نبود شبیه انیشتین شده بودن
@Violet28
این راهو امتحان کنم ببینم میذارن یا نه -
اینکه بیشتر از سنت درگیر مشکلات بشی، زندگی ازت آدم ساکت تری میسازه
-
@Hamed-s چطوری؟ چخبر؟
-
تو اون چیزی نیستی که مردم فکر میکنن هستی. چیزی که اونا درمورد تو میگن در واقع نشون دهنده شخصیت اوناست. و تو باید این واقعیت رو قبول کنی که بیشتر وقت ها آدما از ما متنفرن بدون هیچ دلیلی و تو نمیتونی همه چیز رو کنترل کنی. تو نمیتونی افکار اونارو کنترل کنی. نمیتونی زبونشون رو کنترل کنی، نمیتونی روش فکر کردنشون رو تغییر بدی. نمیتونی همیشه حقیقت رو ثابت کنی و لازم نداری که خودت رو برای کسی توضیح بدی. چون اونا نمیشناسنت نمیدونن تو چه شبایی رو بدون خوابیدن گذروندی، اونا نمیدونن تو چقدر وجود شکستهت رو جمع و جور کردی.
-
@Hamed-s چطوری؟ چخبر؟
@در-حال-بارگذاری
سلام ممنون
شما چطورین ؟ -
@Hamed-s ممنون منم خوبم
-
@Hamed-s ممنون منم خوبم
@در-حال-بارگذاری
خداروشکر -
در جمع خیانتکاران باید خائن شد!
ولی ما جمع را ترک میکنیم، تا اصالتمان حفظ شود... -
راستش
فقط خواستم یاد آوری کنم
اگه بدونی پشت سرت چند نفر چراغ خاموش منتظرن تا زمین بخوری،
اگه بدونی چند نفر پشت سرت حرف میزنن چون فقط نمیتونن بهت برسن،
اگه بدونی چند نفر از اشکات به جای ناراحتی خوشحال میشن، اینقدر راحت شکست رو به عنوان تقدیر قبول نمیکنی... -
این روزا وقتی ازم حالمو میپرسن،
دوست دارم بگم:
هم خستم، هم امیدوارم، هم نگرانم، هم پراز رویام، هم پراز ترسم، هم ناامیدم!
اما خب چون حوصله ی توضیح ندارم، بلافاصله میگم خوبم... من خیلی خوبم.. -
ما توقع زیادی نداشتیم تنها دلمان میخواست جواب خوبی ها خوبی باشد، ما تنها دلمان میخواست بشود محبت کرد و زخم نخورد، بشود باور کرد و ناامید نشد...
-
پرستو بابایی من موهام تا زیر باسن بود دهم رفتم تا بالای شونه کوتاه کردم (خیلب خوشگل شدم ناموصن از بلند بیشتر بهم میومد
) ،یازدهم تا زیر گوشام کوتاه کردم،دوازدهم رفتم پسرونه زدم فردام دیگه میرم ماشین میکنم واقن حوصلشونو ندارم